Pudderdåsernes julekalender den 17. december

17.12.11

Jeg er arbejdsramt i en grad, som jeg ikke helt havde forudset. Så hvis du har vundet og endnu ikke hørt fra mig, er det altså ikke, fordi jeg har glemt dig. Sædvanligvis for jeg skældud fra alle i min nærhed, grunden er at jeg sover for lidt. Sådan er det dog ikke lige i øjeblikket. Og derfor er der ikke helt lige så mange timer i døgnet, som der plejer at være. Jeg håber, at I kan finde lidt tålmodighed frem til mig.

Det er så dejligt at se, hvordan nye læsere dagligt finder vej til Pudderdåserne. Derfor genopfrisker jeg også reglerne til Pudderdåsernes julekalender. Under dagens indlæg skal du skrive én kommentar, hvis du vil have et lod med i lodtrækningen. Kommentaren må ikke indeholde e-mail adresse eller links, disse vil blive slettet. Indholdet bag dagens låge vil blive offentliggjort og vinderen trukket, når kommentarfeltet er lukket cirka mellem klokken 18-20.

Vinderne
I dag er det altså både vinderen fra den 15. og den 16. december jeg skal finde. Jeg havde selvfølgelig lagt snedige planer for, hvordan begge vindere skulle trækkes, men der var en kommentar den 15. som stjal mit hjerte. Det er kommentaren fra Pia, Lystrup, den fik mig til at grine på grund af et fantastisk selvopfundet begreb nemlig kavalergangs-opmærksomheds-formindsker… Tak for grinet Pia! Den har sikret dig et sæt lækre hårprodukter fra Maria Nila bestående af:

Volumising Shampoo
Volumising Conditioner
Volumising Spray Balm
Matte Volumising Powder

Vinderen fra den 16. december er fundet af min yngste, som valgte at tælle hængende julepynt i mine forældres stue. Jeg kan godt røbe at han blev lidt træt af den beslutning undervejs. Der hænger nemlig

3 figurer i lampen over spisebordet
5 forskellige juleuroer
3 søde mus af stof i vinduet
2 sokker
2 kræmmerhuse
24 George Jensen juleuroer
1 klokke i en lampe
5 engle
21 forskellige små figurer i en gren (troldhassel)

Det er 66 genstande (ja, det ser altså også ret vildt ud… fnis). Personen bag indlæg nummer 66 er Tine K, som altså har vundet et helt sæt produkter fra Vita Liberata bestående af:

Luxery Tanning Mitt
Tinted Self Tan Gel: Body
Tinted Self Tan Gel: Face

Stort tillykke til jer begge, jeg sender en e-mail snarest.

Dagens låge
Fem heldige vindere har snart mulighed for at forkæle sig selv lidt ekstra. Bag dagens låge gemmer sig nemlig en gaveæske fra Yves Rocher. Produkterne er fra serien Tradition de Hammam. Jeg er vild med duften og de lækre konsistenser produkterne har. Gaveæsken indeholder:

Orientalsk peeling
Orientalsk bruseolie
Plejende arganbalsam

Først lækker peeling, så skøn bruseolie og til sidst plejende creme og så har du alt, hvad du skal bruge til en hjemlig spa oplevelse. Produkterne dufter skønt af varme og orientalske dufte, særligt vaniljen dufter kraftigt, så hvis du er vild med vaniljeduftende sager, så er disse produkter lige noget for dig. Jeg er stor fan og har endda nævnt min kærlighed ved en tidligere lejlighed. Der spillede bruseolien hovedrollen, som dagens Fredagsfavorit.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
97 kommentarer
Dorthe H

Lækker præmie

LouiseH

Lækkert lækkert 🙂

Tina Lauritsen

Jeg er med igen 🙂

Mette AH

Jeg er også med igen 🙂

Janne

Mums mums mums!

Kathrine LL

Lækker præmie
Kunne godt trænge til en hjemlig spa
oplevelse 🙂

mah

Lækkert!

Trine østergård

I need this sooo much:-))

sara rasmussen

Igen fantastisk præmie 🙂

Louise

Jeg er med denne gang! :D¨
Hilsen Louise

Din kommentar