Pudderdåsernes Julekalender

World Aids Day: MAC Viva Glam

Foto: MAC

1. december er ikke kun første dag i julemåneden. Det er også World Aids Day, og ligesom sidste år vil jeg gerne bruge den lejlighed til at minde om MACs Viva Glam program, som netop bliver markeret i dag.

MACs Viva Glam program er dedikeret til at bekæmpe AIDS og til at støtte HIV-smittede verden over. Pengene der til kommer fra salget af MACs Viva Glam produkter, og HELE den pris, du betaler, for et Viva Glam produkt, går til AIDS arbejdet. Ikke overskuddet, ikke en procent-del, men HELE salgsprisen. Det gør i mine øjne Viva Glam til noget unikt.

Dagen i dag har MAC i Danmark markeret ved på Kgs. Nytorv at have besøg af Hella Joof, Christiane Schaumburg, Cecile Hother, Nabiha , Anne Sofie Espersen, Søren Hedegaard og Peter Mygind, der alle var med til at sætte fokus på Viva Glam. Hella Joof overrakte på MACs vegne 500.000 kroner til AIDS-Fondet – penge som er indtjent i Danmark på salg af Viva Glam produkter i år. Hvert år overrækker MAC en lignende check til AIDS-Fondet.

Læs mere om MAC Aids Fund her

Du kan være med til at støtte arbejdet ved at købe et Viva Glam produkt, hvor hele beløbet går til AIDS arbejdet. På Magasins webshop kan du købe Viva Glam Gaga 2 (både som lipstick og gloss, som er skabt i samarbejde med Lady Gaga, som er spokesperson for Viva Glam i 2011. Der er også i anledning af julen et julesæt med både Viva Glam Gaga 1 og 2 i en lille pung.

MAC Viva Glam Gaga 2, MAC Viva Glam Gaga 2

Jeg kan se, at webshoppen også stadig har Viva Glam Cyndi Lipglass fra sidste år. Det er den fineste farve, og den er udgået, så skynd jer!

I MACs butikker kan I også købe de almindelige Viva Glam læbestifter med numrene I – VI.

Sidste år så MACs event og overrækkelsen af checken på Kgs. Nytorv sådan ud:

World Aids Day hos MAC Kgs Nytorv, World Aids Day hos MAC Kgs Nytorv

World Aids Day hos MAC Kgs Nytorv, World Aids Day hos MAC Kgs Nytorv

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pudderdåsernes Julekalender