Goodiebox

15.01.12
GOODIEBOX

Selvom mailen landede i inboxen for over en måned siden, har jeg simpelthen ikke haft tid til at skrive om dette geniale koncept før nu. I skrivende stund har jeg netop tilmeldt mig selv, for ikke engang det har jeg haft tid til. Jeg vil råde jer til at gøre det sammen, for det kan kun blive en succes.

Måske er du allerede stødt på konceptet på YouTube eller på udenlandske blogs, hvor du har set begejstrede kvinder pakke BirchBoxes, GlossyBoxes eller nogle af de første Beauty Boxes op. Her i Danmark kan vi nu byde Goodiebox hjerteligt velkommen.

Nu i Danmark
Det er skønhedsjournalisten Lise Leonhard Hjorth, som har hentet konceptet hjem til os i Danmark og det går i alt sin lækkerhed ud på, at du mod et månedligt beløb modtager en pakke med de skønneste dufte, makeup, hud- og hårplejeprodukter. Produkterne du modtager kommer i størrelser, så du har en reel mulighed for at teste dem i stedet for, at du skal stå og fedte med bittesmå prøver. Udover de spændende produkter modtager du en udførlig beskrivelse af hver enkelt produkts funktion og anvendelse.

På Goodieboxs website har du mulighed for at stille spørgsmål, læse om nye teknikker og førende makeupartister, specialister og trendskabere vil give gode råd om for eksempel sæsonens looks og farver. Goodiebox giver dig muligheden for at prøve og teste skønhedsprodukter i trygge rammer der hjemme og der med undgå dyre fejlkøb.

Tilmelding
Få din egen Goodiebox lige til døren allerede i januar. Meld dig til på www.goodiebox.dk, du undgår bindingsperiode og portoen indgår i prisen, som afhængig af indmeldelses datoen er 99 kroner (før den 15. januar) eller 119 kroner (efter den 15. januar).
Pakken du modtager vil indeholde 3-5 forskellige nyheder i specialstørrelse. Følg også med på Facebook hvor der også er gode råd og lækre billeder at finde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
36 kommentarer
LouiseH

Tilmeldt, men er da lidt spændt på om det bliver til 99,- eller 119,-, da det jo lige præcis er den 15. i dag.
Hvornår skal man mon betale?

Pudderdåse Helene

Hej Louise,
Det kan jeg desværre ikke svare på, jeg er også selv spændt på prisen 😀
Mvh. Helene

Goodiebox

Kære Louise H.
Prisen var stadig 99 DKK frem til og med 15/1 – og faktisk har man kunnet få det til ‘early bird pris’ lidt derefter….Vi ændrer det i dag.

Mette

Jeg tilmeldte mig inde på jeres hjemmeside den 17., da I stadig reklamerede med “early birds” men har stadig ikke modtaget den mail jeg fik at vide, at jeg ville modtage.

GOODIEBOX

Kære Mette
Du skulle meget gerne modtage en mail fra os meget snart og jeg kan glæde dig med, at du vil blive omfattet af early bird tilbuddet selv om, at du egentlig er tilmeldt efter 15. januar 2012…:)
Hav en fantastisk dag.

maibritt

fantastisk 🙂 og så til den pris. Det er ret fedt. Men gad vide hvordan man melder sig fra hvis man ikke vil mere?

Pudderdåse Helene

Hej Majbritt,
Når man kigger på de sider fra andre lande, hvor konceptet allerede kører. Er der lidt flere muligheder og mere info, så jeg satser på at det også kommer på Goodiebox sitet 😀
Mvh. Helene

Goodiebox

Kære Maibritt.
Man kan til enhver tid afmelde sig ved at maile til hello@goodiebox.dk
Hilsen fra Goodiebox

Ditte

Hej og tak for tippet. Lyder som et genialt koncept.
Hvor kan man læse mere, uden at tilmelde sig? Ved du det?
Der er nemlig ikke så meget info på goodieboxsiden, synes jeg. Der flyver nogle hurtige Infobokse forbi, men ikke med så megen Info.
Ditte

Pudderdåse Helene

Hej Ditte
Der er også info på Facebook, men jeg skal lige se om jeg kan finde noget info til dig 🙂
Mvh. Helene

Goodiebox

Kære Ditte.
Se vores Goodiebox Facebook
http://www.facebook.com/#!/GOODIEBOXDENMARK
hvor vi spørger om jeres favoritter, deler vores overvejelser og opdaterer om udviklingen – selv om det hele stadig er meget hemmeligt…
Hilsen Goodiebox

Rikke

Jeg er tilmeldt for længe siden, men man får ingen Info om hvornår man påbegynder…Er der sat mere i værk end de reelt magter?

Pudderdåse Helene

Hej Rikke
Min egen tilmelding er sket i dag, så jeg kan ikke sige så meget, men jeg har helt tillid til, at folkene bag Goodiebox har helt styr på det.
Jeg vil kontakte Goodiebox i næste uge, så vender jeg tilbage.
Mvh. Helene

Goodiebox

Kære Rikke.
Se vores Goodiebox Facebook
http://www.facebook.com/#!/GOODIEBOXDENMARK
hvor du kan følge med og se, at der er masser af aktiviteter – selv om det hele stadig er meget hemmeligt…
Hilsen Goodiebox

Marie-Louise

Jeg meldte mig faktisk til, dengang for omkring én måned siden til 99 kr. Glæder mig til at se hvad der er i pakken, når den engang kommer. 😉

S Hansen

Bliver lidt mistænksom når der er stavefejl på jeres side….

Pudderdåse Helene

Hej S!
Hvad mener du? Vi kan da stave forkert og ramme forkerte taster ligesom alle andre mennesker.
Jeg håber, at du vil svare, for vi gør virkelig vores bedste 😀
Mvh. Helene

Goodiebox

Kære S Hansen.
Jeg har fundet dem og vi retter det i dag.
Tak for at gøre os opmærksom på det.
Hlsen Goodiebox

Karolina

Jeg tilmeldte mig lige for 5 minutter siden, men der kom ikke noget med kontonummer eller noget med betaling op, er det sådan det er so far?

Goodiebox

Kære Karolina.
Det er helt korrekt, at du ikke skal gøre mere lige nu.
Du får en mail fra Goodiebox kort før vi sender første box – se også på vores profil på Facebook, hvor vi i venstre sider har en Questions / Answers, hvor der står mere…
Hilsen Goodiebox

Sarthud blog

TUSIND tak for tippet. Har meldt mig og til at ser super meget frem til at modtage den første pakke. 🙂 Glæder mig til at se, hvad de finder på. 🙂

S Hansen

Det var sandelig ikke på Pudderdåsernes side der var stavefejl.
Men på den side der var henvist til. Og hun blev vist glad for at blive gjort opmærksom på fejlen.
Selvfølgelig kan vi alle ramme forkert på tasterne, men forventer man ikke at en side der vil sælge et produkt chekker for stavefejl inden de sender?

Pudderdåse Helene

Hej S!
Tak for svar!
Tjo, på den anden side kender jeg også det med at have læst en tekst igennem SÅ mange gange, at jeg ikke længere kan se stavefejlene. Så jeg er nok blevet lidt mere large over for grammatiske fejl og stavefejl, end jeg var før, jeg selv skrev på nettet 😀
Jeg er et fjols til at sætte kommaer og er næsten ekspert i konstruktion af groteske indskudte sætninger og mærkelig passiv 😛
Mvh.
Helene

Sanne M

hvornår vil man modtage pakken? 🙂 har været tilmeldt i over en måned nu.

Pudderdåse Helene

Hej Sanne
Pakkerne vil blive udsendt i slutningen af januar 😀
Mvh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *