Yves Rocher Luminelle Colors

Lørdagslook: Luminelle Colors

Nogen gange er det tilfældighederne, der afgør, om det er det ene eller det andet man vælger. I går havde jeg ualmindelig travlt, fordi jeg skulle med ældsten til læge og der var en masse gøremål, som skulle klares inden da. Det betød at makeuppen skulle klares på meget kort tid. Og da jeg netop havde taget Benefit POWda WOWza og produkterne fra Yves Rocher Luminelle Colors frem for at skrive om dem, tænkte jeg at de i fællesskab fint kunne udgøre dagens look.

Jeg fik rigtig mange komplimenter og min søn spurgte, om han måtte fotografere mig, hvilket han selvfølgelig fik lov til. Resultatet af min travlhed og hans fotografering er blevet til denne lørdags look.

Hud
Først blev mørke rander dækket med L’Oréal Lumi Magique Touch Of Light. Derefter brugte jeg L’Oréal Lumi  Magique Light Infusing Foundation. For at undgå en meget skinnende næse pudrede jeg næsen let med Make Up Store Blothing Powder, hvor efter makeuppen blev sat med Bobbi Brown Skin Foundation Mineal Makeup SPF 15.

Kinder
Først duppede jeg L’Oréal Lumi Magique Pure Light Primer på kindbenene, derefter brugte jeg CORALista og Bella Bamba på kinderne, sidstnævnte trak jeg helt op i tindingen.

Bryn
Med MAC Eye Brows i farven Lingering tegnede jeg brynene op og redte dem derefter igennem med en aflagt mascarabørste.

Læber
Yves Rocher Gloss i farven 41 Brombær blev stoppet i lommen og kom først på læberne på vej ned af trappen.

Øjne
Først duppede jeg L’Oréal Lumi Magique Pure Light Primer i øjenkrogen, oven på den lagde jeg Nilens Jord 100 % Natural Minerals 638.
Photobucket
Fra Benefit POWda WOWza paletten brugte jeg Hoola som skygge i globelinjen.

Øjenskyggen 61 Havgrøn fra Yves Rocher lagde jeg på hele øjenlåget op til globelinjen og blendede den godt sammen med Hoola. Derefter lagde jeg 42 Glitrende Lilla under øjet og op som liner yderst på øverste vippekant.
Photobucket
Looket blev afsluttet med Rimmel Volumeflash Scandaleyes Mascara.

6 kommentarer

 • Vanvittig lækkert Lørdags look er vild med det “havgrønne”

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Kaja
   Mange tak for det, jeg er også ret lun på den farve!

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina T

   Helene dine øjne er vildt smukke med den farve øjneskygge.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Mange tak Tina! Det er altid de blågrønne farver, jeg høster flest komplimenter med. Både med hensyn til makeup og påklædningen….
   Jeg er også en rigtig vandhund :-P

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michala

  Hej Helene

  Utrolig flot farve til dig!!
  Jeg har et spørgsmål, som jeg håber, du kan hjælpe mig med. Jeg har endelig anskaffet mig en shimmer highlights, som jeg vil bruge til mine kindben, men jeg er lidt i tvivl om, hvordan jeg skal bruge den. Skal jeg bruge den før eller efter Foundation og, hvad med rouge kan jeg bruge det også eller?

  I øvrigt så tusind tak for en kanon blog, jeg kigget herind flere gange om ugen og er stor forbruger af jeres råd :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Michala
   Mange tak skal du have for de pæne ord både om bloggen og farven :-D
   Det kan være lidt med forskel, hvornår highlighteren skal på afhængigt af mærke og konsistens. Sædvanligvis er det efter foundation, men nogle highlightere er så kraftige, at du opnår et bedre resultat, hvis den kommer under din foundation. Blush kan du sagtens bruge samtidig, men den skal så kommes på efter highlighteren og placeres under denne for at begge kommer til sin ret.

   Jeg håber det giver mening, ellers må du endelig skrive igen.

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yves Rocher Luminelle Colors