Make Up Store Lipstick Collections

26.03.12
MUS Collections Dream & Party

Den kendte og elskede læbestift fra Make Up Store bliver nu lanceret i ny emballage. For det første er det nye metal hylster bare mere lækkert, for det andet holder læbestiften bedre formen. I de gamle hylstre kunne læbestiften godt smelte lidt nederst, men det undgår du altså nu. I den forbindelse er seks af de populære farver blevet samlet i to sæt med tre farver i hver.
Make Up Stores læbestifter indeholder gode og plejende ingredienser som sheasmør, avokadoolie og jojobaolie. Trods det høje olieindhold holder læbestifterne generelt rigtig lang tid på læberne, det skyldes selvfølgelig den gode pigmentering de fleste af farverne også kan prale af. I modsætning til de fleste andre mærkers læbestifter finder du ingen parfume i Make Up Stores læbestifter, HURRA!

Dream Collection
De tre læbestifter i Dream Collection tilhører den nude kategori. Denne kollektion er genial, hvis du elsker nude læbestift men måske savner lidt variation. Hvem sagde, at nude læber er kedelige? Det behøver de i hvert fald ikke være og Make Up Store sørger for, at du får nogle rigtig flotte farver at vælge i mellem. Brug dem til hverdag eller brug dem, når der er knald på øjnene. Alle tre farver i Dream Collection kan også fint blandes til en lidt mere afdæmpet version af ”Ombre Lips” (som du kan læse mere om i morgen) og selvfølgelig kan de altid bruges til at lysne andre læbestifter.

Photobucket
Exit er en let rødtonet fersken nuance.
Bare er en klassisk nude altså en lys beigebrun nuance.
Dust er en helt lys gultonet fersken nuance.

Party Collection
Denne kollektion er til dig, som ikke er nervøs for at lade læberne spille hovedrollen. Farverne er meget forskellige og de kan nemt både tones op og ned efter behag. Hvorfor jeg selvfølgelig synes, at de er lige så egnede til hverdagsbrug.
Gør hver dag til en fest med disse tre smukke nuancer fra Party Collection. Der er faktisk læbestifter til både helt stille og classy looks, og til de langt mere farverige og festlige looks.

Photobucket
China Red er en super smuk klar blåtonet rød nuance
Prairie er en lækker koral nuance
Pink er en klassisk mørk gammelrosa

Make Up Store sælger disse sæt i en begrænset periode og det er helt klart et tilbud, som er værd at gå efter. En læbestift koster sædvanligvis 159 kroner og disse to sæt med tre læbestifter i hver koster bare 290 kroner stykket. Make Up Store finder du på Fisketorvet i København, på Sillebroen i Frederikssund og i Kolding storcenter. 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
1 kommentarer
Rikke

Uhhh, hvem der bare kom forbi og kunne få fat i den der party udgave…Smuk smuk….

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *