Pudderdåsernes julekalender den 14. december

14.12.11

Hvis jeg ikke vidste bedre, ville jeg tro, at vi stadig var i oktober. Måske kunne jeg gå med til, at det kan være november, men december… come on det er hverken særlig koldt og der er heller ikke noget sne. Jo butikkerne bugner af glitter og julepynt, men stemningen… hvor er den? Jeg er ikke stødt på den på mine indkøb i hvert fald.
Mit julehumør fejler skam ikke noget, jeg har jo jer. Tak for det! Det glæder mig at I vil deltage i vores julekalender.

Vi får nye læsere dagligt, det er spændende og dejligt at følge denne udvikling. Det betyder også at jeg hver dag kort genopfrisker reglerne for deltagelsen i Pudderdåsernes julekalender.

Dagens præmie kan blive din, hvis du skriver en kommentar under dette indlæg. Din kommentar må ikke indeholde e-mail adresser eller links, disse vil blive slettet fra din kommentar. Mellem klokken 18-20 den efterfølgende dag lukkes kommentarfeltet, vinderen trukket og dagens låge åbnet.

Dagens vinder
I går præsenterede jeg dig for RazorPit Teneo og i dag, er det en heldig læser, som får lov til at prøve vidunderet.
I tidens løb har jeg hørt alt mulig dårligt om tallet tretten, men det betyder af mange grunde en del for mig, en af grundene er, at jeg har fødselsdag den 13.(nej ikke december). Da det var den 13. december i går og der sjovt nok var 113 kommentarer under indlægget, besluttede jeg at vinderen skulle være forfatteren af indlæg nummer 13. Forfatteren af dette indlæg er Janni, som altså har vundet en:

RazorPit Teneo

Hjerteligt tillykke til Janni, du vil blive kontaktet snarest.

Låge nummer 14
I morgen skal dåserne ud og spise julefrokost. Mit hår er umuligt i øjeblikket, fordi jeg prøver at føje mændene i mit liv og derfor lader håret gro. Jeg hader bare, når mit hår har denne længde. Det kan ingenting, det sidder rigtig dårligt og bliver tungt og fladt. AAAARRRGGG! Heldigvis findes der produkter, som kan få selv mit hår til at fylde noget og samtidig blive siddende. Som du sikkert har set på bloggen, er mit hår uendelig glat, det er faktisk så glat, at alt det bliver sat med skøjter lige ud af håret igen.
I morgen har jeg fået lov til at trække fem vindere, som vinder det produkt, som redder mig fra hårkatastrofe i øjeblikket:

TRESemmé 24 Hour Body Sky High Plumping Powder

Det kan godt være at den lille dåse ikke ser ud af noget særligt, men giv den en chance. Jeg vil vove at påstå, at hvis den kan få mit hår til at blive siddende og fylde noget. Så er den velegnet i alle hårtyper. Du skal være forsigtig med mængden, med mindre du ønsker MEGET højt hår. Dåsen rystes og pudderet pustes/drysses i håret helt nede ved rødderne. Håret får fylde ved at du masserer produktet ind i håret med fingerspidserne. Det er en lynhurtig og meget effektiv måde at sætte hår.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
110 kommentarer
Louise

Skål og god tur i morgen 😉

Stine K.A. - 6400 Happimess

Krydser fingre 🙂

Kira T.

Lyder som et interessant produkt der må kigges nærmere på! 🙂

Sofie

Det er et SÅ godt produkt!

Katrine

Fedt .)

Conni Nørskov

Årh ja – ALT, hvad der kan få mit flade fimsegarn til at fylde, er mere end velkomment! Ha’ en hyggelig julefrokost! 🙂

Dana

Så er der kun 10 dage til jul!

Mai Hartmann

Det kunne jeg virkelig godt have brug for!
Den skandinaviske høstak jeg render rundt med er ikke så god til naturlig volumen desværre 🙂

Anne M.

I’m in!

Aia

Krydser fingre!

Din kommentar