Månedens Favoritter: November

Dove Deeply Nourishing Body Wash

Da Pudderdåserne fik æren af at være blogger-ambassadører for Dove Self Esteem Fund, indebar det også test af en masse produkter. Det var en ordentlig pakke og det kunne have været rigtig svært og uoverskueligt at vælge et produkt til en anmeldelse, hvis ikke jeg straks havde spottet en af mine favoritter.

En af mine laster
En morgen uden parfumeret sæbe til kroppen er bare slet ikke nogen god morgen. Flydende parfumeret sæbe til kroppen er en af mine laster. Jeg køber hele tiden nye og dufter til alle, jeg kommer i nærheden af. Sæben bliver jo brugt dagligt i badet, så det er aldrig noget, som står og samler støv. En af mine favoritter igennem årene har været Dove Deeply Nourishing Body Wash.

Duften
Det er ikke lækkert design eller smart markedsføring, som får mig til at købe Dove Deeply Nourishing Body Wash igen og igen. Det, som tiltrækker mig, er den fantastiske sæbeduft. Ren og ja i mangel af bedre ord knitrende duft. Ikke noget med smarte frugtdufte til mig, jeg vil have sæbe, som rent faktisk dufter af sæbe. Ja, jeg ved godt, at det er en parfume, men tænk fast hvid håndsæbe så ved du godt hvilken duft, jeg mener. Duften er blevet ændret lidt og er blevet rundere og mere cremet med tiden.

Her på Pudderdåserne taler vi jo en del om uparfumerede produkter. Har du allergi, er denne type produkter en nødvendighed, da du selvfølgelig skal gøre, hvad du kan for at undgå parfumestoffer. Dove Deeply Nourishing Body Wash er ikke i den kategori og alligevel bruger jeg den dagligt. Det er slet ikke noget, som bekymrer mig, da sæbe jo skylles af igen med det samme og altså ikke bliver siddende på huden.

Fast inventar
Jeg har prøvet mange varianter gennem årene, men det er alligevel Dove Deeply Nourishing Body Wash, som står fast på hylden i badeværelset. Det gør den af mange årsager, jeg kan godt lide den måde, den skummer op. Den udtørrer ikke min hud i modsætning til mange andre kropssæber, jeg har prøvet. Huden føles tværtimod blød og behagelig efter et bad med den.

Dove Self Esteem Fund
Har du husket at læse om kropssprog inde på Doves danske Facebookside? Her kan du også finde en quiz og mange andre interessante ting.
Dove donerer hvert år penge til forskellige velgørende organisationer. Fokus er at øge selvværdet og det positive kropsbillede hos unge piger. På Doves hjemmeside finder du Campaign for Real Beauty, hvor du kan læse meget mere om Dove Self Esteem Fund. I Danmark har Dove valgt at samarbejde med LMS, som er Landsforeningen mod spiseforstyrrelser og selvskade. Samarbejdet sikrer LMS en krone per solgt Dove produkt.

Dove Deeply Nourishing Body Wash kan købes i supermarkeder og i Matas og koster cirka 25 kroner for 250 ml.

Sponsoreret indlæg

2 kommentarer

  • Jeg elsker jeres anmeldelser – keep them coming!
    Husk lige at parfumeallergi også kan vise sig som kløe/irritation i næse/øjene som høfeber ikke kun som kontaktallergi.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina T

    Ej sjovt at læse det her indlæg – jeg elsker også når sæbe dufter af sæbe og det har du helt ret i at Dove er gode til. Jeg bruger også fx. altis body Wash til at komme i mine sæbedipenser til håndvask og sådan har jeg gjort i mange år. Det er billigere end at købe flydende hådsæbe også udtørre ikke hænderne. Køber hvad der lige er på tilbud MEN det skal dufte af sæbe. LUX har også helt fantastiske dufte. Men jeg bruger også ind imellem dem fra DOVE da de er cremet og lækre.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Månedens Favoritter: November