Lørdagslook med briller

26.11.11

Se jeg lovede jer jo at komme med en masse gode råd om, hvordan man lægger makeup med briller på. Det bedste, jeg er nået frem til er, at gøre som jeg plejer – bare med briller… Skidegodt råd ikke?

Så derfor gav jeg til Katrines fest på Nouvel den fuld gas med smokey eyes, fordi bare fordi jeg lige havde fået briller, så skulle det da i hvert fald ikke ændre mig! Og det er måske det bedste råd, jeg kan give indtil videre. Bare at give den gas og ignorere de der briller. Det virker i hvert fald for mig indtil videre.

Øjne
Photobucket

Jeg lavede mit yndlings smokey eye med sort eyeliner og MACs øjenskygge Smut. Læg en sort eyeliner (min yndlings er Gosh Velvet Touch men anything goes) og tvær den ud med MAC Smut øjenskygge. Jeg bruger en MAC 217 pensel til det. Under øjnene lægger jeg en tynd streg sort eyeliner og fader den ud med lidt smut på samme pensel. Som highlighter under brynet har jeg brugt MAC Shroom. Til sidst min for tiden yndlingsmascara fra Benefit.

Photobucket

Kinder
På kinderne har jeg Wet n wild Coloricon Blusher i Mellow Wine.

Læber
På læberne har jeg Bobbi Brown Lip Color i Desert Rose.

Photobucket

PS. Beklager de røde øjne. Sådan ser jeg ud, når jeg er syg, men insisterer på at tage til fest alligevel.

Her kan du købe det
MAC og Bobbi Brown kan du købe i Magasin og på Magasins webshop. Wet n wild kan du købe i Bilka, Føtex og online på Nelly.com.

Photobucket

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
8 kommentarer
Lisa

Det er virkelig flot med briller til dig:-)

Pudderdåse Katja

Tak Lisa

Marie

Fint look! Jeg er også brillebruger og er ligeledes komme frem til blot at bruge den samme make-up som ellers 🙂 Jeg er vild med øjenskyggen, men kan ikke finde farven på Magasins hjemmeside. Er det fra en bestemt kollektion eller hvordan?

Pudderdåse Katja

Nej den er fra deres standard kollektion. Den burde være under de almindelige øjenskygger?

Marie

Hmm, kan ikke finde den derinde. Den står ihvertfald ikke sammen med de andre, der starter med S. Jeg må vist ind i Magasin og kigge, for den ser helt perfekt ud 🙂

Pudderdåse Katja

Næ, det har du ret i. Så må den være udsolgt, for den er helt standard MAC kollektion.

Julie

De briller er bare så skide flotte til dig!!! Og så er jeg vild med blushen, den må jeg tjekke ud næste gang jeg er i Føtex 🙂

Pudderdåse Katja

Tak Julie 🙂 Den er også hurtigt blevet en af mine yndlings. Og så til den pris!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *