Pudderdåsernes Julekalender

01.12.11

At det er blevet den 1. december, er næppe undsluppet nogens opmærksomhed. Det betyder at vi i dag har den glæde at åbne den første låge i Pudderdåsernes julekalender.
Vi har udvalgt en masse af vores favoritter og andre lækre produkter til dig og håber selvfølgelig at det også er noget du har lyst til at vinde.
Det kan godt være, at nissen en gang i mellem vil have svar på nogle spørgsmål, men hvis intet andet er nævnt, er alt du skal gøre for at deltage blot at skrive en kommentar under dagens julekalender indlæg.

Låge nr. 1
Bag låge nr. 1 gemmer sig et meget lækkert sæt fra Zenz Therapy. Det er frisør Anne-Sophie Villumsen og stress-og aromaterapeut Julia Kim, som står bag mærket Zenz. Læs meget mere om de lækre produkter, filosofien bag Zenz Therapy og de to dejlige damers baggrund på hjemmesiden.

Sættet du kan vinde består af fire produkter:
SweetMint Shampoo
SweetMint Conditioner
Sexy Beach Mandarin Natural SeaMist
OrangeLavender Organic Treatment Oil

SweetMint Shampoo er en forfriskende og affedtende shampoo. Den er rigtig lækker at bruge, hvis man er lidt tung i hovedet om morgenen. Den er god til fedtet hår og teenagehår, som godt kan have tendens til at fedte hurtigt. Den er også effektiv, som dybderensende shampoo, hvis du for eksempel bruger voks eller fibercreme.
SweetMint Conditioner har samme friske duft, som shampooen. Det er en let og behagelig conditioner, som ikke tynge håret.
Sexy Beach Mandarin Natural SeaMist giver håret liv og struktur. Det er en let volumen spray, som let sprayes i håret uden at tynge og fedte håret.
Organic Treatment Oil kan bruges både i håret og på huden. Den dufter dejligt af lavendel, rosengeranium og appelsin. Den er god til slidte spidser og passer til alle hår og hud typer.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
149 kommentarer
Maria

Sikke en lækker gave! Den kunne jeg skam godt tænke mig at vinde, især fordi jeg godt kender til teenagehår der let fedter 🙂

Kira T.

Spændende… Har ikke hørt om mærket før, men tanken om en shampoo og conditioner der dufter af mint er lige mig! 😀

Sisse HAnsen

HO HO HO! Glædelig første december!

Lis

Lækker gave og hyggeligt med endnu en online julekalender. 🙂

Sarah S.

Åååh, jeg krydser fingre 😉

Teresa

Love it! 😀

Julie

Det lyder som noget mit, voldafblegede, hår ville ha’ godt af!
Om ikke andet, kunne jeg godt trænge til lidt forkælelse 😉
Glædelig 1. dec!

Stine

super, super dejlig gave. 😉

Annette Holck

Yay, glædelig første december! Sikke nogle lækre produkter, de måtte gerne komme hjem hos mig og stå! Eller i virkeligheden ville jeg nok give dem videre til min teenage lillesøster, hun ville nok have bedre brug for dem end mig, haha.

Katrine

Skøn skøn gave:) glædelig 1. December

Din kommentar