Tirsdagstip: Husk Aloe Vera

Fredagsfavorit: Moisturizing Formula Polish Remover For Dry, Brittle Nails

Det kræver en god neglelakfjerner at teste neglelak. Den skal ikke bare være effektiv, den skal også være så mild at den ikke ødelægger huden. De store neglelakkollektioner er på tolv lakker og det er benhårdt arbejde både for neglelakfjerneren og især for neglebåndene på min venstre hånd. Det er ofte endt med vabler i neglebåndene og det gør altså ret ondt kan jeg godt røbe.

Min kærlighed til Sally Hansen produkter går way back. Da mærket endelig kom til Danmark, kastede jeg mig over creme og pleje til neglene. Derfor var det et helt naturligt valg at vælge Sally Hansen Polish Remover, da den nåede her til. Jeg købte selvfølgelig både den turkise Moisturizing Formula og den pink Strengthening Formula. Og de er begge to gode, men det er Moisturizing Formula, som er min favorit. Med den kan jeg nemlig fjerne neglelak op til 25 gange uden at få vabler.

Nu er jeg udmærket klar over, at de færreste tager neglelak af og på så mange gange. Det, at det rent faktisk lader sig gøre, betyder jo bare, at denne neglelakfjerner er mild og yderst effektiv. Den fjerner alle typer lak på et øjeblik, uanset om det er glimmer, glitter eller pailletter vi taler om. Oven i købet er den virkelig drøj, sådan en flaske holder måneder med flere ugentlige lakeringer og test af rigtig mange kollektioner.

Du finder Sally Hansen Moisturizing Formula Polish Remover For Dry, Brittle Nails og øvrige Sally Hansen produkter i Matas, stormagasiner, større supermarkeder og i diverse webshops. Prisen er også yderst konkurrencedygtig, du får nemlig 236 ml for 49,95 kroner.

6 kommentarer

 • Er fuldstændig enig…. Bruger den daligt ;)

  KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • *Dagligt ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Søde pudderdåser! Jeg ved ikke lige, hvor jeg skal smide mit banale spørgsmål, så nu kommer det på det nyeste indlæg, selvom det ikke har en fløjtende fis at gøre med neglelak eller fjernelsen deraf.
  Næææ, det handler derimod om solcreme, som jeg er ude og investere i…og bruger nogle af de forskellige ting om I har skrevet her på siden som guideline. ANywas, jeg har skrevet en hel pløre uden at komme frem til mit spørgsmål – hvor længe kan sådan en solcreme holde sig, for selvom jeg har købt nyt fandt jeg en spray faktor 30 fra Vichy som jeg købte sidste sommer. Er den blevet for gammel og skal bare direkte i skraldespanden, eller virker solbeskyttelsen stadigvæk?
  Sorry for det lange indlæg uden indhold hehe – det er tidligt om morgenen ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina T

   Jeg ville ikke smide den ud kan du ikke bare bruge den som en håndcremé eller noget. Om den stadig beskytter ved jeg ej men brug den som fugt creme i stedet ,synd at smide en creme ud.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Hej Mia
   Med mindre den har været med på stranden hele sommeren eller har ligget i varme i bilens forrude eller på anden måde været udsat for voldsom varme eller sollys, så kan du roligt bruge den igen i år :-) Ingen problem der.
   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Mia!

   Har den været åbnet? Hvad står der bagpå? Hvis den er uåbnet er der ingen problemer ellers skal du lige tjekke det lille mærke bagpå, hvor der står, hvor længe den holder sig i anbrudt tilstand :-)
   Jeg kan ikke lige huske det på stående fod…men jeg mener, man siger 12-18 mdr. holdbarhed for solcremer.

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdagstip: Husk Aloe Vera