MAC Mineralize Skinfinish Lightscapade Permanent

neuLash

Indholdet i denne lille eyeliner lignende beholder, er intet mindre end et mirakel. NeuLash virker, det skal der overhovedet ikke herske tvivl om.

Mit udgangspunkt var de mest hærgede og sølle vipper, man kan forestille sig. Det gik mig så meget på, at jeg hver eneste dag tog kunstige vipper på. Derfor var jeg ikke længe om at takke ja til at teste neuLash.

Efter endt læsning af brugsanvisningen (og naturligvis også en test i albueleddet) kastede jeg mig ud i det. Og da jeg vågnede næste morgen, havde jeg de rødeste og mest kløende øjne. Mine øjne er irriterende sarte og rigtig dumme, når det kommer til at teste produkter, så reaktionen var ikke uventet. Da tredje dagen stadig bød på meget røde og kløende øjne, gik jeg til øjenlæge med neuLash (og ingredienslisten) under armen.
Min øjenlæge læste, konsulterede de store bøger og sagde god for at jeg brugte den. Vi blev dog enige om, at det måtte blive under andre vilkår end de anbefalede. Jeg startede derfor helt modsat, med at bruge neuLash to gange om ugen. Det har på intet tidspunkt været muligt for mig at bruge det hver dag, men det har virket fortrinligt alligevel. Mine øjne bliver stadig røde, men jeg har intet ubehag og det forsvinder hurtigt efter jeg er stået op.

Virkningen
Nu ville det jo være på sin plads med billeddokumentation, desværre er det sådan, at de billeder jeg tog af mine aldeles smadrede og manglende øjenvipper er forsvundet. Derfor må du nøjes med nogle billeder fra et look før neuLash og et efter. Jeg har naturligvis anvendt samme mascara på de to billeder.
Photobucket

Efterfølgende er mine øjenvipper blevet endnu længere og selv min mand har bemærket forandringen (uden at blive spurgt). Min søn konstaterede tørt, at jeg næsten havde fået lige så lange øjenvipper, som han har (møgunge, haha!). Min gode veninde spurgte, hvorfor jeg altid gik med kunstige vipper (uden at jeg havde nogen på) og sådan kunne jeg blive ved. Så selv om billederne ikke yder neuLash den retfærdighed den fortjener, så er der som sagt ingen tvivl om, at det virker. Du kan læse mere om, hvorfor det virker her.

Prøv det
Hvis du gerne vil have kraftigere og længere vipper er neuLash afgjort et forsøg værd. Jeg er SÅ lykkelig for resultatet, for hånden på hjertet så er det altså ikke særlig spændende at have kunstige vipper på hver eneste dag. Og det havde jeg helt sikkert haft endnu, hvis ikke neuLash havde udøvet mirakler.
Du skal endelig ikke lade dig afskrække af min historie om røde og kløende øjne. Mine øjne er vitterlig helt umulige. Hvor mange kender du måske, som reagerer på vatrondeller?
Hvis du alligevel er lidt skræmt, kan du læse her, hvad du ellers kan gøre for at få lange vipper.

Hvor kan man købe det?
NeuLash fås i to størrelser: 3,2 ml (nok til cirka tre måneder) koster 675 kroner og 6 ml koster 1195 kroner og kan købes i udvalgte Matas butikker, parfumerier og stormagasiner. Nærmeste forhandler oplyses på telefon 39 40 00 99.

Billedet er lånt fra neuLashs eget site, hvor du også kan købe serum til både vipper og bryn (mere om det senere, det er jeg nemlig i gang med at teste nu).

34 kommentarer

 • Lisa

  Så vil du anbefale dette istedet for de “mascare” i osse har testet med god respons?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Helene har prøvet neulash og jeg har prøvet de andre, så det er svært at sammenligne. Men mit klare indtryk er at neulash og revitalash er cirka lige gode, de indeholder det samme cirka. MAC er billigere, skal bruges to gange om dagen og virker på en anden måde. :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Tusind tak for anbefalingen – jeg har længe gået og overvejet om det er noget der ville være værd at investere i. Ved du om ens vipper forbliver fyldigere og længere når man har endt behandlingen?
  Jeg glæder mig rigtig meget til at høre din bedømmelse af serummet til øjenbryn :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   De går – desværre – tilbage til udgangspunktet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Virkelig flot resultat! Vil I sige at det virker bedre end MAC?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Ditte
   MAC er god, men den skal bruges to gange om dagen og det gør en stor forskel for mig. Jeg er elendig til at huske den slags en gang dagligt, well…to gange er umuligt.
   Så svaret for mit vedkommende er ja, det, synes jeg, den er :-)
   Men hvis du har det nemt med rutiner, så er den helt klart et godt og billigere alternativ.

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Det lyder som lidt af et mirakelprodukt! Og apropos mirakelprodukter, så hørte jeg om en ny teknologi der kan reparere spaltede spidser. Det hedder polyelectrolyte complex, eller bare PEC. Jeg vil derfor høre om det er noget I vil skrive om en dag, for det er nogle gange rart med en Pudderdåses kritiske blik? :-) Tresemme har bl.a. lige lavet nogle produkter med det, og overvejer at give det et forsøg i mit håbløse hår :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Helle

   Det virker skam….men kun så længe man bruger produktet :-D
   Det reparerer ikke håret.
   Når jeg har testet lidt mere, kommer der en anmeldelse

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helle

   Super! Midlertidig effekt er vel bedre end ingen effekt.. :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Først og fremmest tillykke med de lækre vipper ;)

  Du skulle tage at prøve M2Lash. Mine øjne reagerede også på neuLash, men M2Lash er mildere og jeg kan sagtens bruge den dagligt. De giver præcis det samme resultat :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg glæder mig til at læse jeres anmeldes af produktet til bryn. Mine bryn er i sørgelig stand, og det til trods at jeg kun i meget sjældne tilfælde plukker dem – ingen overplukning her.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Marie, jeg brugte min revitalash på brynene også. Der står også på neuLASH at den kan bruges på brynene. Det er de samme indholdsstoffer der er i.

   Der er ingen tvivl om at det virker begge steder – det vil jeg gerne love. Og der er ingen grund til to forskellige produkter :€

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

   Hvad koster den fra Revitalash? For jeg kan se at NeuveauBrow er billigere end NeuLash.

   Jeg har lange, tykke øjenvipper, så har ikke behov for hjælp der. Men brynene trænger i den grad, og vil gerne slippe så billigt som muligt jo :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   660 på engelske webshops kan jeg se for 3,2 ml

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] på YouBlush. Jeg gad godt se, om det virker. Det gør neulash jo efter sigende (se fx. her og her). Men desværre er prisen for sådan et serum pænt høj, så indtil videre må det blive […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  – fandt lige dette, vil også rigtigt gerne købe en NEULASH, men hørt at M2Lashes var bedre til sarte øjne, så køber nok den, MAGASIN skulle have den 5 ml for 975kr….

  MEN så fandt jeg også denne artikel fra den 30 Juli 2012:

  En række relativt nye kosmetiske vidundermidler på markedet herhjemme holder tilsyneladende, hvad de lover. Mange af brugerne får vitterligt lange, flotte øjenvipper på rekordtid, når de smører øjenvippekanten med de fantastiske produkter. Det lyder jo herligt.
  Men tøv lige en kende med at åbne champagnen.
  Noget tyder nemlig på, at brugerne risikerer både misfarvning i og omkring øjnene, hudirritation og sågar, at øjenvipperne falder af.
  Ledelsen på Cph West har netop bedt Videncenter for Frisører og Kosmetikere om at undersøge et af produkterne, neuLash.
  ”NeuLash er bare et af mange lignende produkter på markedet i Danmark. Fælles for produkterne er, at de sandsynligvis er baseret på det samme aktive stof,” forklarer Susan Hovmand Lysdal, kandidat i folkesundhedsvidenskab og Ph.d., fra Videncenter for Frisører og Kosmetikere på Gentofte Hospital.
  Det aktive stof, som får øjenvipperne til at gro, hedder isopropyl cloprostenate. Dette stof findes også i lægemidler, der er udviklet af medicinalindustrien til at afhjælpe forhøjet tryk i øjet – bl.a. til mennesker, der lider af grøn stær.
  Faktisk er det en utilsigtet sideeffekt, at stoffet får øjenvipperne til at gro. Man opdagede det tilfældigvis hos patienter, der fik stoffet som et led i deres behandling. Der­udover rapporterer en del af patienterne om misfarvninger i og omkring øjet. Det findes der masser af videnskabelig litteratur, der dokumenterer.
  I både USA og Canada har man kastet et kritisk blik på nogle af de kosmetiske produkter, der som neuLash lover længere og fyldigere øjenvipper, og konklusionen er klar.
  De amerikanske sundhedsmyndigheder, The American Food and Drug Administration, mener slet ikke, at øjenvippeprodukterne kan sælges som kosmetiske produkter, idet der i virkeligheden er tale om medicinske produkter.
  Den canadiske lægeorganisation, The Canadian Medical Asso­ciation, har undersøgt forskellene på et øjenvippeprodukt, Latisse, og et medicinsk produkt, Lumigan, og fundet ud af, at der ingen forskel er på produkterne overhovedet – ud over prisen, som er langt højere for Latisse. Organisationen skriver desuden i dets nyhedsbrev, at det er bekymrende, at øjenvippeproduktet ”kan ændre farven på iris, så folk med blå øjne risikerer en misfarvning, en brunende effekt, som kan være permanent.”
  I sin danske folder erkender den svenske distributør af neuLash, Cosmetika i Skandinavien AB, da også, at der kan forekomme misfarvninger omkring øjnene hos ”nogle få forbrugere”, men virksomheden taler tydeligvis problemet ned, ved at beskrive misfarvningen som ”næsten som en eyeliner”.
  ”Der er to grunde til, at vi nu har anmeldt neuLash til Miljø­styrelsen. Der er en bekymring omkring det aktive stof, isopropyl cloprostenate, og dets bivirkinger. Så hvis man har et øjenvippeprodukt, bør man kigge på ingredienslisten og se, om det stof er i. Hvis det er, vil jeg råde til at tjekke Miljøstyrelsens konklusion, når den foreligger, før man bruger produktet. Derudover er ingredienslisten, der følger med neuLash, simpelthen fejlagtig. Den er mangelfuld, skrevet på svensk, og simpelthen forkert. Den lever ikke op til EU’s krav, som Danmark er underlagt,” siger Susan Hovmand Lysdal.
  ”For kosmetikere er det vigtigt, at man kan gennemskue de produkter, man arbejder med. Også når man skal rådgive kunder. Med den viden, vi har nu, kan vi simpelthen ikke sige, at disse produkter IKKE udgør en risiko. For vi ved det ikke. Det er den viden, Miljøstyrelsen nu skal komme med,” siger Susan Hovmand Lysdal.
  Så snart Miljøstyrelsens konklusion vedrørende neuLash foreligger, hvilket gerne skulle ske i løbet af sommeren, vil vi naturligvis lægge den på forbundets hjemmeside: http://www.dfkf.dk

  hmmm, tør man? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Hej Charlotte
   Tak for info, det er spændende nyt.
   Jeg tør uden problemer stadig bruge lignende produkter, men det er selvfølgelig et personligt valg.
   Indholdsstoffet er ganske rigtigt det samme som i Latisse, nemlig Bimatoprost. Jeg undrer mig over, at der skulle en hel canadisk lægeorganisation til at finde ud af det, de kunne bare have ringet til mig ;-)
   Hvis vi kigger på Latisse og Prostaglandin, så har det været anvendt længe, nemlig som medicin mod forhøjet tryk i øjet, og vi kender bivirkningerne meget godt. De almindeligste bivirkninger, der er nævnt er: En prikkende følelse, mulig misfarvning af huden, hvor det har ramt og ændring i farven på iris er blandt de mulige bivirkninger. Men risikoen for bivirkninger er ret lav. Det er korrekt at man kan risikere misfarvning, men det er sjældent. Om Latisse (som altså er det samme stof) står der:

   Eye redness/discomfort/itching/dryness or eyelid redness may occur. If any of these effects persist or worsen, tell your doctor or pharmacist promptly.
   It is possible for hair growth to happen in other areas of your skin where this medication frequently touches. Be sure to wipe any extra medication after applying it to the eyelash margins (see also How to Use section).
   Remember that your doctor has prescribed this medication because he or she has judged that the benefit to you is greater than the risk of side effects. Many people using this medication do not have serious side effects.
   It has been shown that when this medication is applied directly into the eyes to treat glaucoma, it may slowly (over months to years) cause brown discoloration of the colored portion of the eye (iris). This effect has not been shown to occur when this medication is used to improve eyelash appearance. However, bimatoprost may also cause eyelid changes or a darkening of the skin around the base of the eyelashes. These changes may be permanent, but the long-term effects are uncertain. Tell your doctor if this occurs.

   Det er afgjort en risiko, jeg personligt godt tør løbe – men det er selvfølgelig ens personlige valg.

   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Holmenskov

  Hej bare til info…

  Jeg har brugt nue lash to døgn nu og er vågnet med et stort rødt og hævet øje, så bivirkninger kan der altså være…øv siger jeg bare til ikke at kunne tåle det….. Hvis man får det som mig skal man straks vaske det af og tage en antihistamin som kan købes på apoteket….avavavava

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Karina
   Det er super træls at reagere på produkter. Som du kan læse ovenfor, var min oplevelse heller ikke lutter lagkage.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Neulash er under undersøgelse hos Sundhedsstyrelsen pga farve forandringer- m2 anbefales i stedet

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Hej Astrid
   Det er rigtigt – det er en almindelig kendt bivirkning ved prostaglandin analoger. Jeg undrer mig over, at det er en overraskelse for sundhedsstyrelsen? Alle andre har altid vidst det. Jeg har svært ved at forestille mig at M2 skulle være en undtagelse. Det er en kendt bivirkning ved alle prostaglandinprodukter.
   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Hej
  Jeg synes din anmeldelse lød fortræffelig, men så snart jeg googlede Neulash, dukkede en advarsel mod produktet op. Det aktive stof i Neulash or de fleste andre produkter af samme art er egentlig til folk med grøn stær (for højt tryk i øjet). Produktet kan misfarve øjet permanent, og The American Food and Drug Administration mener ikke, at øjenvippeprodukterne kan sælges som kosmetiske produkter, idet der i virkeligheden er tale om medicinske produkter.
  http://www.dfkf.dk/presse/arkiv/item/141-undersoegelse-af-oejenvippeproduktet-neulash.html

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Kære Tina
   Det har vi skrevet om I vores første omtale af Prostaglandin-produkter: http://pudderdaaserne.dk/2010/05/26/fa-lange-ojenvipper-nyt-mirakel-produkt/
   Kh Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • mitzie

   jeg har prøvet neulash og det virker fortrinligt på mig. Jeg har fået lange og tætte vipper. Har dog fundet et billigere produkt på nettet som hedder: PROLASH+
   Er der nogen der har erfaring med dette??
   Hilsen Mitzie

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Ikke os selv. Jeg håber måske en læser dukker op, som kan hjælpe

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tanja

   Jeg mener, at jeg købte det der hedder Prolash på et tidspunkt som 50% tilbud, det virkede overhovedet ikke. Har brugt Neulash og det har virket på mig, har dog i starten også fået lidt røde øjne.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Bruger I fortsat produktet (hvor længe har du/I brugt det?)- og har I stadig ikke oplevet bivirkninger?

  Jeg har hørt at de eneste 2 serummer der virker er Neulash og M2Lash. Forskellen skulle være, at Neulash er stærkere og man derfor SKAL holde pause efter ca. 2 mdr. (nogen har oplevet at de i denne pause har mistet mange øjenvipper). M2Lash skulle være mildere og man kan efter sigende fortsætte behandlingen i det uendelige.

  Har i ligenende erfaringer eller kender i ikke til M2 Lash?

  Er VILD efter at prøve produktet – men frygter lidt bivirkningerne…. :-(

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Louise
   Håber du kan undskylde det meget sene svar :-)
   Jeg har selv prøvet både M2 og neuLash og for mig virker de ens, bortset fra at jeg bedre kan tåle M2 og derfor får hurtigere resultater med den. Hvor har du hørt, at man kun bør bruge neuLash i to måneder af gangen? Dem, jeg kender, som har brugt det/bruger det, har brugt det længe og ikke stoppet efter to måneder. Uanset hvilket produkt du vælger, vil du tabe øjenvipper, når du stopper med at bruge det :-)
   I øvrigt kan jeg også varmt anbefale Elizabeth Ardens Prevage og Gosh’ helt nye Growth Serum.
   Hvilke bivirkninger er det, du bekymrer dig om?

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina

  Glad for at høre, at jeg ikke er alene om at ligne tudemarie, når jeg har sovet med produktet. Jeg kan altså kun tage det på, når jeg går hjemme uden makeup. Det virker nu fint alligevel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsøe

  Lyder som en mirakelkur:) stopper vipperne så med at vokse og miste deres længde ligeså snart man ophører med at bruge neu lash, eller er effekten permanent ? Har I testet produktet neu hair af samme producent?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Elsøe
   Effekten aftager naturligvis, når man ikke bruger produktet, men det tager noget tid, før du er tilbage, hvor du startede.
   Du skifter jo vipper, ligesom du skifter hår.
   neuHair har jeg ikke testet.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Hej.
  Jeg faldt lige over dette opslag, og har lige nogle spørgsmål. Jeg har i 4 mrd brugt m2 og lige efter er jeg gået over til neu lashes. holdte du en pause i mellem da du skiftede fra det ene produkt til det andet? Jeg har ingen bivirkninger fået, men mine vipper er blevet kortere af at jeg har skiftet over til et andet produkt. Jeg har brugt neu lashes i 1 mrd nu.. Overvejer stærkt at skifte tilbage til m2 men giver neu lashes lige 1 mrd mere. Mine vipper til gengæld er begyndt at falde besynderlig meget af.. Er det pga. at jeg har skiftet produkt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Lise
   Jeg kan simpelthen ikke svare på dine spørgsmål, men jeg vil klart anbefale dig at fortsætte med M2, hvis det er den du har gode erfaringer med. Mht. Hvordan jeg selv har brugt produkterne har der været gode pauser imellem, jeg tåler dem som beskrevet ikke så godt, og derfor bruger jeg dem heller ikke efter foreskrifterne.

   Khh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  https://lakemedelsverket.se/english/All-news/NYHETER-2013/Pharmaceutical-ingredients-in-one-out-of-three-eyelash-serums/
  Så nu ved du hvorfor du fik røde øjne. De har ikke skrevet prostaglandinanaloger på indholdsfortegnelsen i den nye version. Så er det jo ligemeget at tage det med til lægen…nå, men så skal jeg ikke i nærheden af Neulash nogensinde. Jeg er ganske glad for min øjenfarve.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MAC Mineralize Skinfinish Lightscapade Permanent