Lørdags-modeuge-look: L'Oreal for Gaia AW 12

Efterlysning…vil du hjælpe os?

Pudderdåserne har været så heldige at få tilbudt den meget spændende behandling Cosmelan® mod hyperpigmentering. Da hverken Katja eller jeg har de helt store problemer med hyperpigmentering, søger vi en læser til at teste behandlingen for os. For at komme i betragtning til behandlingen skal du sende mig et foto af dit ansigt, hvor på man tydeligt kan se hyperpigmenteringen. Cosmelan® er et fantastisk alternativ til laser, samtidig kan behandlingen i modsætning til andre behandlinger også hjælpe kvinder (og mænd) med mørk hud.

Behandlingen
Det er ejeren af klinikken SkinLab sygeplejerske Maiken Aabo Larsen, som vil stå for behandlingen, som har en værdi af 3900 kroner. SkinLab ligger i Fredericia og det er der behandlingen foregår, derfor skal du være indstillet på selv at sørge for transport (inklusiv udgifter) til og fra klinikken. Der vil være minimum et besøg på klinikken udover selve behandlingen.
Derudover skal du være villig til at have både før og efter billeder her på bloggen (vi kan sagtens tale om eventuel maskering, så længe man kan se hyperpigmenteringen tydeligt på billederne), samt fortælle om din oplevelse.
Du skal sørge for at have fri på selve dagen for behandlingen og ligeledes være forberedt på at huden vil blive rød og skalle en del. Hele behandlingen vil vare nogle måneder, hvoraf størstedelen foregår hjemme hos dig selv med de medfølgende produkter.

Notabene
Du kan læse meget mere om Cosmelan®, behandlingen og forløbet på SkinLabs site. Hvis det er dig, som bliver valgt, får du selvfølgelig noget materiale til gennemlæsning om behandlingen, men herunder vil jeg lige nævne kontraindikationer, som du bør være opmærksom på ved behandlingen.
Graviditet og amning
Allergier
Eksem
Psoriasis
Rosacea
Keloiddannelse
Herpex simplex v. munden bør behandles en uge før.

Vil du prøve?
Hvis du har lyst til at få din hyperpigmentering reduceret synligt og måske fjernet helt, skal du altså sende et billede af dig selv, hvor hyperpigmenteringen tydeligt kan ses. Billedet skal sendes til helene@pudderdaaserne.dk . Sidste frist for billeder er søndag den 19. februar.

22 kommentarer

 • Maja

  Gælder det kun for pigment i ansigtet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Maja
   I princippet kan alt hyperpigmentering fjernes, uanset om det sidder på decollté eller andre steder:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej Helene :)
  Jeg vidste ikke helt hvor jeg skulle skrive henne, så det bliver lige her.
  På en anden blog har du skrevet noget om, at du ville anbefale pigen (Sandra) om at gå udenom Matas Natur renseprodukter, da de indeholder parfume. Men skulle Matas Natur-serien ikke netop være uden parabener, parfume og andet skidt? Og bør man bare holde sig fra serien generelt?

  Jeg er lidt nysgerrig da jeg overvejer at skifte mine cremer osv ud med noget uden parfume og parabener, og Matas Natur ville umiddelbart være det jeg ville have købt, hvis ikke jeg havde læst det andet blogindlæg. Håber du vil svare på dette :)

  – KH Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Louise!
   Hvad er det for en blog, jeg har skrevet på? Er det længe siden?
   Smid et link, så kigger jeg på det :-D

   Mvh.

   Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Eller, hun har lavet et blogindlæg med jeres samtale :D

   http://shebbesen.blogspot.com/2011/11/sknhed.html

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Ahhh! Sådan…jeg blev da godt nok lidt stresset et øjeblik for jeg mindes ikke at have svaret nogen på en blog og slet ikke om Matas Natur. De produkter Sandra og jeg omtaler her er Matas’ gamle natur serie, som netop var med æterisk olie (rosenolie).
   I den nye serie har jeg foreløbig kun testet krops- og hårprodukter og de er fine, den hvide emballage er ganske rigtigt uden parfume, men den grønne er med :-D.
   Jeg synes Matas Natur virker som et rigtig godt bud, hvis du vil undgå ovennævnte stoffer, men jeg har altså endnu ikke testet alle sammen :-)
   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • I.

  Gælder det også mørke rande under øjnene, som er arvet (ikke synlige blodårer, men deciderede dybe sorte rande)?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej I!
   Nej desværre, Cosmelan virker kun på hyperpigmentering.

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej Helene.

  Tak for svaret, så vil jeg da prøve med Matas Natur :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Har i fundet en “test” person?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Jeg har modtaget en del mails og forsøger pt. at vælge…

   Jeg lover at skynde mig <3

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • A

   Lyder godt :o)
   Var ikke for at stresse dig, er bare nysgerrig/spændt :o)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Hej Helene
  Hvordan gik det? Fik I sendt en afsted og virkede behandlingen?

  VH Maja

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Maja
   Ja…efter en del besværligheder, fik vi sendt en afsted, som er tæt på at være færdig med behandlingen. Vi skriver mere om forløbet og så videre til efteråret, som jo er højsæson for bekymringer om pigmentpletter.

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hej
  Har mangeårig erfaring med at få has på melasma. startede med hydrocinon som virkede men har bivirkninger (som jeg ikke umiddelbart kan sige at jeg har mærket men indlægssedlen giver stof til eftertanke), herefter laser som hjalp i en kort periode . Min erfaring med Cosmelan er super, kan kun anbefale det. Var i behandling hos Ghalina i Body Fokus på Frederiksberg /kbh. Effekten var rigtig god, bedre end noget andet- så til den heldige vinder : glæd dig! Efter et års tid fik jeg desværre en allergisk reaktion da jeg efter en solferie skulle i gang med cosmelan igen. Alligevel har jeg ikke fortrudt, er nu tilbage til hydrocinon, men det er så lidt nu ( takket være cosmelan) at jeg har det fint med at bruge det, kun små områder nu hvor det før var hele “krydderen”
  go for it og vær tålmodig , livet er for kort til at være spættet
  :-) Hilsen Ida

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Ida
   Mange tak for at dele dine erfaringer. Det er da også træls med melasma, ÆV! Jeg håber, du forbliver “pletfri”.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Patricia

  Hej Helene

  Er der en update på hvordan det er gået hende i fik afsted, med før og efter billeder?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Patricia
   Nej, desværre ikke. Jeg hører lige Maiken, hvad status er :-)
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

   Jeg blev godt nok ikke valgt, men besluttede mig til at få behandlingen alligevel, der for et år siden. Det har virket på mig :)

   Det var en hård omgang og måtte få lagt masken en gang mere og smøre 3 gange om dagen igen, men det har virkelig også hjulpet nu, ved ikke hvad jeg havde gjort uden :) Jeg smører stadig en gang om dagen i perioder på pletterne med Cosmelan 2, og det holdt pigmentpletterne nede sidste sommer (bruger selvfølgelig SPF 50+ hver dag både sommer og vinter). Er “spændt” på om det også kan holde pletterne væk når jeg skal en uge til Afrika til sommer!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Hej:-)
  Hvornår skriver I om hvordan behandlingen gik for testpersonen. Jeg er meget interesseret.
  Mvh A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Kære A. Det kommer vi ikke til, for testeren har aldrig meldt tilbage til os. Men vi skriver om det på anden vis senere. Men du kan godt tage mit ord for, at det virker. Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja Moikjær

  Jeg endte med selv at agere testperson. Læs indlægget her: http://pudderdaaserne.dk/2013/10/03/test-cosmelan-mod-melasma-pigmentpletter/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdags-modeuge-look: L'Oreal for Gaia AW 12