Euromelanoma: Få tjekket dine modermærker og andre sjove pletter

L’Oreal Lumi Magique: Glødende produkter til få penge

Når Pudderdåserne hører om en ny makeup, som kan give glød, så kigger vi altid på hinanden med et sigende udtryk i ansigtet og kigger på ingredienslisten efter mængden af glimmer. Det gjorde vi derfor straks med L’Oreals Lumi Magique foundation – og ledte forgæves. For der er ikke glimmer i af særlig betydning. Den er derimod rigtig fin og lækker.

Det er resten af serien også, som gør netop, det der står. Giver en meget fin og let dækkeevne og en smuk glød til huden. Du skal IKKE forvente at få dækket tydelige misfarvninger eller akne. Du skal heller ikke regne med en foundation eller concealer, der holder hele dagen, hvis du har problemer med det. Som en typisk let og cremet foundation, så hører denne ikke til de holdbare.

L’Oreal Lumi Magique Foundation
Lumi Magique Foundation findes i fem farver, og selvom der som sædvanlig ikke er helt mørke farver, så var der faktisk en lys nok til blegnæbbet her. Det er en meget let, meget smuk og meget naturlig udseende foundation, som man stort set ikke kan få til at sidde grimt. Hvis du har svært ved foundation eller er nervøs for det, så er det her virkelig et godt bud. Den lægger sig også pænt med fingrene, det kan ikke rigtig gå galt.

Den eneste anke, jeg har, er at på min halvfedtede og halvtørre hud, der spiser foundation, som Helene spiser bøf, der holder den ikke en hel dag. Foundation holder aldrig godt på mig, og denne gør ikke. Andre vil muligvis opleve det bedre – jeg er besværlig på det punkt.

L’Oreal Lumi Magique Concealer
Lumi Magique Concealer er lige så lidt en concealer, som Yves Saint Laurent Touche Eclat er det. Og de to minder på den måde meget om hinanden – bortset fra at L’Oreals er bedre, den kan jeg nemlig godt lide.

Denne type highlighter pens, som er det, det reelt er, har ikke nogen dækkeevne af stor betydning. De kan derimod lysne og highlighte. Det kan du med fordel bruge under øjnene, på kindben og hvor du ellers vil highlighte. Ja, der er glimmer i (det er der også i Touche Eclat. Derfor vil du ikke bruge den som traditionel concealer. Der er heller ikke nogen særlig stor dækkeevne i. Den kan lysne – så brug den derefter. Det er den rigtig god til.

L’Oreal Lumi Magique Primer
Lumi Magique er ikke en primer, der får din makeup til at holde længere. Den giver derimod glød til huden (og shimmer ja). Du kan bruge den før din makeup, og så giver den en helt særlig glød. Efter vores mening bliver man diskokugle af at bruge både denne og Lumi Magique Foundation samtidig. Men denne under din normale foundation, og så får du en fantastisk glød.

Dåserne bruger den dog selv som highlighter – ikke i hele ansigtet. Less is more. Brug den som en flydende highlighter under brynet, på kindbenet og hvor du ellers highlighter. Den er helt og aldeles fantastisk!

Den minder på mange måder om en gammel klassiker nemlig MAC Strobe Liquid.

Her kan du købe det
L’Oreal Lumi Magique koster 149,95 for foundation, 109,95 for concealer og 129,95 for primeren. Du kan købe dem i Matas, større supermarkeder, Magasin og andre stormagasiner.

Har du prøvet nogle af produkterne?

37 kommentarer

 • Pudderdåse Helene

  Nøj….den er dyr den foundation :-P

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De to sidst omtalte produkter er rigtig fine. I har ret i, at pennen slår YSL. Og forbløffende nok, så kan jeg bruge dem uden allergiproblemer. Men jeg lagde også mærke til, at L’Oreal har en mærkning af, at nogle af deres makeupting er uden parfume.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Er det rigtigt? Hvordan ser det mærke ud? Det skal jeg lige undersøge, tak for tippet Liselotte.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det står bare nederst på deklarationsetiketten. F.eks. er der en bronzer til brunetter, den er der parfume i, og en til blondiner (trefarvet), den er der ikke parfume i, hvilket de så skriver allernederst.
   I øvrigt en passende prioritering efter min mening, hvis de nu skal gøre forskel. Undskyld Helene!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gigi

  Hvor meget går pudderdåserne egentlig op i om de forskellige produkter er testet på dyr eller ej?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Øj, det er en lang diskussion. Vi gør helt privat. Temmelig meget endda. Men min holdning til det er ikke sort-hvid, fordi jeg samtidig er helt klar over, at det er ekstremt vigtigt at gennemteste alting FØR man bruger det på mennesker, og in-vitro test er bare ikke nok altid af sikkerhedsmæssige årsager. Dyretest er et meget kompliceret emne at tage op. Og at et produkt ikke er testet på dyr er jo ikke det samme, som at de ingredienser, de bruger, ikke forinden i udviklingen har været testet på dyr.

   Det var den korte version. Det er et ekstremt kompliceret emne – og det er derfor vi med vilje har fravalgt det som testfaktor hver gang vi skriver om noget. Det er stof nok til en hel blog i sig selv. Jeg kan godt forstå jer, for hvem det betyder meget. Og jeg håber, at I kan finde de informationer, I har brug for andre steder.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • PernilleK

  Jeg vil bare lige gøre opmærksom på at jeg lige har købt foundationen til 129 i min lokale matas :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har concealeren, som jeg er rigtig glad for!
  Dog er det netop, som du skriver, at den ikke dækker noget særligt. Jeg bruger den til randerne under øjnene, og alene dækker den ikke særlig godt, og så er den oven i købet MEGET lys, så jeg bruger den sammen med en anden concealer. Det fungerer meget godt, synes jeg :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Måske man slukke prøve prødukterne ;)

  /Maria Silje

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har primeren, jeg blander den med min dagcreme, så får man bare et super friskt ansigt synes jeg, den er god til at give det lidt ekstra glød til min
  lidt trætte hud :-)

  Har ikke prøvet de andre men er lidt fristet til at prøve concealeren :-)

  Jannie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Det er også en rigtig god idé Jannie. Så får man et lidt mere diskret resultat. Super godt tip :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fru Jørgensen

  Tror, jeg skal prøve primeren, den lyder fin. Og altså, der er ikke glimmer i Touche Éclat – det er muligt, der har været det tidligere (for år tilbage), men ikke de sidste mange gange, jeg har købt den. Nu bruger jeg iøvrigt MACs Prep & Primer i stedet – på jeres anbefaling – og er super tilfreds ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Fedt! Det er godt at høre, at du kan bruge den. Er der virkelig ikke shimmer længere i Touche Eclat? Det lyder utroligt :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har fået tilsendt foundationen (rent privat, ikke grundet min blog) og den er i hvert fald ikke super til mig. Jeg føler heller ikke at den holder hele dagen eller dækker det den skal, så det er ikke en jeg selv ville gå ud og bruge penge på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Jeg er sådan set helt enig. Den dækker ikke ret godt og holder ikke ret længe. Men det følger helt naturligt med at det er en cremet, let og naturlig glowy foundation. Det er ligesom med læbestifter – de matte farver holder bedre.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Pedersen

  Hej Dåser.
  Efter at have læst indlægget har jeg købt primeren – til at bruge som highlighter. Jeg har lige prøvet den, og den er jo super! Jeg er lidt jomfru ud i brugen af highlightere, men jeg må sige, at det gør en KÆMPE forskel – Jeg ser jo bare total frisk ud nu! ;-)
  Tak for Danmarks mest jordnære, brugbare og pålidelige skønhedsblog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Hvor er du sød Karina. Tak :-) Og hvor er det fedt at du kan bruge primeren!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • JS

  Det sidste jeg forsøgte mig med fra L’oreal var Youth Code øjencremen, og det tog over en uge at komme af med den allergiske reaktion (store rynkede poser og røde rande). Jeg har aldrig været allergisk overfor noget før, men denne var lige et nummer for krads.
  Havde jeg læst jeres vurdering af Youth Code cremerne inden, havde jeg nok ikke købt den i første omgang, men det er jo så nemt at sige bagefter.
  Hvordan ser det ud med indholdet i denne serie sammenlignet med Youth Code?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • City Chick

  Har også prøvet foundationen og er ikke imponeret. Synes ikke den holder særligt længe, sætter sig i de fine linjer og så klør jeg i hele ansigtet af den.
  Så nej tak fra mig :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Uh nej, det kan jeg da godt forstå! Prøv evt lidt af primeren for den fede effekt på din almindelige foundation så. Med mindre du helt har afskrevet Lumi.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ida

  Hej Dåser :-)
  Jeg har siddet og bladret rundt på jeres side, og faldt over et indlæg I skrev sidste år om jeres 7 dødssynder – hvor jeg desværre måtte konstatere, at jeg laver både fartstriber og smil-til-spejlet-teknik ;-) I kommentarfeltet skriver en af jer, at I har planer om at skrive en guide til, hvordan man lægger blush rigtigt. Jeg har søgt efter indlægget, men har ikke fundet det. Har jeg været uheldig, eller har I endnu ikke skrevet det? Jeg vil nemlig RIGTIG gerne læse det! Ville også meget gerne læse, hvordan man vælger den rigtige farve :-)

  Og tak for en rigtig brugbar og velskrevet blog! Man kan jo bruge timer herinde på bare at læse og blive klogere :-)

  / Ida

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Ååårrrhh Ida, hvor er du sød! Mange tak for de meget pæne ord!
   Jeg må med skam tilstå, at blush indlægget endnu ikke har set dagens lys. Jeg er MEGET kritisk og vil gerne have at det er helt perfekt…
   Jeg har for nylig skrevet lidt mere, så det varer ikke så lang tid endnu…håber jeg.

   KH. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • ida

   Tusind tak for hurtigt svar!
   Helt i orden, jeg kender det perfektionistiske fra mig selv, så jeg venter tålmodigt – og fortsætter med fartstriberne indtil da ;-)

   God dag!

   / Ida

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Ida
   Mange tak for det :-D

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kitty

  Halløj:-)
  Det er sikkert ikke det rigtige sted at rette en henvendelse på dette site, men nu gør jeg det alligevel….
  Jeg er i tvivl om hvordan og ikke mindst hvikle makeup børster man bruger til at lægge øjenskygge? Når jeg ser jeres fantastiske øjenmakeupper er de skarpe og utroligt flotte, men jeg synes selv at jeg har problemer med at lægge min ligeså “skarpt”. Det bliver ofte bare en “klat” farve på øjet, selvom at jeg virkelig forsøger. Er det mon muligt at i på et tidspunkt kunne lave et lille kursus med billeder på fra A-Z hvordan og med hvilke pensler i gør det????? Tusind tak for en helt fantastisk blog som jeg ofte checker ud… den er dejlig jordnær og meget anvendelig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Hej Kitty
   Tak for dine søde ord. Jeg skal skrive det på ønskesedlen. :)
   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Kitty
   Tak for de pæne ord <3

   Det var en god idé med en billedeguide i trin, spørgsmålet er bare hvordan vi får det gjort i praksis :-P
   Jeg taler med Katja om det og sætter det på vores to-do liste.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • L’Oreal Lumi Magique Primer er simpelthen så god, men jeg giver jer ret, den er langt fra at være en primer, den er hellere ikke rigtig beregnet til mørke piger, men mest til lys hud, men hele serien er simpelthen så fin, fordi man bare får en pæn og flot glødende hud, så big thumps up for L’Oreal :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Euromelanoma: Få tjekket dine modermærker og andre sjove pletter