Daphne Guinness for MAC: Blush Ombré og Circa Plum Pigment

08.01.12

Som nævnt i Nytår med Daphne Guinness kommer kollektionen på hylderne hos MAC i morgen. Jeg glæder mig meget, for kollektionen rummer blandt andet nogle meget fine varianter af min yndlings læbestift Pro Longwear Lipcreme, de smukke Blush Ombré, tre fine pigmenter og ikke mindst den virkelig anvendelige Interior Life Quad.

Katja lavede et sneak peek indlæg om Interior Life Quad’en allerede i slutningen af november. Alligevel besluttede jeg mig for at vente med de produkter, jeg kunne bidrage med. Ventetiden bliver frygtelig lang, når jeg falder for tingene, lang tid inden de kommer på counteren.

Blush Ombré
De store blushes med de graduerede farver er så smukke, at jeg næsten ikke nænner at bruge dem. Da de kom i foråret 2010, kastede jeg mig over dem og købte tre af de daværende farver. Den eneste, som jeg aldrig fik købt, var Azalea Blossom, hvilket selvfølgelig har ærgret mig lige siden. Heldigvis var det netop den, som dumpede ind af brevsprækken og den er blevet brugt flittigt lige siden.

Ved at placere din skrå blush pensel rigtigt, kan du opnå samme graduerede effekt på huden, som du ser i dåsen. Det kræver måske et par forsøg, men det kan sagtens lade sig gøre og resultatet er utrolig smukt. Det spillede dog ikke, da jeg skulle fotografere dem på armen, så du må prøve at forestille dig, hvad jeg mener.
Photobucket
Fra venstre mod højre er det Vintage Grape og Azalea Blossom.

Lad dig endelig ikke forskrække af de meget kolde lilla nuancer, jeg synes, at de fungerer rigtig godt på huden og det ser slet ikke så unaturligt ud, som man kunne forestille sig.

Circa Plum Pigment
Denne kollektion leverer en re-re-re-release af dette super smukke lavendelfarvede pigment. Jeg har brugt det til alle mulige looks og vender ofte tilbage til netop denne farve, især fordi du kan lave et meget fint og diskret smokey eye med den.
Photobucket
Det undrer mig i dag, at det faktisk tog en hel del overtalelse, før jeg bestemte mig for at købe dette pigment. Nu ville jeg helst ikke være foruden. Jeg kan godt kigge på billedet og tænke, hvad er der spændende ved det, men nu ved jeg hvor super anvendeligt det er. Den særlige støvede farve gør at det med stort held kan kombineres med mange forskellige farver.

Her kan du købe det
MAC Blush Ombré koster 230 kroner og Circa Plum Pigment koster 195 kroner og kan sammen med resten af kollektionen Daphne Guinness for MAC købes i Salling i Aalborg, i Magasin og i Magasins webshop.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
10 kommentarer
Malene

Åhh gud hvor er Azalea Blossom dog smuk. Perfekt til lys skandinavisk hud her om vinteren. Men kan vist ikke forsvare en blush mere… Øv.
Hvilken type pensel bruger du til pigmentet, Helene? Den ser nemlig ret spændende ud den farve, og har haft svært ved at finde den perfekte blommefarvede øjenskygge – og den her ser ud til at være ret tæt på.

Pudderdåse Helene

Hej Malene
Jeg er helt enig, Azalea Blossom er SÅ smuk.
Jeg bruger mange forskellige pensler til pigment afhængigt af, hvor jeg lægger det. Under øjet bruger jeg oftest Lipstick & Concealer Brush fra The Body Shop. Ellers bruger jeg oftest en fluffy pensel f.eks. 226 og 217.
Mvh. Helene

Malene

Ej altså ulempen ved at melde sig til svar er at man kommer ind på indlægget igen og ser at man da ikke kan leve uden den blush. Jeg drømmer om den i nat tror jeg.
God ide med læbepensel. Det havde jeg ikke overvejet, men er jo perfekt nedenunder øjet. Og fluffy pensel – tjek. Åh MAC og Pudderdåserne, I gør mig fattig 🙂

Pudderdåse Helene

Det kender jeg RIGTIG godt Malene.
Jeg vil lige kigge på det med pensler, når jeg kommer hjem på tirsdag. Måske kan jeg finde nogle billigere alternativer til dig, jeg har nemlig også et par stykker fra elf, som jeg er rigtig glad for.
Måske kan du retfærdiggøre den blush, når du nu nærmest for to i én 😛
Mvh. Helene

Malene

Ha ha. Der er ingen vej udenom, det kan jeg godt se. 🙂

Pudderdåse Helene

Altså nu er det heldigvis ikke særlig mange mennesker, der er ligeså autistiske med makeup, som jeg er.
Men…nøj hvor har jeg været gnaven på mig selv over,at jeg ikke købte den i 2010.

Malene

Shhhhh 🙂

Pudderdåse Helene

Ok…min mund er lukket…
Så ses vi bare i Magasin i morgen 😛
<3
Helene

Teresa

Neeej, hvor ser det hele flot ud! Jeg tror jeg må forbi MAC meeeget snart!!
Noget helt andet: Jeg har lige startet en makeup-blog, som skal fungere som en anmeldelsesblog af lidt billigere mærker og tips og tricks til køb på Ebay osv. Men jeg kan ikke helt finde ud af hvordan man kommer på kosmetikfirmaernes mailinglister, så man får nyheder om nye produkter. Har I nogle ideer?

Pudderdåse Helene

Hej Teresa
Jeg har sendt dig en mail 😀
Mvh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *