Vind lækre kropsprodukter fra Dove

Fredagsfavorit: Tweezerman Mini Slants pincet i julehumør

Hvordan kan man andet end at blive i julehumør, når man se de små venner her? Tweezerman har i anledning af årstiden lanceret seks små special edition mini pincetter, som passer ned i håndtasken til festen eller julefrokosten og er klædt i enten snefnug eller stjerner.

Som I måske tidligere har hørt mig sige, så har jeg tidligere haft dårlige erfaringer med Tweezermans pincet. Men jeg er faktisk efter at have prøvet denne begyndt at spekulere på, om det har været en fake (Tweezerman bliver forfalsket i udlandet) eller om jeg har haft et dårligt eksemplar. For de her små størrelser er VIRKELIG gode.

De er superskarpe, fanger alle hår og er yderst effektive. Jeg har prøvet dem i en lille uge nu, og der er intet, de har givet op overfor (og jeg er suuuuper kræsen med pincetter). Man kan virkelig tillade sig at sige her, at det ikke er størrelsen, det kommer an på.

Tweezermans pincetter og øvrige produkter har den fantastiske fordel, at man – uden beregning bortset fra porto den ene vej – kan sende dem til firmaet i USA og få dem slebet gratis. Læs mere her på Tweezermans hjemmeside.

Til en pris på 89 kroner er de små Mini Slants også helt fornuftige. Jeg ved godt, at det for mange af jer lyder af meget for en pincet, men de andre pincetter som MAC eller min personlige favorit koster væsentligt mere (og er også fuld størrelse pincetter).

Her kan du købe det
Du kan købe Tweezermans produkter hos Magasin i Lyngby og på Kgs. Nytorv eller ved at ringe på 33 14 14 05 og få oplyst nærmeste forhandler.

PS: Har I husket konkurrencen?

Tweezerman Star Tweezers

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind lækre kropsprodukter fra Dove