Hvordan man tager 35 kilo på og taber dem igen

Bio-Oil: Effektiv hjælp mod strækmærker

Jeg HADER, når ting virker, og jeg ikke kan forklare hvorfor. Men når de har hjulpet så effektivt som Bio-Oil mod mine heftige strækmærker på maven, så er jeg villig til at tilgive dem. Da jeg første gang fik Bio-Oil mellem hænderne var det med fnisen og pegen fingren. For denne kombination af simple mineralske olier og æteriske olier kunne da på ingen måder hjælpe mod strækmærker?

Well, jeg har ædt mine ord i mig mange gange siden. Og det mest irriterende for sådan en som mig, som gerne vil kunne henvise til videnskabelig dokumentation af indholdsstofferne, er, at jeg ikke kan forklare hvorfor… Men det virker!

Bio-Oil indeholder en yderst simpel blanding af en mineralsk- og andre typer olier, E-vitamin, A-vitamin og temmeligt parfumerede æteriske olier. Der er ingen ingredienser i denne olie, der har nogen dokumentation for at kunne påvirke strækmærker. Faktisk findes der ingen kosmetiske ingredienser (udover retinoider som er på recept), der har nogen dokumentation for at kunne påvirke strækmærker.

Før og efter tre måneder med Bio-Oil:
Bio-Oil før og efter

Et tæppe af strækmærker på maven
Men ikke desto mindre virker det. Jeg har mange og tydelige strækmærker, primært på maven. Kombinationen af pludselig vægtøgning, graviditet og derefter vægttab var nådesløs ved min krop, og hurtigt efter jeg var blevet gravid, var min mave et tæppe af strækmærker med meget lille mellemrum hele vejen over min mave.

Mine strækmærker er ikke væk, men de er blevet MEGET pænere de sidste tre måneder. Den største forskel er, at de er blevet meget lysere. Hudens tekstur er også blevet pænere og mere ensartet. De er IKKE væk, og man kan stadig se dem. Men man skal kigge bedre efter, og de springer ikke på samme måde i øjnene, som de gjorde før.

Det er på mange måder et lille mirakel i flaske. Jeg troede ikke, der var noget, der kunne hjælpe på min mave. Og jeg forstår stadig ikke, hvad det egentlig er, der har virket. Men noget har virket, og det er virkelig stort for sådan en som mig, som ikke bare har et lille strækmærke hist og pist, men som har et tæppe henover maven.

Og ja, det er det uden sammenligning mest grænseoverskridende før- og efterbillede, jeg har vist. Men hvad gør man ikke for den gode anmeldelses skyld?

Her kan du købe det
Prisen kan man heller ikke klage over. 119 kroner for de 60 ml. er ikke dyrt ud fra nogen målestok. Du kan blandt andet købe det hos Matas. Her hos Med24 kan du købe det lidt billigere endnu.

Har du strækmærker?

157 kommentarer

 • Hvor er det modig af dig katja at du har taget billeder af dine strækmærker, det syntes jeg sku er sej.. Og hold da op sikke da en forskel, det er jo helt vildt.. ved hvad jeg skal i morgen.. hehe

  Og tusind tak for din mail :)
  /Tina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Ja hvad man ikke gør for bloggen… :-p

   Tak og selvtak Tina :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina T

  Katja du er sej er du og jeg kan fortælle dig du er ikke alene. Jeg er selv en af dem som fik mange strækmærker, selv mine bryster fik en tur da jeg fik mælk i dem jeg var grædefærdig. Men sådan er det bare med kvinderne i min familie og dog et par af mænd har også fået altså den som genetisk er i min familie, de fik dem da de voksede. Jeg fik mine strækmærker til trods for jeg var åleslank da jeg var gravid så kom de alligevel. Men nu har jeg skisme bestilt olien på med24 og da jeg handler der fra tid til anden så jeg var heldig at have lidt bonus så det endte med at blive rigtig billigt JUBII
  Glæder mig til at komme i gang.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Tak Tina :)

