Tirsdagstip: Husk Aloe Vera

01.05.12
Avivir Aloe Vera Gel

I dag har mine skønne knægte haft fri for skole og vi har derfor hygget os i lokalområdet. Vi bor meget tæt på Fælledparken, og alligevel er det altså ikke der, vi valgte at tilbringe vores dag. Det er der til gengæld rigtig mange andre, som har. Dagen igennem har vi mødt den ene efter den anden, som matchede det danske flag ualmindelig flot. Nu skinner solen nemlig, det betyder masser af solcreme eller solskoldning, så enkelt kan det siges.

Når nu skaden er sket og det er den for MANGE både i går og i dag. Så er tippet at smøre grundigt og gavmildt med Aloe Vera. Det hjælper virkelig!
Katja er en af de der… som tror, at solen kun rammer der, hvor man selv kan se det. Så hun har smurt nakken her til aften.
Og husk nu lige at vende tuben med den After Sun, som du har stående i skabet og læs. Det er ikke ligegyldigt, hvad du bruger. Der er desværre en frygtelig masse alkohol i langt de fleste After Sun produkter og det er IKKE en ingrediens, du har lyst til at smøre på din brændte hud.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
10 kommentarer
Pudderdåse Katja

Jamen…. Jeg havde jo faktor 30 på både arme og i ansigt… Glemte kun lige nakken jo…

Pudderdåse Helene

Tsk tsk…..

Anna

Meget varm og søvnløs nat her… Ikke pga 1. Maj, næh, jeg læste bare nogle timer på min altan. Endda smurt ind i P20. Suk. Det er ikke nemt at være bleg og rødblond… Især når man hvert år glemmer lærdommen fra sidste år!

Pudderdåse Katja

Av…. Håber du har Aloe Vera i huset. God bedring

Pudderdåse Helene

Hej Anna!
Æv og av!
Det er noget solcreme med HØJ UVA-beskyttelse, du skal have fat i. Det finder du blandt andet hos Vichy og La Roche-Posay, spørg specifikt efter UVA beskyttelsen, når du køber solcreme. Og ikke et ord om P20 fra mig:
https://pudderdaaserne.dk/2011/04/18/test-af-solcreme-riemanns-p20-solfilter/
Mvh. Helene

M

Hej, tusind tak for en god blog, som jeg ofte læser med på 🙂 Er det ok at jeg lige spørger om noget helt andet her?
Har i et godt råd mod slapt maveskind? Jeg har efter to graviditeter en temmelig rynket og runken mave. Har læst jeres anbefaling af bio-oil, men den er vist mest til strækmærker…. andre forslag?

Pudderdåse Katja

Hej M
Det er et problem jeg kender alt for godt. Og selvfølgelig er det helt ok 🙂 Jeg skriver faktisk mere om det i den nærmeste fremtid, men her er der ingen hurtige fix. Der findes absolut ingen creme eller noget du kan smøre på. Der er kun dyre ingreb, der virker på løs hud. Der hedder enten operation eller behandlinger a la Thermage. Desværre… Kh. Katja

Kong Mor

.. Jeg vil godt lige sige at tandpasta virker meget godt på brændt hud.. 😀
Blev engang frygteligt forbrændt i den sydfranske sol hos svigerfar, og fik at vide at Aloe vera lå i en hvid og grøn tube ovenpå. Havde aldrig hørt om Aloe vera før og glemte naturligvis navnet da jeg drejede nøglen om i badeværelset.. og endte med tandpasta tuben istedet for.. Kunne heller ikke forstå hvorfor det blev siddende på huden uden at trænge ind.. Jeg duftede dejligt frisk af mint.. i lang tid 😉
Men er dog nu i besiddelse af aloe vera – som ikke er tandpasta!

Pudderdåse Katja

Hahahaha! Det minder mig om i min grønne ungdom, hvor mine veninder og jeg var på Kos med sololie faktor 2 (av). Yoghurt naturel er rigtig godt mod solskoldning. Men det eneste, de havde i supermarkedet var med jordbær… Det er ikke helt det samme kan jeg godt afsløre :-p

Henrik Boysen

Man kan få ren aloe vera i føtex 150 ml for 35 kr og så er den øko 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *