Daphne Guinness for MAC: Blush Ombré og Circa Plum Pigment

Vinderen af Divaderme Lashextender er….

Hvem skal vinde den eftertragtede Lashextender og MascaraDiva fra Divaderme? Først overvejede jeg helt seriøst at tælle mine øjenvipper. Det kan IKKE lade sig gøre kan jeg så hermed afsløre.

Så i stedet vil jeg nu markere, at det i dag er sidste dag på den fjerde antibiotika-kur, jeg har været på siden december startede, og jeg vil hermede (fanfare!) udnævne mig selv som rask. (Hold op hvor er jeg i fare for at blive ramt af nemesis lige i nakken her…)

Så vinderen er læser-kommentar nummer 7. For det er det antal gange, jeg har været syg siden 1. december. Må baciller og virus holde sig væk og må april nærme sig med hastige skridt. Ikke mindst så jeg igen kan blive den Pudderdåse, I fortjener.

Kommentar nummer 7 er:

camilla b, der skrev 5. januar 2012 d. 19:29.

Stort tillykke Camilla! Lad os høre, hvad du synes om dine nye vipper. Jeg skriver en mail til dig for at få din adresse.

6 kommentarer

 • Rachel

  I har vel ikke fået den officielle dato for hvornår Sephora åbner? Jeg prøver nemlig at planlægge den store shoppetur, det er bare svært at gøre helt fra Aalborg af :) Ved at det er i marts, men kender ikke den præcise dato.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla B

  Juhuuu… det er jo mig :D
  Men har dog ikke modtaget nogen mail endnu :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Jeg var SÅ ærgerlig da jeg opdagede konkurrencen i går – EFTER den var slut! Det ser vildt spændende ud :) Men fedt for vinderen, håber at høre lidt mere om hvad hun mener om den, sådan fra en læsers vinkel :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Nielsen

  Jeg har lige modtaget min kalendergave fra jer – og tusind tak :-) – det er jo lige sådan noget, der kan live op på en kedelig januar-morgen :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hvor er det dejligt at høre :-D

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Daphne Guinness for MAC: Blush Ombré og Circa Plum Pigment