Sephora i hele Danmark samt Norge, Sverige og Finland

Sikke en fest vi har…

I forgårs hyggede dåserne sig med besøg i Sephora for mit vedkommende faktisk to besøg. Først var vi til Grand Opening om morgenen. Et skønt event med taler, møder og en masse forkælelse. Vi fik en guided tour, hvor vi i små hold blev præsenteret for samtlige mærker i dette fantastiske univers. Desværre har jeg ventet i flere måneder på en tid hos en speciallæge og måtte forlade eventen i en times tid, men kun for at vende tilbage til FANTASTISK hovedbundsmassage hos Aveda, spændende og forskønnende Lip Spa hos Bliss og fabelagtig styling hos Bumble and Bumble.
Efter vi havde pillet, prøvet, testet, hygget og alt det andet sjove HELE dagen og måtte vi styrte hjem og hente børn klokken lidt over fire.

Tættere på
Vel hjemme kunne jeg ikke modstå fristelsen længere (og så trængte jeg voldsomt til at slappe af). Derfor greb jeg min gigantiske goodiebag og gav mig til at pakke produkterne ud og inspicere.
Da klokken var 18, var det tid til at få styr på aftenens makeup. Jeg rensede ansigtet undtagen øjnene, som ikke tåler at få makeup af og på så hurtigt efter hinanden. Da øjenmakeuppen var lagt, prøvede jeg Sephora Smoothing Primer (som ”desværre” allerede er havnet i min makeuptaske og derfor ikke kom med på mit billede) og lagde derefter foundation, skiftede tøj og alt det der.

Festen bød på hyggesnak med en masse forskellige mennesker, både søde bloggere, kendisser, branche folk og alle de andre. Mere nærstudie af produkter, køb af lidt neglelak og rigtig mange grin blev det også til. Jeg glæder mig allerede til at komme igen.

Efter Festen
Da jeg kom hjem fra festen, tog jeg ovennævnte goodiebag under armen og gik ud for at rense min makeup af. Jeg brugte min sædvanlige makeupfjerner og så gik jeg ellers i gang med løjerne. Det betyder, at jeg allerede første aften med de mange nye og spændende mærker havde fornøjelsen af at prøve:

Bliss Fabulous Foaming Face Wash 2-in-1 Cleanser and Exfoliator som er en fin turkis gelé sæbe med små bitte korn, som exfolierer huden. Konsistensen er meget behagelig og kornene er så små at man næsten ikke kan mærke dem. Den dufter kraftigt af en blanding af sæbe og sødt æble.

Bliss Triple Oxygen Instant Energizing Mask er en ret sjov og anderledes maske. Den kommer ud af emballagen som en fin lyserød gelé og når man så masserer den ind i den fugtede hud, bobler den op på huden. Fornemmelsen minder om sodavand og er virkelig behagelig og forfriskende i ansigtet. På emballagen, står der, at man højst må bruge den tre gange om ugen og det gjorde mig lidt nervøs, fordi min hud jo virkelig nemt bliver rød og irriteret. Men der var absolut ingen rødme at spore efterfølgende, så jeg glæder mig allerede til næste gang, jeg skal have fat i den. Den dufter ret kraftigt af citronkaramel.

Sampar Masque Nocturnal Line-up Mask er en rigtig lækker maske. Masker er en af mine laster. Jeg ved udmærket, at ingen maske kan redde min hud. Det er den daglige pleje, som tæller. Alligevel føles det som en syndig luksus at hive tid ud af kalenderen og smøre ansigtet ind i en lækker maske. Som navnet antyder, er denne maske fra Sampar beregnet til brug om natten. Min hud er MEGET hårdt prøvet af ALT for lidt søvn, ALT for meget at lave og ALT for lidt tid til at pleje og passe mig selv. Allerede inden jeg nåede ud af badeværelset, var den trængt helt ind i huden. Den dufter kraftigt af klassisk creme.

Sampar Ultra Hydrating Fluid smurte jeg ovenpå, netop fordi masken forsvandt som dug fra solen. Det er en helt let ansigtscreme. Trods den meget lette nærmest geléagtige konsistens føles cremen virkelig fugtgivende. Den dufter ret kraftigt af blandt andet rose.

Algenist Complete Eye Renewal Balm er en meget drøj øjencreme. Faste læsere af bloggen ved, at hverken Katja eller jeg bruger øjencreme, med mindre vi altså er i gang med at teste. Det bliver en fornøjelse at teste denne, for den fik ikke mine øjne til at hæve op eller blive røde, hvilket de ellers har for vane at blive. Den dufter ikke af parfume.

Næste morgen
Da jeg slog øjnene op onsdag morgen, var min hud babyblød. Så er det altså en fornøjelse at teste produkter. Den irriterende tørre plet i panden var helt væk og min foundation lagde sig pænt og jævnt uden, jeg behøvede at bruge lang tid på det. Behøver jeg at fortælle at jeg glæder mig til at dykke dybere ned i ingredienser, konsistenser og virkninger af de mange forskellige mærker og produkter fra Sephora?

Morgenen stod for øvrigt på bad i Sephora Bubble Bath And Shower Gel med duften Cotton Flower. Jeg sætter stor pris på sæbeduftende ting og derfor er jeg meget glad for, at det netop var Cotton Flower, som lå i posen. Hvis du for eksempel er mere til kokos, chokolade, citron, karamel, mango eller blåbær kan du også finde disse og mange flere dufte i dette sortiment.

Og rosinen i pølseenden
Nu er jeg atter hjemme efter en meget lang dag og så var det tid til at teste Sephora Express Nail Polish Remover. Jeg har aldrig været fan af denne type neglelakfjerner, fordi hvis du primært bruger røde eller mørke neglelakker, smitter den tidligere fjernede neglelak af på huden. Nu har jeg min helt egen dåse og jeg glæder mig rigtig meget til at se, hvor længe den holder. Virkningen fejler ingen ting, den er yderst effektiv fra ny. Hvis du er sådan en, som dufter til alt, også selvom du egentlig godt ved, at det er uparfumeret eller måske ildelugtende. Mit råd til dig er at lade være med at stikke næsen i den, det er nemlig ikke spor rart.

Nu er det atter ved at være sengetid (det er løgn…det er mindst tre timer over) og jeg vil endnu engang pleje min hud med Bliss, Sampar og Algenist produkter. Sov godt derude!

VIGTIGT!
Du skal ikke være nervøs for vores manglende fødselsdagskonkurrenceindlæg, hvor vi vil trække vinderen af præmien. Den manglende trækning skyldes, at begge dåser i øjeblikket er så travle med arbejde, møder og alt mulig andet, at vi dårligt får tid til at nusse vores familier. Derfor håber vi, at du har lidt mere tålmodighed, selvom vi naturligvis er mindst ligeså spændte, som du er.

20 kommentarer

 • Louisa

  Lyder virkelig som nogle lækre produkter, kan man købe dem på nettet? Nu når man bor i det mørke Jylland :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Louisa
   Det har jeg desværre ikke styr på….endnu. Jeg prøver at undersøge det snarest. Ellers kommer der en Sephora nærmere dig i overskuelig fremtid, yaaaaay!

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sephora

   Kære begge,
   Der kommer ikke nogen web-shop i den nærmeste fremtid, men vi har planer om at åbne i Jylland. Vi kan desværre endnu ikke afsløre nærmere vedr tid og sted.
   Hvis du ikke allerede har fundet os på FB kan det anbefales – her kan du holde dig opdateret om events, nyheder etc.
   Vi ses!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Sephora ;-)

   Mange tak for info og du kan tro vi ses!

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helt fantastisk gennemgang af nogle af jeres goodiebagprodukter. Tak.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Ditte
   Tak for det <3 More to come :-)

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er også stor an af Sephora.
  De forstår at finde skønne nicheprodukter og har samtidigt alt det andet gøgl, vi elsker, i sortimentet.
  Neglelakfjerneren holder i lang tid, og det bedste er at denise udtørrer neglene og neglebåndene. Er ellers vild m Heromes lakfjerner, men den har fået en konkurrent.
  I gør et fantastisk godt arbejde med denne side, tak og husk nu jeres familier. De er vigtigere end os pudderdåse-fans

  Ibbyheart
  Signing of

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Ibbyheart
   Mange tak!
   Det gælder om at holde tungen lige i munden… vi øver begge to i kunsten at sige “NEJ”, det er ikke så nemt, når man gerne vil det hele :-D

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • RikkeV

  Hey smuksi
  Det hele lyder så FAB, men har i priserne?
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Ikke lige på stående fod, men Sampar er i sådan den mellem-dyre ende, Bliss er mellemklasse til gode priser og Sephoras egne produkter er super gode priser :-) Håber det hjalp dig lidt på vej

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Rikke
   De eneste produkter det lige lykkedes mig at finde en pris på er Bliss Triple Oxygen Instant energizing Mask, som koster 579 kroner for 100 ml. Den er virkelig drøj i brug, for man skal bruge uendelig lidt. Og Complete Eye Renewal Balm som koster 435 kroner for 15 ml.

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih nu glæder jeg mig endnu mere til at gå på opdagelse derinde, det bliver nok i morgen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Hej Pudderdåserne

  Jeg har et spørgsmål. Har ingen holding til dyre-forsøg.
  Jeg har mange gange set indlæg, hvor i ánbefaler produkter, som tester på dyr..?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Hej M
   Det er et rigtigt godt spørgsmål, som jeg fik for nylig af en anden også, og jeg vil egentlig have lov til at kopiere det svar til dig, hvis det er ok:
   Øj, det er en lang diskussion. Vi gør helt privat. Temmelig meget endda. Men min holdning til det er ikke sort-hvid, fordi jeg samtidig er helt klar over, at det er ekstremt vigtigt at gennemteste alting FØR man bruger det på mennesker, og in-vitro test er bare ikke nok altid af sikkerhedsmæssige årsager. Dyretest er et meget kompliceret emne at tage op. Og at et produkt ikke er testet på dyr er jo ikke det samme, som at de ingredienser, de bruger, ikke forinden i udviklingen har været testet på dyr.

   Det var den korte version. Det er et ekstremt kompliceret emne – og det er derfor vi med vilje har fravalgt det som testfaktor hver gang vi skriver om noget. Det er stof nok til en hel blog i sig selv. Jeg kan godt forstå jer, for hvem det betyder meget. Og jeg håber, at I kan finde de informationer, I har brug for andre steder.

   Kærlig hilsen
   Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • M

   Mener det ikke lidt en dårlig undskyldning?
   Det kan godt være, at det ikke er hensigtsmæssigt at sælge produkter, som ikke er testet, men hvordan kan/skal det være dyrene det går ud over.

   – vi kan sagtens leve uden make-up og skønhedsprodukter. Jeg synes, at i har en form for ansvar. Tusindvis af mennesker læser jeres blogs og følger jeres råd – også når det gælder køb af dyre-testet produkter. Har i nogensinde overvejet at gøre jer til en non-animal-testing blog. I har om nogen muligheden for at sprede budskabet – og hjælpe med at sætte en stopper for de her forfærdeligheder.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Nej, det har vi ikke. Vi mener som sagt ikke, at verden er så enkel. Men kan sagtens forstå jer, der fravælger det helt.

   Det er en god ide til en blog, måske nogle andre griber den?

   Måske du vil kunne lide http://nomoredirtylooks.com/? Men de har heller ikke nogen generel holdning til dyretest mener jeg

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Håber i får nydt solen
  Apropos lakfjerner, Seporas, så sys jeg, at det er sjovt at ingen anmeldelser af produktet har nævnt at den ikke egner sig til at fjerne lak på tæerne. Tihi. Er Ved at teste bodycremen fra Sephora- den får en flot karakter.
  Ha en smuk dag
  Ib
  Ibbyheart

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Haha. Ehm jeg tror de fleste regner det som selvindlysende :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • noor

   Hej jeg har prøvet algenist produkterne og har aldrig oplevet en så effektfuld øjencreme og ansigtscreme. Kan I teste dem? Så flere får glæde af mærket.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   De står på min hylde, men jeg er desværre ikke nået til dem endnu. Dejligt at høre om gode erfaringer

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sephora i hele Danmark samt Norge, Sverige og Finland