Om krop, vægt og folk der skal passe deres egen næringsvej

Fredagsfavorit: Ny Eight Hour Cream uden parfume

Eight Hour Cream er en af skønhedsverdenens helt store klassikere. Og med god grund, for der er mange gode ting i. Mineralsk olie, lanolin, BHA, E-vitamin osv.

Men jeg har aldrig brugt den før i dag. For i dag har jeg fået den i den helt nye variant uden parfume. Eight Hour Cream i den klassisk version (lugtecremen som jeg kan nævne adskillige børnefamilier – herunder Helenes – som kalder den) indeholder nemlig parfume, meget af det og den allergene slags.

Og det er dejligt! For den kombination er lige hvad mine smadrede læber har haft brug for. Og som min kontorfælle Christina sagde: Den lugter da meget bedre uden parfume, jeg troede netop den gamle var uparfumeret siden den lugtede sådan?

Den har stadig en lidt pudsig smag og duft, som produkter gerne har, når de er uparfumerede. Det er en god ting! Det du kan smage og dufte er vaseline og lanolin sandsynligvis, som er hovedingredienserne.

Eight Hour Cream Fragrance Free koster 285 kroner for 50 ml. ligesom den originale. Og det er en slags penge, når du kan købe for eksempel Decubal Balm til væsentligt mindre.

Men det ændrer ikke på, at der her er tale om et virkelig godt produkt, som nu gør, at jeg endelig med god samvittighed og med stor fornøjelse vil bruge den klassiker, som så mange kvinder før mig har brugt.

Her kan du købe det
Eight Hour Cream Skin Protectant Fragrance Free koster 285 kroner og er i butikkerne i løbet af februar.

Er I interesserede i den? Og hvad synes I om den originale Eight Hour?

9 kommentarer

 • Annette

  Som jeg også skrev på Facebook, har jeg aldrig forstået duften på den originale. Troede at parfumestoffer var til for at produkter skulle dufte og ikke stinke :)

  Men på trods af forandringen, er det næppe en der ender på min hylde. Man kan få mange af dem fra Decubal, for samme pris :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Straa

  Jeg ELSKER min Eight hour creme, den er desværre blevet sat på hylden her på det sidste da den kradser noget så forfærdeligt i min hals når jeg bruger den som læbepromade :(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, jeg er jo opvokset med den creme. Smurt på ALLE steder af kroppen, og jeg mener alle…. Ahem…. Min mor var EA-dame i 70érne. Med ophold og uddannelse på d´Angleterre, vamsede morgenkåber, bløde håndklæder om håret, Red Door, Blue Grass og hele molevitten.

  Jeg er nok en af de få der faktisk godt kan lide duften, men glædede mig da til at der kom en uden parfume. Alle andre i huset hader den og kæresten nægter at kysse, når jeg har den på. Fandt den i Matas idag, og øv, hvor blev jeg skuffet. DEN synes jeg lugter grimt. Havde håbet at den var neutral, så den kunne bruges til min 8-årige søn, men den tror jeg han nægter endnu mere end den gamle “lugtecreme”. Det hedder den også hos os :)

  Måske skal man bare prøve den… Man kan jo leve med meget :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • conny

  Det kommer an på duften, om jeg køber den eller ej. Jeg har vænnet mig til den originale og bruger den til mange ting. Den blev endda anbefalet af turlederen, da vi skulle på en skitur til Norge, som noget af det, der bare SKULLE med i rygsækken som førstehjælp til nærmest alting. Og turlederen var en ældre herre på et par og halvfjerds, så han har rutinen på sin side :-)
  Jeg bruger også håndcremen fra EA 8 hour cream, når hænderne virkelig trænger. Den kan (også) stærkt anbefales.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Var engang storforbruger og fan af Eight Hour’en, men blev træt af lugten og konsistensen. Og var ikke alt for vild med parfumen, så jeg droppede den og fandt alternativer i stedet. Men nu hvor den er kommet i en uparfumeret udgave, kunne jeg helt sikkert godt blive Eight Hour-fan igen. At den er lidt dyr er selvfølgelig et minus, men jeg har tidligere oplevet at disse små tuber er ret drøje i brug.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Endelig – det var også på tide de fik pillet parfumen ud af den! Jeg bruger den nu ikke selv – er stor fan af rem Lanolin, så det holder jeg mig til ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Sjovt, vi kalder den får-cremen, glæder mig til den nye version!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • henrik Boysen

  ville lige nævne decubal Intensive Cream med 70% fedt den er bare god til tørre hænder og så indeholder den nogle vildt gode ting. kig selv på ingretiens listen. og så kun til 100 kr det er et fund.

  Intensive Cream indeholder ceramider, fire fedtsyrer og kolesterol samt vitamin B3, der aktiverer hudens egen produktion af intercellulære lipider.

  Indholdsstoffer Funktion
  Petrolatum Fedtbase
  Parafinum Liquidum Olie, fedtfase
  Aqua Vand
  Pentylene Glycol Fugtgiver
  Cetearyl Alcohol Voks
  Menthyl Glucose Sesquistearate Emulgator
  PEG-20 Methyl Glucose Sesquistearate Emulgator
  Niacinamide Aktiv ingrediens, vitamin B3
  Simmondsia Chinesis Aktiv ingrediens, blødgørende
  Ceramide 3 Aktiv ingrediens, konditioner
  Ceramide 6 II Aktiv ingrediens, konditioner
  Phytosphingosine Aktiv ingrediens, konditioner
  Cholesterol Aktiv ingrediens, konditioner
  Galactoarabinan Stabilisator
  Xanthan Gum Stabilisator
  Caprylic/Caprid Triglyceride Olie, fedtfase
  Sodium Stearoyl Lactylate Emulgator
  Sodium Citrate pH regulerende
  Ployglyceryl-3 Methyglucose Distearate Emulgator
  Stearic Acid Aktiv ingrediens, konditioner
  Citric Acid pH regulerende
  Sodium Hydroxide pH regulerende

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om krop, vægt og folk der skal passe deres egen næringsvej