Pudderdåsernes julekalender den 8. december

09.12.11

Kæreste læser, ja min taske er både stor og meget tung. Af samme grund er jeg på ingen måde fan af cluthes. Hvor skal jeg så have min skruetrækker?
Sædvanligvis indeholder tasken også min computer og ledningen, men det havde jeg jo taget op, da jeg skulle skrive dagens indlæg.
Min mand er overbevist om, at jeg kan den trylleformular, som bliver brugt til Hermiones taske i Harry Potter, fnys! Det er aldeles usandt. Godt nok er jeg en heks, men derfor kan jeg alligevel ikke trylle.

Vil du deltage i Pudderdåsernes julekalender, skal du skriver en kommentar under dagens indlæg. Kommentarer på Facebook og under andre indlæg gælder desværre ikke som lodder, det er heller ikke muligt at opnå flere lodder, ved at skrive flere gange.

Når du skriver en kommentar, bliver du bedt om at udfylde et felt med din e-mail adresse og eventuelt din hjemmeside eller blog, derfor skal du ikke skrive disse i selve kommentaren. Det kan desværre betyde, at du ikke er med i konkurrencen, da vores spamfilter er meget effektivt. Jeg forsøger at huske at kigge efter hver dag, men da jeg både er forvirret og glemsom, så jeg kan ikke love, at det bliver husket hver dag.
Mellem klokken 18-20 lukker jeg kommentarfeltet, så hvis der er mulighed for at svare, kan du stadig nå at være med. Det er også i dette tidsrum, at jeg vil trække dagens vinder(e), skrive dagens indlæg og offentliggøre indholdet bag dagens låge.

Vinderne fra den 7. december
Dagens vindere er valgt af fem forskellige personer på den afdeling, hvor jeg har tilbragt aftenen (arbejde). De blev hver især bedt om at sige et tilfældigt nummer mellem 1 og 159. Numrene, som de valgte, er nummer 154, nummer 55, nummer 35, nummer 2 og nummer 159. Det betyder at Ninna , Malene Andersen, Anne, Onkel Anne og Dina alle har vundet en:

Qua Organic Concentrated Avocado & Shea Butter Body Balm

Stort tillykke til jer alle fem, I vil modtage en e-mail fra mig snarest.

Låge nummer 8
Dagens låge gemmer på et eksklusivt sæt bestående af shampoo og balsam. Det er stifteren af CHI: Farouk Shami, som har udviklet Farouk Royal Treatment. Bag dagens låge finder du et eksklusivt sæt fra Farouk Royal Treatment, som består af:

Pure Hydration Shampoo
Intense Moisture Conditioner

Emballagen er mildest talt særlig, men det er efter min mening en del af charmen. Mine drenge synes lågene er SÅ sjove og har aftalt at skiftes til at åbne dem, når de bader (hver sin lyst, haha!).
Som du sikkert har læst før her på bloggen, er vi meget erfarne shampootestere herhjemme, med et styks fladt skandinavisk hår, et styks langt og kraftigt proptrækkerkrøllet hår, et styks virkelig langt TYKT og glat hår og et styks helt almindeligt fint glat hår har vi et ret godt grundlag for at finde ud af om shampoo, balsam og stylingprodukter virker til de forskellige hårtyper.
Vi har testet Farouk Royal Treatment godt og grundigt og er enige om, at det føles som at få en Royal Treatment, når man vasker håret med Pure Hydration og Intense Moisture. Vi er alle glade for de resultater, vi opnår. Håret er nemt at rede ud, virker ikke tungt og det lange glatte hår ser mere velplejet ud uden brug af den sædvanlige olie.
Duften er speciel og krydret, den minder mig om noget fra min barndom (kan desværre ikke huske hvad), så jeg kan godt lide den. Drengene synes den er mindre piget end de fleste andre shampooer vi har prøvet, så de synes også om duften.

Vil du vaske hår med et sæt, som er en dronning værdig, så læg en kommentar under dette indlæg og deltag i konkurrencen om ovenstående sæt.
Held og lykke!

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
116 kommentarer
Marianne L

Jeg er med igen 🙂
Kh MARIANNE L

jenny clausen

jeg prøver lykken igen som nr 2 🙂

Anne N.

Krydser fingre!

Birdie

Det lyder til at være et lækkert mærke..
Jeg har ikke prøvet det før men mit hår kunne ihvertfald meget godt tænke sig at vinde et produkt, som er en dronning værdig..
Jeg lægger billet ind på sådan et lækkert sæt, og håber at Lykkens Gudinde også arbejder sammen med nisserne..
Julehilsen birthegug

Astrid Stokholm

Prøver igen 🙂

Kira T.

Ih, julefarver! 😀

Asha

jep jeg krydser også fingre!

Sandra

Krydser fingre!!! igen igen igen igen 😀
Kig gerne forbi min blog, har en give away igang 🙂
Klik på Sandras navn Mvh. Helene

Marie Kjølhede

Jeg er på!

Jeannette Larsen

Jeg er med, og krydser også fingre 🙂

Din kommentar