Pudderdåsernes julekalender den 11. december

11.12.11

Helt ærlig… hvor bliver tiden af? Der er kun tretten låger tilbage på Pudderdåsernes julekalender.
Jeg tør slet ikke at tænke på, hvor hurtigt resten af december kommer til at gå. Heldigvis er julegaverne næsten klaret og diverse forberedelser på plads.
Selvom jeg har mere travlt end nogensinde før, er jeg på en eller måde meget mere afslappet. Døgnet har selvfølgelig stadig alt for få timer, men jeg har sørget for at få stoppet hyggelige besøg og en hel masse selvforkælelse ind i programmet.
Hvordan går det med din jul? Er du juletravl og stresset eller husker du at passe på dig selv og tage tid til forkælelse?

Kære læser! Jeg beder dig lade være med at skrive din e-mail adresse og link i din kommentar, det er en stor hjælp for mig, at du lader være. Hvis du gerne vil nævne din blog eller en anden side, er du velkommen til at gøre det i det felt, som hedder webside. Læserne vil derefter klikke på dit navn, hvis de har lyst.
Der er meget stor chance for at din kommentar bliver sorteret fra som værende spam, hvis du skriver disse ting i din kommentar.

Vær med i lodtrækningen om dagens præmie ved at efterlade en kommentar under indlægget. Kommentarer under andre indlæg og på Facebook gælder ikke som lodder. Dagens vinder bliver trukket, når jeg lukker kommentarfeltet mellem klokken 18-20.
I dagens indlæg bliver vinderen offentliggjort og næste låge i julekalenderen åbnet.
I dag skal vinderen dog ikke kun efterlade en kommentar, men også hjælpe mig med at anmelde serien, når den er afprøvet.

Dagens vindere
Som nævnt i går er det intet mindre end fem vindere vi skal finde i dag. Vinderne blev trukket ved, at min gamle far fandt sit kinesiske lotteri frem (der er nemlig 200 numre). Det krævede en hel del trækninger, for en del af de numre, han trak, var højere end 105. De heldige vindere blev forfatterne af indlæg nummer 47, 28, 36, 4 og 68. Det betyder at Mette, Lisa, Camilla, Line Reedt og Katrine har vundet den dejlige arganolie med glimmer:

Kaé Beauté Scintillante

Kæmpe tillykke til de fem heldige vindere I vil blive kontaktet per e-mail snarest.

Låge nummer 11
Som nævnt i fredags har jeg lige stiftet bekendtskab med firmaet Amway, som står bagved mange forskellige mærker heriblandt BeautyCycle og Artistry. Dagens låge gemmer på en hel hudpleje serie fra Artistry, jeg er stadig i gang med at teste, men er indtil videre virkelig godt tilfreds. Præmien består af syv produkter, fem af dem fra serien Time Defiance og de sidste to fra Intensive serien:

Time Defiance Cleasing Treatment
Time Defiance Conditioning Toner
Time Defiance Day Protect Creme SPF15
Time Defiance Night Recovering Creme
Time Defiance Lifting Eye Creme
Intensive Skincare Renewing Peel
Intensive Anti-Wrinkle Firming Serum

Som nævnt tester jeg endnu og det foregår i en helt bestemt rækkefølge, derfor vil jeg vente med en anmeldelse til jeg har noget mere at sige. Når du skriver en kommentar under dette, siger du altså ja til at vinde denne lækre hudplejeserie og til at hjælpe mig med en grundig anmeldelse. Du behøver ikke bekymre dig om at skulle skrive en lang redegørelse, vi kan sagtens klare det per telefon, hvis det passer dig bedre. Det skal dog siges at jeg indtil videre er så begejstret for Intensive Skincare Renewing Peel at den har afløst mine andre peelende produkter og jeg er overbevist om at resten af serien er mindst lige så fantastisk.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
118 kommentarer
Karina Pedersen

Hej Helene.
Indpakningen af produkterne ser rigtig lækker og eksklusiv ud, og jeg ville synes, at det var skønt at vinde dem og agere test-kanin 🙂

Line

I’m in 🙂

Anne M.

I’m in 🙂

Bibbi

Mnn….mums :o)

Josefine

Lækkert!

Lisa

Det gad jeg godt, at prøve på min egen hud =)

Sabine E

Uhh lækker kalendergave 🙂

Tina T

Hej Helene
Jeg elsker JULEN, jeg er aldrig stresset i julen. Jeg hygger mig med at købe julegaver, bedste jeg ved er at købe gaver til andre. Elsker at julepynte nr.1 hos mig er lyskæder og glimmer HI HI!! Det er godt nok lækre kalendergaver i har her.
Glædelig Jul

Emma Thomsen

Hmm.. det kunne da være lækkert og prøve disse produkter! Håber heldet er med mig!

Pernille

Krydser fingre 🙂

Din kommentar