Fredagsfavorit: Rudolph Care Acai Anti-Stress Facial Cream

Stuhr Mild Styling Hard Mud Wax

Det er meget få produkter, der holder gennem mange år i mit toiletskab. Når man prøver så mange nye produkter hele tiden, så er der en konstant udskiftning af favoritter. Men enkelte holder jeg konsekvent fast i, og Stuhrs Hard Mud Wax har været en af dem gennem mange år. Faktisk insisterer selv min mand på at bruge lige præcis den – I ved ham hvis hylde i skabet består af en tandbørste, tandtråd og en Neutral Deo.

Grunden er enkel: Det er en supergod mud wax med lige præcis det rette hold, niveau af mathed og til en super pris. Og så er den nem at få fat i, så man kan smide den i kurven i Føtex.

Sidste år lancerede Stuhr en version i deres Mild Styling serie uden parfume og andet, som er astma og allergimærket. Den er meget velfortjent nomineret til Danish Beauty Award. Jeg har prøvet alle de dyre muddervoks, og denne er den bedste. Den allergimærkede version er en smule anderledes end den originale, men ikke dårligere. Den er lidt blødere i konsistensen og lidt mindre mat.

Og så er den så mild, at du med god samvittighed kan bruge den på børnene, samtidig med at kvaliteten er så god, at du helst vil bruge den selv også.

Her kan du købe det
Stuhr Mild Styling Mud Wax koster 69,95 for 50 ml. og kan købes i de fleste Føtex og Kvickly og selvfølgelig hos Stuhr frisører.

Hvilken voks bruger I?

28 kommentarer

 • Estermarie

  Den samme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Egner den sig til langt hår også?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Jeg har aldrig fået denne til at fungere… Har været rundt omkring mange siden Sebastian droppede deres Crude Clay. Den bedste erstatning jeg har fundet er HH Simonsens spiked up clay. Den fås ofte på tilbud både i webshops og hos frisører til omkring 50 kr dåsen…. Mht miljømærkning er Stuhr jo at foretrække, men mit hår sidder bare bedre og længere med den anden…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Så skal det jo være den :-) Crude Clay var også god. Forstår ikke de droppede den?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane M

  Den koster 30 kr. i Tiger! Bare et lille tip :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette

  Man kan jo kun blive glad, når der er nomineret et produkt det har det mærke. Så er komkurrencen ikke kun for produkter fulde af parfume!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Denise P

  Har du prøvet Dennis Knudsens mud wax? Og i så fald, hvordan er sturhs voks i forhold til den? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Ja. Jeg kan bedre lide denne :) Dennis Knudsen er også god, men jeg ser ingen grund til at bruge det 4-dobbelte på den.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Denise

   Nej det er selvfølgelig rigtigt :) Men han har jo lavet en serie i samarbejde med Bilka, og der er den ikke så dyr ;) Men tror jeg vil prøve sturhs når min Dennis Knudsen slipper op ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Hvad koster den i Bilka?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Denise

   75 kr. mener jeg :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina T

  Jeg bruger pt. en voks fra Purely, jeg er nemlig helt holdt op med at bruge hårprodukter med parfume i mit hår. Aldrig har min hovedbund haft det bedre. Men jeg kunne sagtens finde på at bruge denne her voks fra Stuhr også, Stuhr shampoo uden parfume og parbener er altså også mægtig god. Netto har det også ind imellem.

  Jeg har langt hår og bruger voksen i mine hårspidser for at samle spidserne og det fungere mægtigt og i hårbund bruger jeg hårpudder OSIS+

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Off topic, men kunne godt bruge jeres mening om det her
  http://www.katrinalomidze.com/2009/06/fix-your-broken-powder-makeup.html?m=1

  Jeg har selv et par bronzere, der kunne bruge et lignende trick, men jeg ved ikke lige om jeg stoler på, at alkoholen forsvinder..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Louise!
   Jeg har selv benyttet mig af tricket et par gange. Prøv at hælde alkohol i den styrke på hånden, så vil du se, at det fordamper. Det er det samme, der vil ske med dit produkt :-)
   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ok. 1000 tak :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • kat

  Hejsa
  Har i et godt tip til en god hud primer? jeg synes ikke min foundation holder så længe og vil gerne i det mindste have at den bliver på arbejdsdagen ud. Jeg bruger studio sculpt spf 15 fra mac og er ret glad for den på alle andre områder. Har I en skin primer i kan anbefale? MVH Kat

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henrik Boysen

  Hej pudderdåsen har lige et spørgsmål om woksen DAX
  alle siger den er dårlig og ødelægger håret men er der nogle beviser på dette. For når jeg kigger hvad der er i kan jeg ikke se nogle grund til panik

  Ingredients:

  petrolatum, mineral oil (liquid paraffin) Lanolin, Fragrance (Parfum)

  det er da kun pafumen der er dårlig for huden her, men måske er det nået andet med hår.
  håber i har et svar Tak

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Hej Henrik
   Jeg er helt enig med dig. Den er fuldstændig harmløs. Du kan roligt bruge DAX, hvis du er glad for den.
   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • henrik Boysen

  Ps bruger også andre wokse især den fra matas mud woks men jeg vil da give din woks et forsøg.
  det bare når man skal i byen så holder den DaX altså hele natten så ville bare høre om den er så farlig som mange siger. tak

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • henrik Boysen

  tak for det tænkte nok det var et medie og frisør stunt, det var fremme for nogle år siden at den skulle være skadelig, og der er virkelig mange der stadig tror det. Men sådan er det åbenbart, når en løgn blive fortalt nok gange så vi på den.
  se bare på vaseline og lanolin helt harmløse men mange tror de ødelægger huden.
  men så er det godt der er nogle som jer og paula der kan fortælle sandheden

  Ville så gerne arbejde lidt ligsom jer, men ved ikke rigtig hvor det er godt at tage en uddannelse inde for feltet, jeg tænker bare på alle de kosmotologer jeg har været ved, som bare fortalte hvor gode deres produkter var, og når jeg kigger på dem i dag kan jeg bare se, hvor ligegyldige, eller skadelige de har været.
  Enten kommer de i krukker, eller inderholder mere pafume en vitaminer og antioxidanter, eller også indeholdt de ikke nået spænden, som, antioxidanter, cellekominikerene ingredienser. Så det ville være fedt hvis du kendte et godt sted at uddanne sig inde for feltet tak.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Hej Henrik
   Tak for dine søde ord. Tjah Helene er handicaphjælper og jeg er journalist.. :-D Så os kan du nok ikke bruge til meget? Jeg synes ikke de gængse kosmetiker eller kosmetolog uddannelser er faglige nok overhovedet (og jeg kender dem skam også indenfra!) Jeg ved det faktisk ikke?
   Dem jeg kender med størst viden er ofte noget andet – journalister, sygeplejersker eller læger, som bagefter har dygtiggjort sig. Ellers en uddannelse indenfor kemi selvfølgelig.
   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • henrik Boysen

  Tak tænkte det nok så må jeg jo selv bygge mit lille imperium op.
  Har det sidste stykke tid tænkt at det kunne være fedt at åbne en lille butik der kun solgte cremer og skønhedslir, som har videnskablig bevis for at virke.
  det vil sige kun det beste fra hvert mærke, det er sådan en butik vi kvinder og mænd har brug for i stedet for dat stå i en butik med 20000 vare hvor af kun de 100 er gode og sunde for huden.
  Men der er vist lange udsigter men man har jo lov at drømme hav en god dag og fortsæt endelig det gode arbejde.
  PS det kunne være fedt hvis i samlede alle jeres anmeldelser et sted på siden så det var nemmere at finde nogle af de gamle anmeldelser, når nu de er så gode. TAK

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Tak, det er sødt sagt. Og god ide med butik!

   Du kan finde alle vores anmeldelser øverst i menuen under anmeldelser – vi har planer om at sortere mere i det i den nærmeste fremtid

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredagsfavorit: Rudolph Care Acai Anti-Stress Facial Cream