Tirsdagstip: Sarte og tørre øjne

14.12.11

Det tog mig rigtig lang tid at finde ud af, hvad det var mine øjne reagerede på. De blev røde, irriterede og knastørre. Det var et uheld, at jeg fandt svaret og løsningen på mit problem.
Hjernen stod på standby, da jeg købte ind og derfor kom jeg hjem uden de vatrondeller, som var brugt op aftenen før.
Toiletpapir synes jeg ikke rigtig dur til at fjerne makeup og køkkenrulle er for hårdt. I min søgen kiggede jeg ned i forbindingskassen, hvor der lå en pakke Mesoft Kompresser. Dem kender jeg fra mit arbejde med intuberede patienter, her hjemme bliver de sædvanligvis brugt til at rense sår og den slags.
Den aften var mine øjne for første gang i lang tid ikke røde. Da vatrondellerne blev indkøbt et par dage senere, var øjnene røde og irriterede igen.
Det er et par år siden nu og i dag er Mesoft og andre klude, som ikke afgiver fibre fast bestanddel af mit afrensningsritual.
Hvis du har samme irriterende problem, kan du overveje at prøve at fjerne makeup uden vat. Selv bruger jeg både Mesoft og sådan nogle vådservietter til børn. Sidstnævnte skyller jeg under lunkent vand inden de bliver brugt til øjnene.

Mesoft koster 18 kroner for en pakke med 100 kompresser og kan købes på Apoteket.

Fotokilde: Webapoteket

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
7 kommentarer
Maiken

Gud hvor smart. Det vil jeg prøve. Tusind tak for tippet:)
Go dag
Maiken:-)

Kirsten

Da jeg først læste det her indlæg tænkte jeg, at det lød smart og det ville jeg prøve. Nu fik jeg så endelig afprøvet det og det er jo genialt! Jeg har meget sart hud og mesoft er virkelig perfekt til mig. Jeg troede egentlig, at vatrondellerne var fine nok, men jeg kan virkelig mærke forskel på vatrondeller og mesoft, så 1000 tak for det tip!

Pudderdåse Helene

Hej Kirsten
Det er vel nok dejligt at høre <3
Skønt at du kunne bruge tippet!
Mvh. Helene

Kirsten

Har du så ikke mere problemer med hvilken øjenmakeup du bruger?
Jeg glæder mig så meget til at afprøve Mesoft. Jeg har nemlig samme problem.

Helene Randløv

Hej Kirsten
Jo, det har jeg, særligt mascara driller mig, lilla og røde farver er heller ikke altid gode. Ellers plejer det det faktisk at gå overraskende godt.
Mine fingre er krydsede for, at det kan hjælpe dig :-*
Kh. Helene

Christine

My god jeg elsker jeres blog! Det kunne være lige det tip jeg manglede! Mener du skumvaskeklude, når du siger sådan nogle man bruger til babyer?

Helene Randløv

Hej Christine
Åårrhh ja tak! :-*
Nope, jeg mener vådservietter, som jeg skyller. Skumklude får mit ansigt eller rettere sagt huden til at gå helt i spagat. Så de der bløde vådservietter er perfekte. Jeg bruger oftest de grønne fra ALDI, det er bestemt ikke en smuk emballage (nærmere lidt scary), men det er absolut dem jeg tåler bedst!
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *