Goodiebox: Tre, to, en….udpakning.

Fredagsfavorit: Gatineau Eau Micellaire Douceur

Når man elsker makeup og kan bruge timevis på at lave finurlige og farverige looks, så er en rigtig god makeupfjerner ens bedste ven. Når man oven i købet har sarte øjne, er det bestemt ikke ligegyldigt, hvilken makeupfjerner man kaster sig over.
Når jeg vælger makeupfjerner, går jeg altid i en stor bue udenom olie, det kan mine øjne nemlig slet ikke lide, de bliver røde og irriterede. Alle formler med olie er udelukket, det er ret irriterende for olie er en rigtig god ingrediens, særligt når det kommer til at fjerne mere holdbare og vandfaste produkter. På et tidspunkt fandt jeg på at prøve med ren glycerin, det var en rigtig dårlig idé og kan absolut ikke anbefales.

Konsistensen er heller ikke ligegyldig, personligt foretrækker jeg gelé eller creme, derfor er det ekstra overraskende for mig at forelske mig helt og aldeles i en makeupfjerner, som er helt flydende. Men det har jeg altså, for Gatineau Eau Micellaire Douceur kan alt det, som den skal kunne og lidt mere. Den svider ikke i øjnene, den virker hurtigt, den fjerner selv genstridig makeup.

Gatineau Eau Micellaire Douceur er et såkaldt tre-i-et produkt, som altså både gør det ud for makeupfjerner, rens og toner. Den er genial og super effektiv. Jeg er ofte på farten og med den kan det faktisk lade sig gøre ikke at fylde hele tasken med produkter. En creme og denne rensevæske er det jeg behøver.

Gatineau Eau Micellaire Douceur koster 180 kroner og kan købes på hudplejeklinikker, find nærmeste forhandler her.

22 kommentarer

 • A

  Er der parfume i den?
  Lyder smart den både kan bruges til øjene og ansigt :o)

  Jeg har virkelig sarte øjne og bruger linser, og er rigtig glad for Lid-Care (bruger den flydende væske i stedet for servietterne) og Blephasol, som også er en tynd flydende væske, de fjerner makeuppen rigtig godt, uden at genere overhovedet :o) Begge kan købes hos nogle kontaktlinseoptikere og Blephasol vist også på apoteket..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej A

   Jeg er ikke hjemme før på tirsdag og vil derfor ikke lægge hovedet på blokken. Jeg mindes slet ikke, at der er parfume i, men jeg vil være sikker før jeg svarer dig :-D

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej A

   Så fik jeg lige husket at tjekke op på ingredienserne og der er IKKE parfume i den.

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Kunne da være man lige skulle kigge nærmere på den :) Jeg elsker tre-i-en produkter! Og er stadig på jagt efter den perfekte makeup fjerner.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Nina!

   Jeg er sædvanligvis ikke den store fan af tre-i-en produkter, men denne her har altså vundet mit hjerte <3

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina T

  Sjovt jeg bruger altid kun olie til at fjerne Make-up fra mine øjne enten mandelolie eller body & face oil fra Matas og det fungere godt for mig. Men den her lyder interessant altid spændende at høre om noget nyt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Heldige dig Tina <3

   Det ville være så godt for min hud at bruge olie på den måde, men det går ikke :'(

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis man har sarte øjne, kan den lyserøde makeup fjerner fra Derma absolut også anbefales. Den er min favorit :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Pernille!
   Den har jeg aldrig prøvet, det kan være at jeg skulle?

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bine

  Jeg gad også godt at vide, om der er parfume og parabener i :)

  Jeg har LIGE købt änglamarks make-up fjerner, da i havde givet den en god anmeldelse og fordi den var på tilbud i Kvickly. Så håber jeg bare, at den er god! Men lidt ærgerligt at jeg lige har købt den, hvorefter jeg ser dette indlæg, da denne virker helt perfekt efter mine krav – effektiv, til sarte øjne, og kan bruges til flere formål. Det lyder bare perfekt i mine øre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Bine

   Den har jeg ikke prøvet, så jeg kan ikke engang sammenligne dem. Når Katja siger den er god, så er jeg sikker på, at den er det. Den eneste forskel er, at Katja ikke har helt så sarte øjne som jeg.
   Om der er parabener og parfume i, må jeg lige tjekke op på, når jeg er hjemme på tirsdag. Jeg mener det ikke, men er altså ikke sikker :-)

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Jo du har prøvet Änglamark. Og du kunne ikke lide den :-) Men som du siger: Dine øjne er også noget mere sarte end mine.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karina

   Jeg kan tilslutte mig Änglamark. Billig, virksom, vil ikke bruge penge på andet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Bine

   Endelig svar….

   Ingen parfume og ingen parabener i denne makeupfjerner!

   Når nu Katja siger, at jeg har prøvet Änglamarks makeupfjerner, så kan jeg egentlig godt huske det.
   Som du kan gætte, har den ikke gjort et særlig stort indtryk på mig, men det betyder heldigvis ikke at den ikke passer til dig. Den er jo også en hel del billigere :-D

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Husk liiige at jeg også skal prøve Gatineau! Jeg er interesseret!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Det vil jeg huske!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Bare kald mig let påvirkelig, men efter jeg dagligt er begyndt at følge med på, så har jeg aldrig købt så meget makeup og tilbehør, jeg skal prøve siden jeg begyndte at følge med her. Fik først en prøve på denne, og blev forelsket i den. Den eneste hage der er er at jeg synes jeg bruger en del når jeg skal fjerne min makeup, og jeg har derfor invisteret i en 400 ml til 200 kr. Men den kan klart anbefales, for den er dejlig nem og tager det hele imponerende nok, for det gør den fra avene ikke…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Christina!

   Næææh, jeg vil ej! Jeg har prøvet lidt forskellige af de der 3-i-1 og har aldrig brudt mig om konceptet før nu altså!

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Madeleine

  Hej!
  Har I egentlig prøvet andre produkter fra Gatineau?
  Jeg har lige købt en serum og en hudcreme derfra, og kunne godt tænke mig at høre jeres (og dermed en andens) mening om mærket, udover hende hudplejersken der solgte produktet;) Hun var virkelig sød, men jeg er selv sælger og ved hvordan man sælger noget til de ubevidste behov;)

  I er super seje og siger det som det er! Keep up the good work!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Madeleine
   Jo, jeg har prøvet lidt fra Gatineau og har været ganske godt tilfreds… afhængigt af hvad det har været naturligvis. Nu er det jo ikke det billigste brand i hele verden, så jeg vil helst ikke udtale mig om produkterne generelt. Send mig et navn og INCI fra produktet, så skal jeg kigge på det :-)

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Madeleine

   Tak!:)

   Hende hudplejersken sagde at denne serum: Serenite Soothing Concentrate (sensitive skin rescue) fra Gatineau ville beskytte de små blodkar i ansigtet så de ikke kom op til overfladen og gav karsprængninger.
   Og så købte jeg derudover: Clear & Perfect purifying powder emulsion (purifies, mattifies, refines pores. Day/Night emulsion – oil-free). Til oily/combined skin. Den ville reducere sebum(talg=?) produktionen og give mig en mindre fedtet hud i løbet af dagen samtidig med at den ville give færre hudorme og urenheder i huden.
   Derudover købte jeg rensemælken fra samme mærke, men jeg ved ikke helt hvordan jeg bruger den:-o Bruger allerede en tonic og jeg går ikke med make-up til hverdag.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Madeleine

   Ups, glemte INCI, hvad er det??:-o

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goodiebox: Tre, to, en….udpakning.