Dåserne på Pinterest

Fredagsfavorit: Thann Body Butter

Vi fremhæver ofte de uparfumerede og allergivenlige produkter, men selvom de ofte er det sunde valg, dufter mange af dem af våd karklud. Thann Body Butter with Cocoa butter, Licorice And Shiso extracts er en smuk undtagelse.

Der er ingen parfume i, men lakridsen og shisoen sørger tilsammen for en superlækker duft, der mest af alt minder mig om en lemon meringue pie. Shiso er en japansk plante, der bliver brugt i japansk madlavning. Jeg har aldrig set den i hudpleje før og kan ikke sige noget kvalificeret, om den gør noget godt. Men den dufter utrolig dejligt. Lakrids virker anti-inflammatorisk og beroligende og dufter også godt. Derudover er der en række almindelige fedtstoffer og kakaosmør, som giver huden fedt.

Det er ikke en creme, der vil udføre mirakler for din hud. Men den har en dejlig konsistens, og den dufter virkelig fantastisk – uden parfume.

Her kan du købe det
Jeg har købt den (eller rettere søde Helene har købt den til mig) i Wanna Shine på Østebro. Det er en skønhedsklinik. Jeg kan ikke finde noget information om den ellers på dansk – det er et thailandsk mærke og ikke ret udbredt i Danmark. God jagt! Den koster ca. 150 kroner så vidt jeg husker – ikke engang prisen kan jeg finde (utjekket skønhedsblogger).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dåserne på Pinterest