Lørdagslook: Syg syg jul

Sådan får du længere øjenvipper – inkl. snyd

Der er mange måder at få længere øjenvipper på eller få det til at se sådan ud, hvis du som mig er udstyret med nogle små fesner sataner fra naturens hånd af. Jeg vil her anbefale tre af slagsen – og extensions er IKKE en af dem. Der er hovedsageligt en årsag til, at jeg ikke vil anbefale extensions, og det skal jeg nok fortælle til sidst.

1. Eyelash growth serum
Hvis du reelt vil have længere øjenvipper, så er dette den eneste mulighed. De andre produkter, jeg nævner, er kun snyd, der forsvinder, så snart du fjerner det igen. Men der findes serum på markedet, som på forskellig vis kan få dine øjenvipper til at vokse længere. De findes med to typer ingredienser hovedsageligt. Den ene (og dyreste og typisk mest effektive) er en analog af bimatoprost. Bimatoprost er en receptpligtig ingrediens, som kvikke hoveder har lavet i andre former, så man kan putte den i kosmetiske produkter også. Eksempler på dette er Neulash, M2 Beauté og Revitalash.

Udover bimatoprost-agtige stoffer findes der også midler, der virker ved hjælp af aminosyrer. De er billigere og virker knap så effektivt, men virker dog stadig. Herhjemme er det fx. MAC Prep+Prime Future Length Lash Serum, som jeg selv har prøvet med succes.

Effekten af disser produkter aftager, når du stopper med at bruge dem igen. Som med alt andet på kosmetikhylderne.

2. Mascara primere
Markedet er fyldt med mascara primere, og det er langt fra dem alle, der er gode, synes jeg. Men der er et par, der er virkelig gode, og som virkelig gør en forskel for korte vipper, hvis du bruger dem under din mascara.

Fælles for dem er, at de typisk er en hvid eller lysegrå ‘mascara’, som du bruger under vipperne. Og de gode af dem virker rent faktisk og kan få dine vipper til at syne længere og tykkere end mascara alene. Mine favoritter er Shiseidos The Mascara Base, som jeg lige nu til min store forfærdelse opdager, at de har ladet udgå. Jeg aner ikke, hvordan den nye er? Heldigvis har vi stadig Smashbox Layer Lash Primer, som er super god. Smashbox er (selvfølgelig…) heller ikke på det danske marked længere, men så er det godt, vi har de engelske webshops.

3. Løse fibre
I USA især kan du købe mange versioner af dette produkt. Jeg har kun prøvet Divaderme, og det er effektivt. Det er som kunstige vipper på tube. Det er små fibre, som du putter på vipperne mellem et lag af mascara. Det sviner mere og kræver lidt mere indsats end med en almindelig primer, men man bliver til gengæld belønnet med et meget større resultat. Se mere i anmdelsen af Divaderme her.

Hvorfor ikke extensions?
Jeg vil på ingen måde fraråde extensions generelt, for man kan få meget fine resultateter, som jeg kender folk, der er glade for. Men det er vigtigt at vide, hvad man går ind til.

Problemet er, at når du skal fjerne de kunstige vipper igen – hvad enten du gør det selv eller en professionel gør det – så ryger der temmelig ofte en vis portion af de naturlige vipper med af også. Vores øjenvipper er sarte og sidder ikke specielt godt fast, og extensions kan gå hårdt ud over dem. Da Helene i efteråret havde extensions, havde hun ikke ret mange øjenvipper bagefter. Og hun er bestemt ikke noget særsyn (hun skriver meget mere om det selv i et senere indlæg). Øjenvipperne kommer tilbage igen, så bare rolig, de skal nok vokse ud. Men extensions er derfor noget, jeg mener primært har en berettigelse, hvis man vil have dem i en lang periode og få dem lavet igen og igen. Ellers bliver den ene måned med lange og fine øjenvipper hurtig afløst af en måned med færre øjenvipper end du nogensinde har haft før.

Her kan du købe det
SalonSkincare har fx. Revitalash og Smashbox Lash Primer. De sender til Danmark fra UK. Divaderme kan du købe i egen webshop. Neulash  kan du købe i egen webshop, udvalgte Matas og saloner, og M2 Beauté kan du købe hos spas og saloner især.

Har du været fristet af denne type produkter? Har du prøvet noget?

65 kommentarer

 • Det første, du skriver om, Eyelash growth serum, får det vipperne til fysisk at vokse? Jeg har ret lange øjenvipper fra naturens hånd, men mere vil have mere, åbenbart, så virker det også hvis vipperne er nogenlunde lange naturligt? Er meget fristet af det produkt, har bare ikke hørt om det før. :) Tell me more. ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Hej Celia
   Yes det gør det. De vokser. Bimatoprost er faktisk oprindeligt et helt andet øjemedicin, som man opdagede som bivirkning havde at folks øjenvipper begyndte at vokse. Så det findes nu i USA som et receptpligtigt lægemiddel til at få øjenvipper til at vokse, der hedder Latisse. Det kan man så ikke få herhjemme, men man kan få de andre, der ligner så meget. Og de virker!
   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Viiildt nok! :) Jeg må teste dem af! Tak for en super guide, I er for seje. :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Selvtak. Og tak :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thao Xuan Ho

  hej

  har i prøvet Lipocils? som er en eye lash conditioning gel som lover længere og tykkere vipper på 28 dage…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Nej? Den har jeg ikke prøvet desværre :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Ah det er Talika, du mener? Det er den billigste på markedet. Den virker vist vha. aminosyrer og skulle virke. Den er ikke den bedste, men til prisen, så…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Så selv om denne er billig og ikke den bedste på markedet, vil i så stadig mene at den ikke burde være spild af penge? Og ved i om der skulle være nogen bivirkninger ved denne?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Hey Så selv om denne er billig og ikke den bedste på markedet, vil i så stadig mene at den ikke burde være spild af penge? Og ved i om der skulle være nogen bivirkninger ved denne?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Jeg ved det simpelthen ikke. Jeg har aldrig prøvet den. Men aminosyrer kan godt virke, ja.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena Bruun

  Jeg har prøvet NeuLash og er super imponeret over resultatet. Efter blot 3 uger, kunne jeg se en tydelig forskel. Mine øjenvipper er blevet klart længere, de buer mere naturligt og det er nemmere at lægge en flot make up. Kan klart anbefales ;) ´

  Det eneste jeg dog tænker er, at de produkter må indeholde noget kemi, siden sådan et “tryllenummer” overhovedet kan lade sig gøre. Mon ikke det er skadeligt på sigt? Har I nogen erfaringer/viden på det område?

  Knus
  Helena

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Hej Helena
   Som jeg skriver, så indeholder Neulash et stof i denne sammenhæng, nemlig et analog til bimatoprost. Det er et prostaglandin, som er en type stof, man også bruger mod grøn stær.
   Jeg kender ikke til nogen skadelig effekter ved det. Der kan optræde bivirkninger som lokalirritation og så skal man selvfølgelig stoppe.
   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gigi

  Jeg har prøvet den der fiber mascara som du putter på dine vipper sammen med din almindelige mascara og jeg er altså ikke fan!
  Selve resultatet er vildt lækkert! Hvis man lige lære hvor meget man skal putte før så det ikke ligner en kage du har på vipperne, så kan det altså komme til og se kanon flot ud! MEN – Er du da vimmer et svineri! Jeg kommer altid min creme og derefter min foundation på først, før end at jeg putter mascara på, og de der fibre er OVER ALT! Jeg prøvede så at ligge vatrundeller under øjnene mens jeg puttede fiberen på, men sikke et arbejde og endda uden nytte, for i løbet af dagen drysser der fiber af vipperne og så har man det over alt på kinderne og hvis du så får ramt kinderne, så kan du regne med sorte streger i hele hovedet. Nooo no no!

  Jeg holder mig til min almindelige mascara og få har jeg anskaffet mig en vippebukker med varme i. Den giver selvfølgelig ikke tykkere vipper, men den bukker vipperne super flot så dine egne vipper (uden snyd) kommer til og se længere ud og tykkelsen får du af din egen mascara.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Hej Gigi
   Jamen vi er HELT enige. Det støver ad pommern til. Det er der nu engang rigtig meget makeup der gør. Smokey eyes, glimmer på øjnene osv. Den rigtige rækkefølge at lægge makeup i er derfor altid FØRST øjenmakeup og TILSIDST foundation og ansigtsmakeup. Som Helene skriver: http://pudderdaaserne.dk/2011/01/12/practice-what-you-preach/ ;-)

   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna v

  Jeg tog i en periode Silica kosttilskud for at rette op på mine flossede negle. Det hjalp ikke meget på neglene, men mine øjenvipper blev længere og stærkere i den periode, hvor jeg spiste kosttilskuddet. Virkningen stopper selvfølgelig når man dropper kosttilskuddet, men det er da værd at bruge op til en stor fest?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Fedt! Det lyder som en god ide

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Anna
   Kan du huske, hvor hurtigt det virkede?
   Det lyder jo som et rigtig fint alternativ.
   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Hej! Gælder det du skriver om extensions både for enkelte vipper og “buketter”?
  TAK!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Mia
   Det er primært “flares” (buketter), som hiver vipperne af, fordi de er tunge. Når du limer noget fast på dine vipper, vil der dog altid være en øget chance for, at selve håret falder ud.

