Tirsdagstip: Tørbørstning

Viva La Vida Glam!

MAC lancerede den 8. marts de nye Viva Glam produkter, som er produceret i samarbejde med Nicki Minaj og Ricky Martin. Denne gang byder kampagnen på en lækker Lip Conditioner og en super smuk pink læbestift (satin).
Under mottoet Be Bold. Be Beautiful. Be Safe vil de to talspersoner øge særligt de unges opmærksomhed på HIV og AIDS.

Rickys Lip Conditioner er let, behagelig og naturligvis ufarvet, så den kan anvendes af alle både mænd, kvinder og børn.

Nickis Lipstick er en fabelagtig gultonet pink nuance, jeg er tosset med den. Desværre må du nøjes med en swatch på min arm, da mit ansigt er noget medtaget efter nærkontakt med en stor kasse, som smuttede fra mig på vej ned fra et skab.
Photobucket

Hvis ikke disse to produkter falder i din smag, så skulle du tage et kig på resten af Viva Glam produkterne. Hver eneste krone af salgsbeløbet går nemlig ubeskåret til MAC AIDS Fund, som du kan læse meget mere om her.

Find Lip Conditioner og andre limited Viva Glam produkter i Magasins webshop her eller tag et smut forbi din lokale MAC counter og se hvilken Viva Glam læbestift eller gloss, der passer til dig.

Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Zalando.dk - MAC - Boozt.com - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk   Feelunique - Nicehair.dk - DECIEM - Apo-rot.dk - Ellos - Nelly - Flere links
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdagstip: Tørbørstning