Lørdagslook: Nytår med Daphne Guinness

08.01.12

Først skinnede solen helt vildt, så var det for mørkt, så var lamperne åndssvage og så kunne fotografen ikke få kameraet til at makke ret. Note til selv… køb fjernbetjening snart. Det er forklaringen på den ringe billedkvalitet.

Trods forhindringer og dårlige billeder får du looket alligevel. Både fordi at mandag (den 9. januar) er dagen, hvor Daphne Guinness for MAC rammer counterne, men også fordi der er mange, der har mailet og spurgt om der ikke var flere billeder af mit look fra nytårsaften. Det er der desværre ikke, så jeg genskabte det, frit efter hukommelsen (det gik lidt stærkt nytårsaften), så jeg kan ikke garantere at det er identisk. Nytårsaften havde jeg selvfølgelig også lidt mere spændende hår eller i det mindste så spændende, som det nu kan blive, når det trænger til en omfattende tur hos frisøren.

Se venligst også bort fra de røde øjne og det trætte udtryk. Billederne blev taget fredag eftermiddag, under 1 time efter jeg var vågnet efter alt for lidt søvn, fordi jeg (som sædvanlig) havde været på vagt og vanen tro også havde sovet alt for lidt den foregående dag.

Daphne Guinness
Kollektionen er fantastisk, den består af nogle smukke kolde nuancer. Du kan både vælge lyse og mørke nuancer af lilla, pink og grå. Jeg ser frem mod at få prøvet de fire Pro Longwear Lipcreme og de to pigmenter, som jeg ikke har i forvejen.

Øjnene
Det er vigtigt at starte med øjnene, når man laver et look med glimmer. Det kan ikke undgås, at bare en lille smule af glimmeret falder ned under øjet og på kinderne. Selvfølgelig kan du fjerne det efterfølgende med noget tape, men det kan også ødelægge resten af din makeup.

Først brugte jeg MAC Paint Pot i farven Painterly som primer på hele øjenlåget for at sikre, at looket kunne holde hele aftenen. MAC Eye Shadow i farven Vanilla er brugt i den inderste øjenkrog og under brynet. Derefter brugte jeg øjenskyggerne fra Interior Life Quad , først den sarte lyserøde Stratus på hele øjenlåget, derefter lagde jeg den grå Interior Life lige under globelinjen, globelinjen blev gjort mørkere med den mørke gråblå Heather Belles, som også blev trukket ned mod yderste øjenkrog. Heather Belles blev tonet ud med den mørke støvede lavendel Bruised Sky.
Under øjet lagde jeg MAC Pigment i farven Circa Plum med en våd pensel.

Nytår med Dahpne Guinness lukket, Lukket øje

For at understrege den fine lyserøde farve i det ellers mørke look valgte jeg at bruge MAC Reflects Glitter i farven Reflects Red (MAC Pro). Når jeg bruger glitter, sørger jeg altid for at have en let fedtet base. Det gjorde jeg også her, selvom det egentlig ikke er nødvendigt med dette helt fint malede glitter. Først duppede jeg MAC Metal X Cream Shadow i Virgin Silver ovenpå den lyserøde øjenskygge med en finger, herefter jeg tog en flad pensel og pressede MAC Reflects Glitter på. Det giver den lyserøde farve et meget fint skær, som dog slet ikke kan ses på billederne.

Nytår med Dahpne Guinness åbent, Ã?bent øje

Da mine øjenvipper er mere sølle end nogensinde, går jeg med kunstige øjenvipper. Inden jeg sætter dem på, sørger jeg altid for at tegne mellem hårene ved rødderne, så vipperne syner tættere. Dette gjorde jeg med MAC Powerpoint Eye Pencil i farven Grey Utility, derefter tegnede jeg en streg med Penultimate Eye Liner langs vipperne.

Huden
Først tørrede jeg nedfalden øjenskygge og glitter af med en vådserviet, derefter fordelte jeg et tyndt lag MAC Fortified Skin Enhancer SPF 35 i farven Neutralize i hele ansigtet. Neutralize er en let lysegul farve, så den kamuflerer det røde i huden. Derefter duppede jeg MAC Pro Longwear Concealer på under øjnene og hvor det ellers behøvedes. Til sidst duppede jeg Moisture Tint i farven Light på med en svamp, de steder hvor der var behov for ekstra dækning. Til sidst brugte jeg Mineralize Skinfinish Natural i Light og sprayede med MAC Fix+.

Vipper
Vipperne jeg havde valgt til lejligheden er MAC Lash 33. Når jeg sætter vipper på, tager jeg en lille smule Duo Adhesive på håndryggen, derefter bruger jeg en rosenpind til at fordele limen på den kunstige vippe og sætter dem på plads langs min egen vippekant. Sørg for at klem den godt fast både i siderne og på midten.

For at mine egne vipper ikke bare sidder og stritter lyse og ynkelige, som de er, tager jeg MAC Zoom Fastblack Mascara på, når jeg er helt færdig med pudder. Jeg synes det er rigtig grimt, når der ligger pudder og øjenskygge på vipperne og det er derfor jeg venter til sidst med at tage mascara på.

Kinder
Da MAC Blush Ombré kom i 2010 var jeg mindst lige så begejstret som alle andre. Dengang endte det med jeg købte tre af dem. Den eneste, jeg ikke købte, var Azalea Blossom og sørme om det ikke netop var den, som fandt vej til min postkasse (YAY!). Til dette look har jeg brugt både Azalea Blossom og Vintage Grape. Jeg brugte den mørkeste nuance i Vintage Grape som en anderledes shading, den pink i Azalea Blossom er lagt forrest på kinden tonet ud med den lilla nuance fra samme blush. De tre farver er tonet sammen med den lyse nuance fra Vintage Grape.

Læber
Da jeg ikke har nogen af farverne fra kollektionen, valgte jeg noget fra samlingen, som matchede kinderne. Det blev Pro Longwear Lipglass i farven Lasting Achievement. Inden jeg lagde den på, tegnede jeg rundt om læberne med MAC Chromagraphic Pencil NC15/NW20 (MAC Pro). Dette gør jeg for at undgå, at glossen løber ud i de fine linjer rundt om læberne og fordi kanten på den måde ser meget skarp ud.

Øjenbryn
Som du sandsynligvis kan se, var det ikke lige mine bryn, jeg havde fået mest farve på. De skulle selvfølgelig have været markeret, men det blev de ikke. Det er en fejl.

Daphne Guinness kollektionen er allerede online i Magasins webshop.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
9 kommentarer
Gigi

Det er et flot festlook som klæder dig rigtig godt. Med “dramatiske” øjne OG løber. I love.

Gigi

Altså læber 😉

Pudderdåse Helene

Mange tak Gigi!
Jeg synes selv, at det nogle gange understøtter looket langt bedre, når man også giver læberne noget farve.
Mvh. Helene

Pudderdåse Katja

Gæt hvad der ligger her på mit skrivebord 😀

Pudderdåse Katja

PS. Du så knusende godt ud!

Pudderdåse Helene

Jeg aner ikke hvad?
Meeen jeg håber!

Mathilde

Jeg kan se, at det er en gammel artikel, men faldt lige over vipperne. Ved du om de stadig kan købes, og kan du henvise til dem? 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *