Sidste udkald: FACE stockholm rester til 75 kroner

Lørdagslook: Syg syg jul

Har I allerede glemt, at det var jul, vinter og snot?

December var rimelige hård for mig, hvis nogen skulle være i tvivl…Jeg startede hårdt ud i starten med at ligge syg i 14 dage. Er I klar over, hvor meget bagud en freelancejournalist kan komme bagud med sine deadlines (for ikke at tale om julegaverne) efter 14 dage? Nå, men efter 14 dages usselhed blev det tid til at våge sig udenfor og afsted til julegløgg og vafler med familien.

Og når man ser syg ud, hvad er mere nærliggende end at tage glimmer på? Så det gjorde jeg. Med lidt hjælp fra Nilens Jord og en ret fin øjenskygge nummer 633.

Øjne
Øjnene er et ret simpelt smokey eye lavet med Gosh Velvet Touch eyeliner i farven Metallic Brass smudget ud med Nilens Jord øjenskygge 633. Nilens Jord 633 er en meget glimret olivengrøn. Som highlighter har jeg MAC Pro Longwear i farven MAC Pro Longwear Eyeshadow i Carefree. Det er godt nok blevet min yndlingshighlighter efterhånden. Derudover har jeg givet min mascara kunstigt åndedræt med Divaderme Lash Extensions.

Smokey Eyes med nilens jord 633

Smokey Eyes med nilens jord 633

Kinder
På kinderne har jeg alletiders yndlingsblush NARS Deep Throat, som jeg bruger rigtig meget for tiden.

Læber
På læberne har jeg MAC Pro Longwear Lipgloss i farven Whoops!

Lørdagslook

Her kan du købe det
MAC kan du købe i Magasin, Salling i Aalborg, på MACs egen webshop og på Magasin.dk. Nilens Jord kan du købe i stormagasiner og visse Matas. Divaderme kan du købe på Divadermes egen danske webshop.

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sidste udkald: FACE stockholm rester til 75 kroner