Pudderdåsernes julekalender den 9. december

Pudderdåsernes julekalender den 10. december

Mange tak for alle jeres søde hilsner og ønsker om en god julefrokost. Jeg havde en fantastisk aften, maden var vidunderlig og selskabet endnu bedre. Mine veninder er simpelthen de bedste i verden. De er ærlige og kærlige, når det behøves og er heller ikke blege for at servere et ordentlig spark bagi, når det er det, jeg trænger til. De lytter, selvom de af og til skal høre på gentagelser og de trøster, når (jeg synes) livet er uretfærdigt. Vi har kendt hinanden i rigtig mange år og delt ufattelig mange glæder og naturligvis også sorger. Faktisk ved jeg ikke helt, hvor jeg ville være, hvis ikke jeg havde dem.

Deltag i Pudderdåsernes julekalender ved at skrive en kommentar under dagens indlæg. Det er kun én af dine kommentarer, som tæller uanset hvor mange kommentarer, du skriver. Kommentarer på Facebook eller under andre indlæg gælder ikke som lodder.

I din kommentar skal du venligst undlade at skrive e-mail adresse og sidehenvisninger (for eksempel til din blog). Din kommentar vil ikke blive godkendt, hvis du ikke har skrevet andet. Både e-mail adresser og sidehenvisninger bliver slettet fra din kommentar.

Hver dag lukkes kommentarfeltet mellem klokken 18-20. Dagens vinder bliver trukket, dagens låge åbnet og dagens indlæg skrevet.

Vinderen fra den 9. december
Det er min telefon, som har trukket vinderen i dag. Jeg talte, hvor mange gange jeg har ringet til Katja i den sidste måned. Det har jeg 60 gange og det betyder at vinderen er Malene J, som har vundet et sæt med tre forskellige farver af BeautyCycles Light Up Lip Gloss:

Champagne en lækker nude nuance
Glitz en smuk rosa pink nuance
Passion som er en virkelig lækker rød nuance

Stort tillykke til Malene J, du vil modtage en mail snarest.

Låge nummer 10
Igen i morgen er der fem af vores læsere, som får mulighed for at vinde en præmie. Præmien er en super lækker olie. Bag dagens låge gemmer sig nemlig fem styks:

Kaé Beauté Scintillante

Olie er godt…glimmer er godt…olie med glimmer er MEGET godt. Så enkelt kan det siges. Kaé Beauté Scintillante kan bruges i ansigtet, på kroppen og selvfølgelig også i håret.
Kaé er kendt og elsket for deres lækre økologiske produkter. Denne olie plejer huden med masser af E-vitamin og den bliver lynhurtigt optaget af huden. Duften er let og blomstrende og det diskrete glimmer giver huden et fint skær. Kaé Beauté Scintillante tilføjer håret en rigtig fin glans, men det er vigtigt at være forsigtig med mængden ellers kan håret let se fedtet ud.
Den er så fin at bruge til festlige lejligheder, når udskæringen i kjolen er lidt lavere og armene er bare.

Næste indlæg

Pudderdåsernes julekalender den 9. december