Make Up Store vinterkollektion 2011: Pure

29.11.11

Vinterkollektionerne er sædvanligvis præget af mørke farver og produkter med masser af glimmer. I år skiller Make Up Store sig markant ud fra de andre mærker med deres sarte farver og mere matte nuancer. Kollektionen hedder Pure og med den har Make Up Store lanceret øjenskyggEN. Denne kollektion er simpelthen skyld i, at jeg har eksperimenteret med neutrale looks og det ligner altså slet ikke mig. Huden er glødende, øjnene neutrale med smukke rene nuancer af beige, lys lyng og lys brun og yderligere markeret med sort eyeliner og mascara. Til læberne anvendes smukke naturlige nuancer, som fremhæves af en gloss. Til den glødende hud anvendes Make Up Store Wonder Powder og de fine blushes.

Kinder
Photobucket
De to blushes i kollektionen er meget forskellige, Coral Lace er lys fersken med masser af glimmer, Kiss On The Cheek er mat mørk blomme. Begge to er meget anvendelige, men hvis du ikke er vant til mørke blushes, skal du være meget forsigtig med Kiss On The Cheek. Det er ikke en diskret blush med mindre du bruger den med meget let hånd.
Photobucket

Øjne
Photobucket
Kollektionen omfatter fire øjenskygger: En Cybershadow i farven Frosty Shine, navnet er meget sigende, i det den giver det fineste hvide skær. Den er ikke så skinnende, som navnet antyder og kan udmærket bruges som en diskret highlighter.
Dernæst er der tre Microshadows i farverne: Boheme en utrolig smuk lys lyng nuance. Saga som er en lys beige nuance og den som jeg ovenfor omtaler som øjenskyggEN og Myth som er en lidt mørkere beige med diskret guldglimmer.
Photobucket

Negle
Photobucket
Muchion er en meget smuk og transparent granatrød base med masser af rød og pink glitter. Det, at den er transparent, giver den nærmest en ekstra dimension. Ved flere lag dækker den rigtig fint og den massive mængde glitter gør den i mine øjne meget smuk.
Photobucket

Læber
Photobucket
Kollektionens fire læbeprodukter ser umiddelbart umage og lidt sære ud.
Gloss Wand i farven Daisy er en lys lillaish bubblegum pink, den er hverken særlig diskret eller naturlig, men sammen med de andre læbeprodukter vinder den og resultatet ender med at være virkelig fint.
Læbestiften Yarn har en kraftig koralnuance, men bliver meget fin og transparent på læberne, den indeholder en hel del perlemor, som giver et meget fint shimmer.
De to læbeblyanter i farverne Knitted Pink en fin lys lyserød med perlemor og Fairytale Dream en klassisk gammelrosa nuance er sådan nogle, som kan bruges til rigtig mange forskellige nuancer læbestifter eller som base for gloss.
Photobucket

Anbefaling
Som du måske kan gætte, er jeg helt tosset med øjenskyggen Saga, ikke fordi det er en spektakulær farve, den er faktisk lige det modsatte og altså helt perfekt til det virkelig neutrale look. Den lyse lyng nuance er utrolig smuk og helt klart værd at studere nærmere. Neglelakken Muschion er meget glitrende og det skal man naturligvis kunne lide, men kan man det, er den fine granatrøde nuance et sikkert musthave. Begge Lippencils er meget fine og super anvendelige, men kig efter i samlingen, du kan måske finde noget, der ligner.

Butikkerne
Vinter kollektionen Pure har været i butikkerne i det meste af november. På torsdag 1. december kl. 18 holder butikken på Fisketorvet klubaften med fokus på dette look og med en rigtig fin rabat på 20 % på alt hvad du køber, husk at melde dig til (på telefon 33 36 29 20) og at blive medlem af Make Up Stores klub.
Make Up Store butikker kan blandt andet findes i Kolding og på Fisketorvet, find adresser og telefonnumre på butikkerne på Make Up Stores internationale website. Bemærk at butikken i Fields desværre er lukket.

Priser
Microshadow, Cybershadow og Lippencil koster 130 kr.
Lipstick koster 159 kr.
Lipgloss Wand koster 140 kr.
Nailpolish koster 125 kr.
Blush koster 155 kr.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *