Pudderdåsernes julekalender den 20. december

Tirsdagstip: Hvem er damen i spejlet?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er vigtigt at udfordre sig selv…
Den regel gælder vist i alle livets henseender. Det behøver ikke være gennemgribende forandringer, man kaster sig over. Lidt har også ret.
Få en ny frisure, prøv en ny farve læbestift eller øjenskygge, prøv en ny ansigtsbehandling eller noget helt andet. Du ved bedst, hvad der kan udfordre dig.
De sidste par måneder har jeg prøvet en del forskellige ting, som jeg ikke har prøvet før. Midt i november lod jeg således en fremmed trimme dåsen. Det var grænseoverskridende og det gjorde helt vildt ondt, men alligevel lå jeg på briksen igen fem uger senere. Anden gang gjorde det ikke halvt så ondt og så gik det også meget hurtigere.
I sidste uge kunne du læse, hvordan jeg fik lavet franske negle, selvom det absolut ikke er min stil. I denne uge har jeg også prøvet noget nyt…
Jeg har stadig ikke rigtig vænnet mig til det, og ved heller ikke om jeg gør det. Heldigvis er det noget, som så nemt som ingenting kan fjernes igen. Det jeg taler om er påsatte vipper såkaldte Flare Eyelashes. Det er små totter af hår, som bliver limet oven på dine egne vipper helt tæt på vippekanten. Jeg lover at vise billeder, hvor øjnene er åbne, men jeg ligner noget der er løgn i dag, fordi jeg er blevet utrolig forkølet.

Husker du at udfordre dig selv, når det gælder dit udseende?

6 kommentarer

 • Pia OK

  Nix, det gør jeg ikke… desværre! Men det skal dæl’me være slut nu… tror og håber jeg :o)

  Du har fuldstændig ret Helene – vi skal da udfordre os selv, ellers bliver det hurtigt meget kedelig og ensformigt – både for os og vores omgivelser.

  Men for mit vedkommende skal der først sluges et par kameler – for det ER grænseoverskridende at gøre anderledes og uvante ting.
  Bare det at tage rød – altså rigtig rød – læbestift på. Det har jeg ikke prøvet før, men nu skal det være! De gange jeg har prøvet, har jeg lignet noget der var løgn – altså sådan rigtig klovneagtig…

  Hhmm, det handler nok om, at finde den helt rigtige røde farve, så jeg føler mig godt tilpas med den. Tror det er en opgave for de søde piger i MAC standen i Magasin… Uha, de kommer på arbejde, for jeg er vist lidt kræsen.

  Tusind tak for sparket, Helene. Det var på sin plads.

  Rigtig glædelig jul til dig og dine kære.

  Kærlig hilsen
  Pia

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina T

  Jeg går med tankerne om at noget skal ske med mit udseende, er ærlig talt lidt træt af mit spejlbillede. Så du har så ret.
  Glædelig Jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Ja, jeg fik også mig en brazillian for 5 uger siden og det var dælme smertefuldt! Men jeg er nok også klar på det igen… tror jeg…
  … ellers er jeg ok, til at prøve noget nyt… tror jeg:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laila

  Ser fint ud. Bliver de siddende i længere tid eller er det ligesom kunstige vipper, du skal tage af igen om aftenen?

  Mine vipper er egentlig ok lange og mørke, tilgengæld må jeg altid farve min bryn fordi de er så lyse. Mærkværdigt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Laila!
   De skulle holde i ca. 14 dage, men jeg ved ikke hvor længe, de bliver siddende.
   Jeg har meget svært ved at vænne mig til hende i spejlet :-P

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laila

   Ja, det er altid anderledes at se sig selv, når man får en tydelig “make-over”. Husker tydeligt, da jeg fik min første ansigtsbehandling. Helt rødmosset (skræk, da jeg så mig i spejlet!) men så fin hud bagefter at jeg nærmest fik et shock :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pudderdåsernes julekalender den 20. december