Anti-age anmeldelse: Clinique Repairwear Laser Focus Wrinkle & UV Damage Correct

11.03.12

Vi har aldrig pralet af at være helt normale vel? For 100 år og en madpakke siden aftalte vi, at Helene skulle anmelde Cliniques Repairwear Laser Focus serum. Og så skete der ikke noget. Da vi så snakkede om det i går, sagde hun: “Jamen… Der er jo ikke noget at skrive, det virker jo bare!”

Og det er nemlig lige, hvad det gør. Jeg har nemlig også brugt det i lange perioder, og det virker altså bare. Det er en af de få stjerner, vi taler om, når vi snakker om anti-age produkter, der rent faktisk virker.

Og det er der mange gode grunde til at det gør, men der er en over dem alle – nemlig peptider. Peptider er på mange måder stjernerne i de seneste års forskning indenfor hudpleje. Det er nok den (eller faktisk de, for der er mange forskellige) ingredienser, der overbeviste mig om, at det faktisk er muligt at lave en rynkecreme, der virker.

For der er solid dokumentation for, at peptider kan gøre en forskel for ældet hud. Der mangler stadig forskning, men den eksisterende peger på, at stofferne øger indholdet af collagen i huden, kan transportere signalstoffer mellem cellerne og generelt få hudcellerne til at opføre sig mere normalt. Læs mere og se eksempler på videnskabelige kilder her.

Udover peptiderne indeholder Laser Focus en form for A-vitamin, antioxidanter og andre gode sager. Samtidig sikrer den gode flaske, produkter er i, at de sarte ingredienser holdes stabile. Effekten udebliver ikke, og man oplever reelt en mindre mindskning af fine linjer og rynker samt en forbedring af hudens generelle udseende. Det gjorde både Helene og jeg. Før og efter billederne er af Helene med tre måneders mellemrum. Hun har ikke specielt mange rynker, men kig under øjnene på linjerne på halsen.

Som med alle andre af disse anti-age ingredienser gælder, at de kun virker, mens du bruger dem. Du kan ikke forebygge – kun med solcreme og med antioxidanter.

Så: Hvad mere er der at sige? Det har Helene jo ret i. Det virker bare!

Her kan du købe det
30 ml. koster 425 kroner, mens 50 ml. koster 595 kroner. Clinique Repairwear Laser Focus kan købes i stormagasiner, Matas, parfumerier og på Magasin.dk.

PS. Enhver sammenligning med rigtig laserbehandling er selvfølgelig udelukket. Både i forhold til virkning og bivirkning.

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
47 kommentarer
Tina T

Hej Katja % Helene jeg har lige købt 30 ml for 280 kr + 19 kr i porto hos http://www.parfumeklik.dk
Jeg er blevet helt afhængig af den her serum, for den hjælper på min fedtet T-zone.
De har også mange billige parfumer, jeg har allerede handlet hos dem masser af gange.

Pudderdåse Katja

Fedt! Det var noget sparet alligevel, mange tak.

Bettina

Hej :O)
Hvordan bruger i den… morgen/aften..under dagcreme ???

Pudderdåse Katja

Hej Bettina
Morgen og aften under dagcreme. Lige præcis 🙂
Kh. Katja

Anna

Hej Piger 🙂
jeg ville bare lige skrive jeg har brugt den I 2 år plus og jeg er også vild med den.. syntes mine hud rynker m.m. er meget mindre men tænkte det kunne ikke være den 🙂 men noget andet.. da rynke cremer serum ikke virker. men lur mig det gør det.. Men nu har jeg så overvejret Vichy´s nye serum da det er billigere og også lover en masse.. Måske skulle man holde sig til det man kender … Endnu engang tak for en god hjemmeside..
Mange Hilsenr
Anna

Pudderdåse Katja

Hej Anna
Tak for dit svar – jeg lover dig, at det er denne, der virker! Og som jeg siger: If it work’s, don’t fix it. Jeg skal til at test Vichys nye serum. Det er helt sikkert også godt, men altså… Når nu du har så god en oplevelse med dette, er det da fjollet at skifte. Kh. Katja

Liselotte

Hmm, kom den serum ikke på markedet i efteråret 2011? Men jeg er også glad for at have brugt den i omkring 4 uger indtil videre.

Pudderdåse Katja

Jo det er i hvert fald evigheder siden.

Liselotte

Ja, et halvt år er evigheder, men det er relativt svært at bruge noget halvandet år før det kom på markedet, som Anna siger, at hun har gjort, ikke?

Pudderdåse Katja

Åh. Så er jeg med. Det går lidt langsomt, jeg har haft en lang dag. Snakker vi stadig om Clinique Laser Focus? Det kom i 2010 mener jeg. Disse billeder er i hvert fald taget i foråret 2011 (jeg skrev jo vi var langsomme!)

Liselotte

Okay, så hypede de bare produktet endnu en gang i efteråret 2011 med en stor kampagne.

Pudderdåse Katja

Ja, det var fordi de lancerede en Foundation i samme serie. Som vi heller ikke har fået skrevet om 😀

Mette

Hej piger.
Jeg er lidt i tvivl da jeg har hørt så meget forskelligt, og håber I kan hjælpe mig på vej. Jeg er 25 og er begyndt at kunne se flere små fine rynker om øjnene end tidligere. Hvornår er det bedst at begynde at bruge sådanne produkter? Er det stadig for tidligt, eller kan jeg sagtens bruge dem allerede?

Pudderdåse Katja

Hej Mette
Der er ikke noget rigtigt eller forkert tidspunkt. Prøv at læse denne: https://pudderdaaserne.dk/2011/02/22/hvornar-skal-jeg-starte-med-at-bruge-rynkecreme/
Hvis du oplever, at du har fået linjer om øjnene, og du gerne vil mindske udseendet af dem, så skal du bare gøre det. Husk at du ikke påvirker dem på sigt, du mindsker kun udseendet lige nu og her.
Hvis du vil forebygge dannelsen af rynker, så skal du fokusere på solcreme (og anden solbeskyttelse), INGEN rygning selvfølgelig og en creme med antioxidanter (findes også billigt).
Jeg håber det hjalp.
Kh. Katja

Maria S

I har tidligere skrevet meget positivt om EFG-serummet. Er de to sammenlignelige, og i så fald – hvilken vil I selv vælge?
Fortsat go’ mandag 🙂

Pudderdåse Katja

Hej Maria
Det er nogle vidt forskellige ingredienser, der er i. Og følelsen af produktet er også meget anderledes.
Begge produkter er virkelig gode. EGF synes jeg er mere effektivt – men så også til en helt anden pris. Hvis jeg ikke skulle tænke på penge ville jeg bruge EGF. Hvis jeg skulle overveje økonomien i det også, så er Clinique også virkelig god.
Kh. Katja

Maria S

Tak for tilbagemeldingen. Det er rart at høre lidt om forskellen på de to. Der er jo, som du nævner, en rimelig prisforskel at tage højde for 🙂

Anna

Hej Maria S
Undskyld jeg lige blander mig 🙂 har prøvet dem begge elsker at prøve nye sager.. syntes helt klart bedst om Clinic skal siges jeg kun brugte en dåse af det andet så måske var jeg ikke tålmodig nok 🙂
Anna

Maria S

Hej Anna.
Fedt at høre dine erfaringer med begge produkter. Jeg tror, jeg prøver mig med Cliniques først. Så må jeg se, om den virker for mig også.
Tak fordi, du brugte tid på at svare mig 🙂

Louise Lindgård

Glæder mig til at høre anmeldelsen af Vichy’s – jeg er nemlig i tvivl om jeg skal prøve denne eller den fra Vichy.
Mvh. Louise

Pudderdåse Katja

Hvis du søger på DermSource på bloggen, så har vi lavet et par anmeldelser af Vichy Dermsourse cremerne, der er ret interessante synes jeg. Indholdsstofferne i de cremer og Vichys nye serum er det samme, nemlig Rhamnose. Så det burde virke på samme måde.
Men vi skal nok skrive mere 🙂

Sofie

Kære Pudderdåser! 🙂
Jeg har købt denne serum, og har brugt den i omkring 2 uger nu. Er det kun mig der føler at den gør min hud meget tør, og slet ikke har en “lækker” konsistens som så mange andre serumer har?
Kunne rigtig godt tænke mig at vide om det er menningen, eller om min hud simpelthen reagerer dårligt på den?
Og så kunne jeg rigtig godt tænke mig at vide, om det kan være dårligt at bruge den, hvis man kun er 21, og ikke rigtig har rynker, men bare stræber efter at få den perfekte hud 😉
Håber i lige kan få tid til at svare mig 😀
Knus Sofie!

Pudderdåse Katja

Hej Sofie
Nej konsistensen er meget tør. Jeg bruger creme ovenpå. Sådan er den, jeg er enig med dig.
Du må uddybe ‘den perfekte hud’. Hvad vil du have den til at gøre helt præcis? Så kan jeg bedre svare.
Kh. Katja

Sofie

Hej Katja!
Tusind tak for svar! Var lidt bekymret for, om min hud simpelthen ikke kunne tåle den ordentligt eller noget, fordi den blev så tør 🙂
Jeg har egentlig generelt en meget fin hud, og har ikke de store problemer med urenheder osv. Jeg synes bare jeg har lidt mørke rande under øjnene, små begyndende rynker omkring øjnene, og tydelige porer på næsen, og da jeg har læst en masse godt om den her serum, så fik jeg lyst til at prøve den 🙂
Tror du det er en dårlig ide at bruge den, når man er 21 og ikke har mange rynker eller tydelige alderstegn, eller er det helt fint? 🙂
– Hvad er dit bedste tip mod mørke rande under øjnene ud over forskellige concealere? 🙂
Knus fra Sofie!!

Pudderdåse Katja

Det kan ikke skade i hvert fald. Jeg ved bare ikke om du vil have den vilde effekt?
Mørke rande er en temmelig deprimerende affære. Det skyldes tynd hud under øjnene og der er intet at gøre. Beklager, men ingen cremer virker på det.
En god concealer er hvad man kan.
Af mere vidtgående metoder har jeg skrevet om restylane mod det. Det er fedt! Men jo i en helt anden klasse. Der er et indlæg på bloggen.

Camilla B

Så er den bestilt, og med 125,- kr rabat på parfumeklik.dk 🙂 – takn Tina T.
Hvor lang tid skal jeg regne med at den 30 ml som jeg har bestilt holder, hvis jeg bruger den, som I anbefaler morgen og aften?
Har i lang tid søgt et produkt som kan afhjælpe både små linier (begyndende rynker) og solskader som pigmentforandring, hvilke jeg har lidt af om sommeren, når solen kommer – trods jeg bruger SPF 30 fra april til september!

Pudderdåse Katja

Jeg mener, der er til ca. 2 mdr. Du skal ikke bruge ret meget. Kun en lille smule.

Stylekat

Godt at vide. Jeg er 32 år, dog heldigvis forskånet for rynker (endnu), men tænker da på, hvad jeg skal stille op den dag jeg opdager de første alderdoms tegn : ( Men nu ved jeg det : )

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *