Vind et lækkert sæt fra Vita Liberata

16.03.12
Vita-Liberata-Præmie

Vi trænger til sol, men vi gider ikke rynker og alt det andet kedelige, som desværre hører med til det at få brunet huden på naturlig vis. Derfor er begge dåser store fortalere for selvbruner, men vi er også kræsne, vi gider nemlig heller ikke blive orange eller at lugte grimt i processen.

I forbindelse med vores julekalender, fik jeg endelig mulighed for at teste Vita Liberata, som Katja altid anbefaler og jeg blev ikke skuffet. Jeg har prøvet alle tre varianter af Vita Liberata og er lettet over brugervenligheden. Ikke nok med at det er nemt at påføre produkterne, de har absolut INGEN grim lugt og farven er naturlig og meget ulig den orange farve jeg havde i starten af halvfemserne.

Præmie
Faktisk led jeg indtil forrige år af angst for selvbrunere og trods de efterhånden mange gode oplevelser med disse og lignende produkter, sidder angsten stadig dybt i mig.
Der er en del af vores læsere, som har det på samme måde og derfor har Pudderdåserne i anledning af det skønne solskinsvejr, denne uge har budt os, fået lov til at udlodde to sæt solskin fra Vita Liberata bestående af:

Classic Tanning Mitt: En genial påføringshandske.
Rich Silken Chocolate: Farvet selvbruner gelé til ansigtet
Sheer Silken Mousse: Let selvbruner mousse til kroppen
Deep Silken Touch: Ufarvet selvbruner creme til ansigtet

Som nævnt har jeg testet alle tre og jeg er ovenud tilfreds med resultaterne. Min målestok for succes er farveintensiteten, da jeg på ingen måde har intentioner om at ligne en vis herre med bandana. Lad os få udryddet angsten sammen, selvbrunere er nemlig ikke farlige længere.

På billedet herunder kan du se, hvordan de tre produkter ser ud, når en alt for stor mængde er fordelt på et begrænset område. Måden er totalt unfair over for produkterne, men det er netop for at mane skrækscenarier om brune plamager i jorden. Sædvanligvis vil man jo fordele produktet på et langt større område, så der er altså ingen grund til at blive forskrækket over farverne. Metoden er anvendt netop for at vise værst tænkelige resultat og helt ærlig er det ikke særlig skræmmende.
Photobucket

Regler
For at deltage i konkurrencen skal du i kommentarfeltet nedenfor fortælle om din værste eller bedste oplevelse med selvbruner eller om, hvorfor du netop aldrig har prøvet denne type produkter.
Konkurrencen løber til på søndag (den 18/3) klokken 19.30, hvor kommentarfeltet vil blive lukket og vinderen trukket. Vinderne vil blive offentliggjort samme aften. Kommentarer med e-mail eller web-adresser vil ikke blive godkendt.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
86 kommentarer
Caroline Iberst

I 90’erne brugte jeg selvbruner – jeg lignede en gulerod og lugtede af noget udefinerbart … Siden da har jeg ikke brugt det. Syntes det er besværligt – er bange for at vælge en alt for mørk farve så jeg den ene dag ligner en helt alm blegfed dansker – og den næste, ja en hvis herre der bruger bandana!
Min søster sværger også til selvbruner – så derfor tænker jeg at det er på tide at jeg tager springet igen – og når nu I anbefaler det – så må det være nu. Her inden vi skal vise ben og arme :0)
Vh. Caroline

Charlotte H

Jeg har ikke den store erfaring med selvbruner.
Men min søde Farmor på 84 havde for et par år siden fået købt sig en flaske selvbruner fra Dove. Men hun brugte det ikke som man normalt bruger en selvbruner, nej hun brugte den som hårshampoo. Min Farmor har det fineste hvide hår, så vi drillede hende med hun nok forsøgte at blive brunette ;D

Eva Sørensen

Jeg har i mange år “bare” været omkring det lokale solcenter for farve. Tit og ofte, gerne med en ret mørk brun farve som resultat. Gerne hele vinterperioden. Men…jeg tør ikke mere. Og min nye plan er jo så at prøve og acceptere at jeg er et….hvidt menneske! *gyyys*. Så nu efter en meget hvid vinter, drømmer jeg om selvbrunere, men har INGEN erfaring, og aner ikke hvad jeg skal prøve. Jeg ville elske præmien her;)

Helle

jeg har aldrig brugt selvbrunere ,men en gang skal jo være den første håber jeg er heldig her 🙂

anja rou lund

Jeg skulle til cocktailfest sammen med min kæreste hos min søster, glædede mig sindsygt da det var første gang vi skulle være ude sammen siden fødslen af vores første barn.
Jeg ville så gerne være toplækker, havde købt fin top, lækre sko og selvbruner servietter hos matas….
jeg gjorde alt rigtigt i badet, skrubbede grundigt med bodyscrub, så huden var fin og glat. Jeg smurte mig grundigt med creme inden jeg brugte selvbrunerservietterne og det er måske her fejlen ligger..
i hvertfald så begynder min kærste at grine af mig på vej ind i toget…jeg har vasket fingrene grundigt så de ser fine ud, men resten af min krop begynder at antage zebralignende striber, striber med min dansker blege vinterhud og den noget mørke selvbruner. Det bliver kun værre på som tiden skrider frem og da vi ankommer til festen, heldigvis lidt tidligt, så må jeg styrte ud på bade værelset for at forsøge at vaske og skrubbe farven af. Det kan jo ikke, og jeg tilbragte aftenen med zebrakulør og blå top….på en eller anden måde slog den trend ikke igennem…hehe har ikke brugt det siden og er noget skeptisk nu 🙂

Karoline

Op til min konfirmation ville jeg gerne have lidt farve. Så jeg fik en selvbruner-spray af min farmor, den var vist nok fra L’Oreal, men den viste sig at være aalt for gammel. Så på min konfirmationsdag var jeg plettet med meget orange/mørkebrune pletter.
Siden har jeg ikke turdet røre selvbruner, og især ikke i spray-form 😀

camilla andersen

jeg har aldrig prøvet at bruge selvbruner, for jeg tør ikke.
men da vi skulle til bryllup sidste år ville jeg prøve en bodylotion med selvbruner. det resultere i en hud der lugtede helt forfærdeligt og stadigvæk var helt hvid. siden har jeg bare holdt mig langt væk fra det.

MajaVJ

Var faktisk næsten ved at skippe indlægget da jeg så det handlede om selvbruner, fordi jeg længe har haft den opfattelse at det er sgu for kompliceret en process til at jeg kan overskue det; min veninde tilbage i folkeskolen er nemlig er skrækeksempel for mig på hvor galt det kam gå når man med selvbruner i hånden er for sjusket med at fordele cremen jævnt og ikke har tålmodig hed til at det tørrer ind. Resultatet orange planager fordelt over kroppen. Puha hun lignede noget der var løgn i flere uger! men måske sku det ha en chance – kunne jo være lækkert med lidt glød på den vinterblege hud:)

Mai H.

Min første oplevelse med selvbruner var i 7. klasse, hvor jeg (stadig) var en af nørderne, der sad bagerst i klassen i frikvarteret (og forrest når der var time, naturligvis).
Skæbnen ville at jeg skulle få en selvbrunerserviet i årets pakkespil, og så gik det for sig. Jeg besluttede mig for at barbere ben før behandlingen, for nu skulle “voksen-og-lækker”-o-meteret i top!
Jeg ville ikke have for meget farve, så dum som jeg var, kørte jeg bare servietten ganske let over mine ben.
Næste morgen vågnede jeg op med trafikkegle-farvede striber på benene..
Siden da har jeg holdt mig fra det!

Louise

Uh, det ville være lækkert at vinde, for jeg har virkelig hørt så meget godt om den!
Min værste oplevelse med selvbruner, er nok den lugt den giver. Sidste sommer skulle jeg til fest med en masse venner, og tænkte at jeg nu lige skulle være lidt ekstra lækker med brune ben, så havde smurt mig ind i en af de der body lotions med selvbruner, så det kunne justeres og man slap for kriser med striber. Så sidder jeg på et tidspunkt og snakker med en veninde, som siger ‘Ej, der er en eller anden der har brugt selvbruner. Det lugter ret meget.’ Jeg går til bekendelse om at det er mig, selvom jeg havde været i bad efterfølgende. Siden har jeg holdt mig fra det! Jeg skal ikke være hende der lugter af selvbruner igen!

Din kommentar