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej pudderdåser, tak for sidst…

  Jeg vil heller ikke anbefale buketter som permanent løsning. Den mest skånsomme metode er single lash eyelash extensios. Med korrekt udført teknik, vil dine egne vipper med single lash metoden ikke blive ødelagt.

  TIP: Hvis man kombinerer dyrkelse af egne vipper (f.eks M2 lashes serum) med et Lash Lift får man et fantastisk smukt og naturligt resultat.

  Mange hilsner Rikke Steenskov

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Tak Rikke <3
   Det er præcis min oplevelse, med buketterne. Jeg må hellere tage mig sammen snart og få prøvet de single lash extensions…. Men som mine vipper så ud sidst….uha…jeg er lidt nervøs!
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hej!
  Er lige faldet over jeres side, og i har fået jer en fast læser :-)
  Jeg læste fro noget tid siden om Priorin, som også skulle styrke og forlænge hårene, er det noget I kender til og evt. kan anbefale??

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Sofie
   Du stiller spørgsmålet under et indlæg om, hvordan man får længere øjenvipper. Derfor er jeg lidt i tvivl om det er længere hår eller øjenvipper, du gerne vil have?
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

   Hej igen
   Har både hørt det skulle virke på øjenvipper og selve håret, men tænkte nu specifikt i forhold til øjenvipper?

   Off-topic: Har i erfaring med mineralpudderfoundations, f.eks. fra Tromborg, Youngblood eller ID BareMinerals? Overvejer at investere i en af dem, måske mest Tromborg, da jeg har hørt så meget godt om den, men synes det er en jungle (og lidt dyrt når man er på SU) Så kan ikke rigtig finde ud af om det er pengene værd, eller om jeg skal satse på den lidt billigere fra Nilens Jord…

   Tak for en god blog, som jeg har brugt de sidste par dage på at læse igennem – og mangler stadig en del! Perfekt sommerferiebeskæftigelse.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvad er det billigeste produkt af dem der kunne få øjnvipperne til at blive længre?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Glæder mig til at høre fra jer :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har også selv går med tanken om, om de forskellige produkter nu virkede. Og ikke mindst om man kunne finde et produkt der virkede og samtidig ikke kostede tæt på 1.000 kr.
  Jeg har sat mig for at teste ProLash+, som man indimellem kan finde til billige penge. Jeg laver en opfølgning på min blog, når jeg har testet den et stykke tid, hvis der er nogen der har interesse i at se før/efter billeder, og høre om dette produkt kan komme i nærheden af de dyre mærker.

  Kærlig Hilsen Britta Würtz <3

  Min blog: BrittaWurtz.BlogSpot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Det vil jeg glæde mig til Britta, den har jeg nemlig aldrig selv prøvet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gunvor Iuel

  Man kan få bimatoprost præparater i DK. Det hedder Lumigan. Det er præcis det samme som Latisse. Det er på recept (er oprindeligt udviklet til grøn stær). Koster kun ca 190 kr på apoteket.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Tak for tippet Gunvor :-)
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Ja det er præcis samme indholdsstof, men man får vel næppe nogen læge til at udskrive den til øjenvipperne? Den er jo kun i DK beregnet til grøn stær?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fiemus (FKA Sofie)

  Jeg har brugt M2 Beauté i seks uger nu, næsten hvert aften, og mine vipper er vokset fra i snit ca 5-6mm til knap ni, så godt jeg nu kan måle dem. Der er ikke kommet flere vipper, og de er ikke blevet tykkere, men de er absolut længere end før, så selvom jeg er på udkik efter et billigere alternativ, så har jeg ikke fortrudt købet trods den slagtilfældesprovokerende pris…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Fiemus
   M2 Beauté er effektiv og mild, det er en god kombination <3 Jeg er også fan :-D
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Hej. Jeg er lidt i vildrede, jeg har okay længde på mine
  øjenvipper, men jeg ønsker dem længere og samtidig fyldige, men på
  ingen måde klumpet sammen. Hvad er en primer? Måske et dumt
  spørgsmål, men jeg har aldrig hørt om det eller brugt det før. Så
  kigger jeg på de der fibre, men jeg skal bare bruge noget til
  hverdag og jeg ønsker ikke sorte fibre ned af kinderne i løbet af
  dagen, er det meget de drysser og tydeligt? Nå men, jeg sidder og
  kigger derinde, og kan se dette tilbud:
  http://www.divaderme.com/shop/lashes-brows/2-lash-extenders-free-mascara.html
  Hvordan fungerer fragten til Danmark? for siden er jo amerikansk,
  tror jeg. Så vidt jeg kan omregne, bliver det 269,50 ca. for 2 af
  de der forlængere + mascara. Det lyder jo meget billigt, hvor længe
  holder forlængerne, er der meget i? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Kære Mie

   Det der er den amerikanske hjemmeside, du er kommet ind på. Du skal gå ind på den danske shop, som jeg linker til. Ellers bliver det taget i tolden – hvis de overhovedet sender hertil.

   For mig er det et festprodukt og ikke et hverdagsprodukt. Også fordi det tager lidt tid. Øjenmakeup og mascara holder meget dårligt på mig, så jeg er den forkerte at spørge. Der er kun en mascara der kan holde en hel dag.

   En primer under mascaraen får din almindelige mascara til at blive lidt mere dramatisk.

   Hvilken mascara bruger du? Måske du bare skal prøve en lidt vildere, hvis det er til hverdag?
   Fx: http://pudderdaaserne.dk/2011/09/11/superdramatisk-mascara-benefit-theyre-real-mascara/

   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Jeg har for første gang fået sat kunstige vipper på – enkeltvis. Resultatet er flot, men jeg oplever at jeg taber mine egne vipper med en ekstension pålimet :-/
  Jeg tror aldrig at jeg vil have det på igen, da deter for hårdt ved mine egne vipper.
  KH Anette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita Kleffel

  Jeg leder efter nogle falske øjenvipper, single lash, da jeg har så små øjne at jeg vanskeligt kan bruge de almindelige. Jeg har gennem flere år brugt single lash fra Matas i perioder på op til et år, men de har ikke den jeg foretrækker mere, men kun en, hvor øjenvipperne er ens størrelse og med den nederste række af enkelte hår som jeg ikke kan bruge til noget. Jeg har nu brugt de gamle vipper temmelig længe, så jeg vil gerne se om jeg kan finde nogle nye et sted, hvor de er lange og i 2-3 størrelser så de passer bedre til øjet, frem for nogle i samme længde. Jeg limer dem på øjenlåget, og der sidder de 2-3 uger, og når jeg syntes de er blevet noget rodede, så tager jeg dem bare af, og jeg får ikke nogle af mine egne med, da jeg sætter dem lige over kanten af mine egne, og de er bare at tage af. Jeg lægger dem i et glas med sprit som opløser limen, og så er de klar til en ny omgang. Da jeg er meget dårlig til engelsk, har jeg svært ved at finde rundt i markedet, så hvis der er nogle om ved hvor jeg kan købe nogle nye, vil jeg meget gerne høre om det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • rikke

  Hej Pudderdåser.

  Jeg vil gerne prøve et vippeserup (tror det bliver M2). Dog har jeg forskellige steder læst, at disse vippe serums indeholder nogle stoffer, der ikke er gode. Fx. kan de give misfarvninger af området hvor det bliver påført og af iris. Er det noget i kender til ?? Jeg kan simpelthen ikke finde rundt i det :)

  Mvh. Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Hej :)

  Jeg skal have lavet et lashlift i morgen, og kunne helt vildt godt tænke mig at bruge et serum efterfølgende, kender i Lashfood?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Ville bare lige høre om du har nogen erfaring med Lash Lift?! ødelægger det også ens egne øjenvipper? gad godt slippe for øjenvippebukkeren.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Nej desværre. Jeg har fået det frarådet af en kosmetiker, men jeg ved faktisk ikke ret meget om det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Jørgensen

  Utroligt hvad man forsker i… Advarsel nerd alert

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Tak for jeres fantastiske blog! Jeg undersøger altid om I har lavet en anmeldelse før jeg køber et nyt produkt :) Derfor vil jeg også lige høre om I kender noget til Nanolash? Jeg kan læse mig frem til at den skulle være rigtig god, og den er til 300kr noget billigere end alternativerne (jeg ved så bare ikke lige hvor mange ml der er i).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Anette
   Der er mange ting ved Nanolash, der gør mig betænkelig. Jeg ville aldrig selv købe den.
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte

   Hej Helene.
   Du skriver at du aldrig selv ville købe Nanolash, da der er flere ting der gør dig betænkelig.
   Må man spørge hvad det er, der gør dig så betænkelig ??
   Hvis man googler Nanolash er der faktisk flere steder, den vinder bedst i test.
   Jeg har selv brugt M2 i en længere periode og har fået længere (dog ikke tykkere) vipper. Har dog været nødt til at stoppe brugen, da min hud omkring øjet er begyndt at blive irriteret.
   Jeg overvejer nu Nanolash, da der ikke skulle være nogen form for irritation, men hvis der er “problemer med produktet”, vil jeg selvfølgelig holde mig fra det.
   Venlige hilsner og tak for en god blog – Charlotte

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Charlotte
   Hele sitet gør mig betænkelig. Desværre tåler jeg ikke selv langt de fleste sera, kun de peptidbaserede, der virker over længere tid, har jeg haft held med.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte

   Hej igen.
   Som svar til mit eget indlæg kommer her en opdatering.
   Jeg har siden december 2016 brugt Nanolash. Købte en hjem fra Tyskland til under 300 kr.
   Har tidligere brugt M2 med effekt. Mine vipper blev længere, men tynde. Fik også problemer med at huden omkring øjnene blev irriteret.
   De første 2 måneder med Nanolash brugte jeg det hver aften. Et tyndt strøg. Allerede efter ca. 14 dages brug begyndte min vipper at bue mere. Efter 1 måneds brug var de blevet markant længere og nye vipper var på vej. Efter ca. 2 måneder var de blevet endnu længere, buede og fyldigere.
   Jeg bruger nu kun serummet 1 gang om ugen og jeg oplever ikke mine vipper falder unødigt af. De forbliver lange, mørke og fyldige.
   Udover et markant bedre resultat end med M2, ydermere til under 1/3 af prisen, har jeg heller ingen gener omkring øjnene mere.
   Kan kun anbefale Nanolash herfra 😊
   De venligste hilsner Charlotte

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Smærup Rasmussen

  først tak for et godt indlæg :-) Jeg prøver i øjeblikket en primer fra Benefit. Er specielt glad for den fordi den er brun, kan bruges alene eller under anden mascara.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hej jeg var lige som jer skeptisk. Men tog chancen efter at havd læst gode anmeldelser fra andre, samt at prisen var til at overleve…hvis nu.
  Jeg kan fortælle at det er den bedste serum jeg har prøvet!! Har også brugt m2 men synes simpelthen den er for dyr. Købte denne med en veninde, som stort set ingen synlige øjenvipper havde (meget korte) hendes er blevet flotte lange og kraftigere. Mine er lange af natur, men blev alligevel så lange og kraftige at alle troede jeg havde eyelash extensions 😃 Jeg har brugt den i 4 mdr nu i starten hver dag og nu 2 gange om ugen ca. Effekten holder og jeg mister ikke øjenvipper.
  Så kan nemt anbefale det 👍🏼
  Mvh Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Hvilken serum refererer du til Maria?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Julie
   Jeg tænker, at det er Nanolash :-)
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Patricia

  Halløj. Jeg kommer lige med et lidt dumt spørgsmål. I sidste uge havde Føtex tilbud på Revitalash. Kan man være sikker på at det er ‘den rigtige’? Jeg blev sgu lidt i tvivl da jeg læste bag på den. Synes alle nævner

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Patricia

  Hov. Nu fik jeg vidst sendt inden jeg fik skrevet færdigt. Men synes ikke at stoffet prostaglandin står på den fra Føtex, og jeg har læst at det er det stof der gør at det virker. Håber I forstår hvad jeg mener 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Det hedder aldrig “prostaglandin” bagpå. Det er heller ikke rigtig prostaglandin, men en prostaglandin analog – noget der ligner. Det kan hedde flere ting. Jeg tror måske det hedder Trifluoromethyl Dechloro Ethylprostenolamide? Kan du se det?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke L

  Har i prøvet eyelash growth serum fra Gosh?
  Den er ok billig, men har svæert ved at finde en test og hvilket andet produkt den kan sammenlignes med?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Rikke
   Den har jeg skrevet om her: Månedens favoritter Januar 2014
   Den kan sammenlignes med de vippesera, der virker ved hjælp af peptider. Vi har skrevet om flere forskellige, prøv eventuelt at søge lidt :-)
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hej
  Har i prøvet Ame Pure lash and brow enhancer?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Line
   Nej, for ingredienserne er umiddelbart ikke i orden, og det vil jeg ikke smøre på mine øjne. Vi er ved at kigge nærmere på en sammenligning af de forskellige mærker.
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Hej,
  Lige en kommentar til Line. Min søster fik lokket mig og en af hendes veninder med på at prøve Ame Pure Lash and brow exhanger. Hm, ved ikke lige om der er evidens for de fine resultater de annoncerer med i diverse reklamer og på hjemmesiden, for der var INGEN virkning overhovedet hos nogen af os …..
  Hilsner Tina

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdagslook: Syg syg jul