   Det er nemlig meget genetisk og kan komme på åleslanke mennesker. Held og lykke, lad mig høre, hvordan det går

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina T

   Jeg skal nok give en tilbagemelding er virkelig spændt på det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Meget modigt af dig at tage billeder af dine strækmærker, det er sejt gået synes jeg. Jeg har i et lille års tid været utrolig ked af, at jeg i en alder af bare 18 år allerede fik strækmærker på lårene pga. pludselig vægtøgning. Jeg syntes bestemt ikke det kunne være rimeligt at jeg allerede skulle døje med det. Sidenhen har jeg prøvet forskellige cremer, uden det store resultat. Så jeg vil bare sige tusind tak for tippet, det er så skønt at se og læse, at der faktisk er et produkt på markedet som kan gøre en forskel :-)
  Og så er prisen jo helt kanon.

  /louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke.V

  Wooowww, sikke en forskel…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Man kan sagtens se forskellen og det er ganske interessant for JA jeg har også strækmærker, viste de ville komme for min mor har også mange og det kombineret med at jeg har fået 4 børn, gjorde vidst at jeg var pænt disponeret for dem ;-)

  Og sejt med før og efterbilleder, så modig havde jeg ikke været.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hold nu kæft hvor er du sej Katja!
  Jeg har selv strækmærker i en alder af 18 år, som følge af en meget kraftig yoyo-vægt gennem hele livet. Jeg havde aldrig turdet udstille min mave i det store cyber-space, men hold op hvor er jeg glad for at du gør! Den olie må jeg straks ud og erhverve mig!
  Tak tak tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina Maj

  Hvor er det sejt af dig at vise billeder! Tydelig forskel, det er blevet rigtig pænt.. Jeg spekulerer lidt på, om enhver olie ville have haft den effekt, eller om der er noget specielt i denne. Jeg bruger nemlig selv en olie på maven hver dag (Super Moisturising Oil fra Balance Me), og jeg synes også klart, at jeg kan se en forskel. Ærgrer mig lidt over, at jeg ikke har fået taget et før-billede.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Det er muligt at det har en effekt ja. :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • WOW!!!! Respekt til dig for ar have mod til at lave det her!!!! Hvor er du sej. Og hvor er det skønt med en så ærlig anmeldelse.
  Mange mange tak:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HR

  Jeg har haft strækmærker på mine inderlår i maaange år, også inden jeg fik børn. De er ikke i den lidt lilla nuance, dine er på “før-billedet”, Katja – hvis jeg må være så fri at sige sådan – mine er mere lyse. Mon denne olie hjælper på det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Jeg ved det ikke. Beklager. Men det er et godt spørgsmål. Alle mine har været mørke, så jeg bliver dig svar skyldig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina T

   Da jeg fik mine strækmærker var de helt mørke røde/lilla agtige. Men nu er det 22 år siden jeg fik mit sidste barn og de er med årene blevet helt lyse de er slet ikke mørke mere og jeg har intet gjort ved dem andet end at smøre mig i bodylotion som jeg altid har gjort. Men jeg er meget spændt på olien, indeholder den en stor mængde A-vitamin egentlig Katja? For jeg har en gang læste at A-vitamin er godt mod strækmærker!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Ja, der er noget i. Men den A-vitamin der burde hjælpe er de receptpligtige retinoider

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria S

  Hatten af for dig- hvor er du sej. Og fedt, at det virker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kommenterer vist sjældent hos jer, men syntes du er for sej! Fedt at det virkede med den olie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Pisse sejt af dig, at turde snakke så åbent om det!! :-)
  Jeg har også selv haft nogle strækmærker i taljen, og min veninde har boet i USA i et år, og fik tip om en “cocoa butter”, og da jeg var i USA i sommers, købte jeg en, og det er utroligt som det også hjælper!! Bare lige et råd fra mig. Det kan købes på ebay og etsy, og sikkert også andre hjemmesider, og det er ikke særlig dyrt, det er også godt mod nye ar, så de forsvinder hurtigere :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Sejt! Forstår godt det er grænseoverskridende for dig, men det er på ingen måde ubehageligt eller usexet for os andre at se på, vi har jo også vores :) Så props til dig, for at vise dig som du er, eller rettere, var. For der er jo kæmpe forskel.

  Jeg har selv bio oil og bruger det på en masse ar jeg har på maven efter et par større operationer som følge af en tarmlidelse jeg har. Det hjælper også godt på dem!

  Og det med genetikken er der jo ikke noget at gøre ved… jeg har haft appelsinhud på baller og lår siden jeg blev 13, også selvom jeg vejer 54 kg. Det er bare unfair, men what’s a girl to do. Har du tilfældigvis nogle gode tips her? ;)
  Det er jo et problem ligeså mange kvinder døjer med, som strækmærker, tænker jeg.
  Har selv forsøgt mig med sugekopper til hjemmebrug, som har effekt, men kræver lang tids brug og at man husker det morgen og aften, hvilket jeg ikke altid er lige god til. Er der mon overhovedet nogle af de der cremer/gels der virker??

  Måske en ide til et kommende indlæg medmindre I allerede har lavet et test indlæg om dette, som jeg bare har overset? :)

  Mange hilsener og props herfra! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina

   Ja det ville være dejligt at få af vide hvad man kan gøre ved appelsinhud :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Det bliver et kort indlæg: ingenting! Desværre :-( Men jeg kan godt uddybe det lidt ved lejlighed.

   På den anden side mente jeg jo også at man ikke kunne gøre noget ved strækmærker…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah

   selvom man vejer lidt kan man sagtens have appelsinhud :) det kommer ofte af for usund kost. så god og varieret kost kan ofte hjælpe, men det er selvfølgelig ikke på alle tilfælde! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kirstine

   Hej
   Her er et lille tip til appelsinhud. Fiske olie, jeg er begyndt at spise to fiske olie tabelletter hver dag og kan allerede se en forskel. Da der har været meget om indholdet i dem, vil jeg råde jer til at købe Omni Krill. Kan købes i Matas :)
   M.v.h Kirstine

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, sikke en forskel. Den vil jeg også prøve! Stod faktisk med den i føtex den anden dag og syntes ligesom dig at det lignede en gang billig gøgl, men hvis det virkelig kan gøre sådan en forskel, så er det da værd at prøve! Måske det er a- og e-vitamin der gør det? Men, må jeg spørge hvor nye/gamle dine mærker er? Tror nemlig også det gør en forskel…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg har længe haft strækmærker på mine bryster, fordi de voksede i et hurtigt tempo da jeg var teenager. Håber virkelig det hjælper:) Har købt den i dag! tak for tip!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg er meget taknemmelig for denne her andmeldelse! Jeg skal ihvertfald meget snart ud og have fat i noget bio-oil!

  Da jeg var 13 begyndte jeg at få strækmærker på mine baller. Nu er jeg 15 år og har på baller, lår og en lille smule på mine lægge. Jeg synes at det er så urimeligt. Jeg er langt fra overvægtig, jeg er ret slank og veltrænet. Jeg kan aldrig gå i shorts, jeg kan ikke gå i svømmehallen eller på stranden. Hver eneste dag kigger jeg på min krop i spejlet og hver eneste gang bliver jeg pisseulykkelig. Jeg tør ikke engang få en kæreste, fordi jeg simpelthen ikke tør vise min krop overfor nogen og jeg synes det er så ufedt! Jeg har prøvet med normal bodylotion og en kropsolie og der er da også sket en lille forskel, men med body-oil håber jeg at jeg kan få dem allesammen til at blive helt hvide.
  Men ihvertfald, tusind tak for andmeldelsen! Det er supersejt at du tør vise dine strækmærker frem! Gid jeg turde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Tak Katrine. Well, ens grænser rykker sig hele tiden, når man er vant til at lægge de særeste billeder på bloggen.

   Held og lykke med det. Jeg håber det virker

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

   Hej Katrine, som nu må være 17, et lille pip;
   LAD VÆRE MED at holde dig tilbage fra at få en kæreste pga dine strækmærker, – det øjeblik, du smider tøjet, vil en fyr slet ikke kikke efter strækmærker. Faktisk er fyre meget, meget mindre kritiske end selv din bedste veninde.
   Også selvom de ikke er blændet af kærlighed.
   Fyr den af! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] læste dette fantastiske indlæg hos pudderdåserne, om bio-oil, som hjælper mod strækmærker, og jeg skal selvfølgelig også prøve denne olie, da […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Bare et tip – den er på tilbud i Matas til 99 kr lige nu :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wo-frickin-ow !!

  Jeg har det ligesom du havde, en mulliard strækmaver over maven (og på ydersiden af hofterne) efter min graviditet. Det er nu 7 år siden Arvingen kom til verden og det har irriteret mig grænseløst lige siden at have de dersens mærker.

  Nu har jeg bestilt olien hjem, det skal helt sikkert afprøves herhjemme. Jeg bryder mig nemlig ikke om at vise mave – nogen steder, heller ikke til min kæreste.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Held og lykke! Det er også ham den lille trold i sofaen ved siden af mig, der er hovedansvarlig…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • maja

  Modigt at vise billederne. og fedt!
  jeg har taget 12 kg på, på under et år, da jeg pludselig har fået en stofskiftesygdom.
  Ikke nok med at jeg er ked af de ekstra kilo så har jeg fået nogle alvorlige strækmærker på hofter, bryster og lår. Mørkelilla og store sprækker ned i huden.
  Jeg har nu i 2 måneder brugt en såkaldt “dermaroller”, og med kæmpe success!!!! – et tip. den virker nemlig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Den kender jeg ikke, den må jeg kigge på. Fedt at det virker!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • mia

  skal helt klart ud og erhverve mig denne… men nu hvor vi er ved de her ting… har du så fundet vidundermidlet indenfor appensinhud ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jessi

  Heey jeg er en ung gravid på 18år og tror nok jeg ville få dem her snart er der noget jeg kan bruge som ville stoppe det hvis de vil kom frem ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Jessi!

   Strækmærker er primært hormonelt (og genetisk) betinget, du kan smøre dig med nok så meget olie og creme og stadig få masser af strækmærker. Du kan også sagtens gå gennem en hel graviditet uden et eneste mærke.
   Jeg har selv en del strækmærker på maven, fra jeg var gravid med min ældste søn, dem fik jeg, tre dage inden jeg skulle føde. Nogle får dem sågar efter fødslen.
   Dette skriver jeg ikke for at gøre dig ked af det, men det er bedre at være forberedt på at få dem og så bare glæde sig over at de måske bliver væk :-D
   Når det er sagt, er det en RIGTIG god idé at smøre maveskindet godt ind i creme eller olie alligevel. Det kan klø helt vildt, når huden bliver strukket og huden kan også føles ekstra sart.

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia

  Godt for dig, at du føler, at du har fået hjælp af produktet, og man får det altid bedre, når man gør lidt for sig selv :0)

  Derudover vil jeg sige, at det ikke er noget belæg for, at det skulle virke, og strækmærker opfører sig altid, som du har beskrevet, hvad enten man smører dem eller ej – de blegner og bliver mindre tydelige over tid.
  Det er derfor lidt vel meget at kalde det et mirakel på flaske, du kunne sandsynligt have smurt dig med smør med samme “effekt”.
  Disse kommentarer blot for at nuancere billedet for eventuelle købere.
  Jeg har i øvrigt selv brugt produktet, og det har en fin blødgørende effekt som alle andre olier, men at tillægge den yderligere evner, som var forekommet alligevel, er nok at stile for højt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Kære Katja

  Det er et lidt ældre indlæg, men jeg har alligevel et spørgsmål, som du måske kan svare på…
  Min datter på 17 år er forholdsvis nyopereret – det er nu 5 uger siden. Hun har fået et 30 cm langt ar på ryggen, som (selvfølgelig) er lidt rødt og måske også stadig lidt hævet.

  Vi talte netop om Bio-Oil og de meget flotte resultater, som du har opnået – jeg tager virkelig hatten af for at du viser resultatet offentligt her på bloggen… SÅ sejt!

  Min datter vil selvfølgelig gerne have, at hendes ar bliver så pænt/usynligt som muligt. Det vil det jo blive over tid… Men, Katja, ved du, om hun/vi kan begynde – forsigtigt – at smøre arret med Bio-Oil? Eller er det alt for tidligt – skal vi hellere vente?

  Jeg havde i øvrigt en sjov/underfundig oplevelse, da jeg læste i den netop udkomne reklameavis fra Matas… Netop ved Bio-Oil er der en udtalelse, som jeg læste. Jeg tænkte straks… det der, det har jeg læst før! Nedenunder står der så Katja/Pudderdåserne. Jeg havde det bare sådan, yay, hende “kender” jeg…! Hmmm – eller lidt da – på sådan en rar blog-måde :o)

  Kærlig hilsen
  Pia

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Pia

   Undskyld, det havde jeg overset.

   Udfra et kosmetisk synspunkt kan I sagtens smøre nu. MEN det er et operationsar, hvad siger lægerne? Det er deres område og ikke mit, det tør jeg slet ikke udtale mig om.

   Under alle omstændigheder hold godt øje med enhver reaktion, det er et parfumeret produkt.

   Og selvfølgelig kender I os! Vi føler jo også vi kender jer. Det er rart :)

   Håber det var svar nok, jeg er når alt kommer til at kun skønhedsjournalist og nye operationssår tør jeg ikke rådgive om.

   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pia

   Hej Katja

   Tusind tak for svar.
   Pyt med at du havde overset det – det løste sig jo :o) Jeg kan jo se, at I får rigtig, rigtig mange kommentarer til hvert eneste indlæg.

   Jeg tror vi venter og spørger lægerne til råds, når hun skal til kontrol – der er et par måneder til. Til den tid er det jo stadig et “nyt” ar. Og så vil vi begynde med at lave en lille overfølsomhedstest, inden vi svinger olien.

   Kærlig hilsen
   Pia

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Det synes jeg er en rigtig god ide :-) Den slags skal man ikke spøge med. Held og lykke!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maia

  Først og fremmest:

  Hvor er det modigt at du tør at lægge sådan et billed ud på bloggen! Det vil jeg aldrig tør! Så tommel op for det! :)

  Og ja, jeg har rigtig mange lange, og store tydelige stræk mærker. Det værste er næsten, at jeg er 16, og mine stræk mærker er næsten værre end en der har været gravid! :(

  Men tusind tak for anmeldelsen!
  Jeg vil bestemt købe en, når jeg får råd! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Tak Maia. Jeg håber det virker for dig :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Hej.

  Dejligt at høre, at Bio-Oil virker for jer …… men jeg fik en allergisk
  reaktion ved brug af produktet med rødme, svie og knopper til
  følge. Vær derfor også opmærksom på dette inden i køber produk-
  tet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Birgitte!

   Æv! Det var godt nok en rigtig træls reaktion :-(

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Belinda Madsen

  Hej alle.

  Jeg har lige købt den her bio-oil i håb om, at den kan mindske synligheden af nogle ar efter acne. Er lidt i tvivl om opbevaringen. På æsken står der at den skal opbevares køligt. Er det i køleskab eller?? Håber nogen kan hjælpe:-)

  Hilsen Belinda.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Hej Belinda
   Jeg har bare haft min ved stuetemperatur. Der er ikke noget i den, der gør, at du skal putte den på køl.
   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Belinda Madsen

  Hej Katja.
  Tak for svar:-) Ved du tilfældigvis også om man må bruge dagcreme udover olien (jeg bruger den i ansigtet) eller om det vil reducere virkningen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Belinda
   Hvis du bruger olien nederst (altså under cremen), burde det ikke have noget at sige.

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hejsa :) jeg har selv prøvet mange forskellige ting men ingenting virker desværre. Har hørt hvis man spiser lever skulle det gå væk men lever er ikke lige mig :/ hvor længe gik der før du så resultat og hvor lang er der gået mellem det første og det sidste billede ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Hej Camilla
   Som skrevet er der3 mdr imellem. Den første lille ændring så jeg efter en uge eller to. Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hej Pudderdåserne. Håber at det er ok at jeg skriver her på en af jeres ældre indlæg. Sagen er den at jeg selv har Bio-oil derhjemme men dog ikke har fået det prøvet endnu. Men nu er jeg faldet over en artikel som fraråder brugen af Bio-oil da det, ifølge artiklen, er dårlig for huden da den ikke kan ånde og at huden desuden også vil ældre hurtigere. Så jeg kunne godt tænke mig at høre jeres syn på sagen, om i mener artiklen kan have ret og man skal holde sig fra det eller at man bare skal bruge det hvis man synes det virker godt for en?
  http://stevemark122000.hubpages.com/hub/The-Truth-about-Bio-Oil (artiklen)

  Mvh Nanna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • JulleDulle

  Hvor mange “bøtter” brugte du på de 3 mdr?
  Og hvor ofte smurte du maven ind?
  Jeg syntes det er utrolig smukt du vælger at “ofre” dig for at lade os andre se dine fine resultater.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Hej

   Tak skal du have :) Jeg brugte den en gang om dagen i gennemsnit (på en god dag huskede jeg det to). Jeg var igennem to bøtter, men der er også meget større areal og flere steder end på billedet :)

   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • frk-vegeberg

  Hold da op en forskel! Jeg har længe ledt efter noget der kunne reducere nogle grimme ar jeg har så jeg skal da i hvert fald have bestilt noget af det her ;)
  Jeg har været selvskadende i nogle år og det har resulteret i nogle grimme ar på mit ene lår :( Jeg gør det ikke mere så det er bare trist at man har fået det bedre men stadig skal se på låret og mindes om hvordan det engang var.
  Jeg troede aldrig jeg skulle finde noget der kunne hjælpe mig med at reducere arrene – Så tusind tak for at oplyse mig om dette ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Jeg håber det virker for dig! Jeg har som sagt ikke prøvet det på ar – kun på strækmærker. Og der kan være forskel. Er det ikke noget man kan afhjælpe plastikkirurgisk ellers? Jeg tror, du skal prøve at spørge din læge om en henvisning til en plastikkirurg, jeg mener, at man kan gøre noget.

   Opdateret: Der er en med et gammelt indlæg her, som har skrevet, at hun har fået dem fjernet hos en offentlig plastikkirurg: http://www.netdoktor.dk/interactive/discussion/viewtopic.php?f=74&t=20238

   Der er i hvert fald flere muligheder. Held og lykke! Og hold mig meget gerne opdateret :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • frk-vegeberg

   Mange tak :)
   Jeg har lige købt Bio-oil og giver det en chance men tjekker lige linket det kunne jo være det endte med det :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Held og lykke med det i hvert fald :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  HOLD DA OP (Ja jeg er nødt til at skrive med store bogstaver!)
  Jeg fik for nogle uger siden strækmærker på maven pga. vægtøgning og det har irriteret mig noget så grusomt. Jeg har hørt en del godt om Bio Oil og efter at have læst din blog tænkte jeg, at jeg ville prøve det og jeg må sige; jeg ELSKER det! Jeg har kun brugt det i nogle dag og mine helt nye og meget lilla strækmærker, er allerede nu begyndt at blive lysere! Jeg har en del andre strækmærker fra da jeg var teenager og det tog dem EVIGHEDER at blive lyse. Jeg er simpelthen så lykkelig. Jeg vil prøve det af på mine gamle og meget store strækmærker på hofterne nu og se om det måske gør dem pænere også :)

  Tak for godt råd! :)

  Tine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Hvor er det fedt at høre Tine! Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Ej jeg må bare sige TUSIND TAK for det her indlæg. Jeg er gravid og er ved at dø af skræk over tanken om strækmærker! Det ser virkelig ud som om at olien har hjulpet, dit efter billede ser FLOT ud, de er slet ikke så tydelige (tillykke!! :D) Jeg har været ude og købe olien i dag og har allerede smurt maven og alle andre steder :D hehe. Håber på gode resultater! Tak for et godt og brugbart indlæg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Tak Maria. Dejligt at kunne hjælpe :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] det skal handle om. Kender I Bio-Oil? Jeg har læst lidt om olien hos mine yndlingsdåser, nemlig PUDDERDÅSERNE. Jeg har, siden jeg var 10-11 år, haft strækmærker på hofterne. Siden er lænd, lår, knæ […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Fedt! skal have den, men hjælper den også mod ar?
  og kan den også bruges i ansigtet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] typen der springer ud i noget nyt, uden at undersøge det lidt nærmere. Derfor tjekkede jeg også Bio-Oil indlæget hos Pudderdåserne, og da jeg fandt olien til 99,- i matas, kom den straks med […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Selvom dette er et gammelt indlæg, så bliver jeg nødt til lige at kommentere :) jeg er absurd glad for du lavede dette indlæg! Jeg har nu i tre måneder brugt bio Oil og jeg vil også gå så langt som at kalde det et mirakel. Mine strækmærker var smallere og mindre tydelige end dit før-billede og de er faktisk nærmest forsvundet. Jeg elsker det! Tusind tak for et fantastisk indlæg, som yderligere har fået mine øjne op for denne fantatiske blog :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Ej hvor er det bare fantastisk at høre Julie. Mange tak for den dejlige tilbagemelding :-) Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Musse

  Selv om det er et ret gamelt inlæg bliver jeg altså lige nød til at komentere det.
  Jeg er 13 år gamel og jeg har sel strækmærker på mine over arme og på mine hofter. Dem på armene er vilt iriterene fordi jeg ikke kan gå i korte t-shirts. Jeg har får overvejed at købe bio-oil men efter jeg har læst dette er jeg ikke i tvivl mere. Det skal købes i mogen efter skole.
  Tusin tak<3
  PS: jeg er altså ordblind så unskyl mine stave fegl.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Hej Musse. Rigtig meget held og lykke og tusind tak for din søde kommentar – jeg synes, det er supergodt skrevet af dig :-) Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gwen

  KÆre Katja.
  Jeg har nu brugt olien i 2 mdr. men har indtil videre ikke set noget resultat… øv øv.
  Har du nogen forslag til hvorfor det ikke virker? Mine strækmærker lignede dine helt vildt og jeg har brugt olien 2 gange HVER dag.
  Selv om dette er et gammelt indlæg håber jeg at du vil svare mig…
  Kram Gwen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Hej Gwen
   Det er jeg ked af at høre, men har ikke rigtig noget fornuftigt at sige, andet end at hvis du ikke ser nogen effekt nu, kommer du næppe til det. Æv!
   Kram Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg har nu også prøvet olien i 3 måneder. Jeg har meget tydelige strækmærker på brysterne. De er nærmest ens på begge to, så jeg tænkte: smart, jeg tester på det ene og ser, om jeg kommer til at kunne se forskel. Men desværre nej. Absolut ingen forskel på nogen måder.

  Jeg kunne i øvrigt tænke mig at høre, om I har testet de der derma-rollers til hjemmebrug? Jeg har nogle aknear på kinderne og overvejer at prøve det. Det skulle også virke på strækmærker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Æv! Det var ærgerligt. Nej, jeg har desværre ikke prøvet dem.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] har haft rimelig mange forventninger til denne her olie efter at have læst Pudderdåse Katjas indlæg. Men jeg ved ikke, om det er fordi mine ar ikke er dybe nok, eller i virkeligheden er for […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hej :-)

  Jeg har købt Bio-Oil da jeg har en del ar efter bumser i mit ansigt, hvilket jeg selvfølgelig er rimelig træt af :-( Efter jeg en enkelt gang har prøvet at smøre mit ansigt ind i Bio-Oil, synes jeg at den virker MEGET fedtet. Og da jeg i forvejen har tendens til fedtet hud, tvivler jeg nu på om det i det heletaget er en god idé at jeg bruger Bio-Oil i mit ansigt? Er bange for at den tilstopper min porer, så jeg måske ender med at få mere uren hud en jeg har i forvejen..

  Hvad tror I? Og hvis I synes jeg skal fortsætte med at bruge oilen, hvilke tidspunkter på dagen ville så være bedst at smøre det på?

  Håber I vil svare tilbage på mine spørgsmål :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Hej Nanna

   Ja, det er en olie, og den ER fedtet. Det er der ingen tvivl om overhovedet.

   Det er ikke sikkert, den vil give flere bumser, men fedt på fedtet hud er sjældent godt. Men nu hvor du har købt den, så prøv den en evt. forsigtigt uge eller to og se, hvad der sker. Du kan jo stoppe igen når som helst, og en evt. effekt – positiv eller negativ – vil forsvinde igen, når du stopper.

   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna

   Tak! Jeg prøver mig frem så! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • En flaske på 60 ml, hvor lang tid holder den?:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Det kommer helt an på, hvor stort et område, du vil bruge den på? Hvis du har lige så mange strækmærker som mig, så holder den ikke længe, men det er godt nok de færreste, der har det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Grith

  Jeg har ligesom dig Katja også brugt dette produkt (+sammen med Strivectin creme)og har også fået et flot resultat – jeg har “kun” brugt det i ca. 2 måneder indtil videre, men min mave er allerede blveet væsentlig pænere :) så tommel op for Bio oil + Strivectin creme ;)

  Ps. nu har jeg så købt det der Cocoa butter creme (for man er vel lidt desperat for at få normalt mave skind igen) ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Fedt at høre! Og jep – man kan blive ret desperat :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg har netop købt bio-oil, og efter 1 gangs brug er jeg godt nok overvældet (og ærgerlig) over den meget gennemtrængende parfumelugt.
  Den kunne producenten godt have undladt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Ja, på inderlår og ballerne :(
  jeg skal helt sikkert prøve dette produkt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej!

  Super indlæg – og meget, meget modigt at lægge før/efter billeder op. TAK!
  Jeg vil bare spørge, om I har prøvet Rescue Oil? Den skulle have samme effekt som Bio Oil (og ligner den også ret meget på indpakningen). Jeg har lige bestilt 150 ml Rescue Oil til 75kr på ebay, hvilket jo må siges at være en del billigere end de 120kr for 60 ml Bio Oil. Så nu må vi se om det virker på mine 5 år gamle strækmærker.. ellers må jeg nok hive en hundredelas op af lommen og gå i matas i stedet :)
  Vil det forresten være muligt at få en opdatering om strækmærkerne? såfremt du altså har noget nyt at fortælle/vise.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Tak tak og atter tak for dette indlæg! Har længe overvejet at købe Bio Oil, men der er sgu efterhånden så mange produkter derude der lover guld og grønne skove uden at virke.. Så jeg søgte efter effekt på det og fandt frem til din ”anmeldelse” og hvor er det fedt at se, at du er så positiv! Billederne gør det bare troværdigheden endnu bedre, så tak :)

  Jeg skal da helt 100 ud og købe det nu – ikke flere overvejelser! Og så satser jeg på at det heller ikke lyver om sin effekt på ar.

  Og ps. fed blog jeg lige fandt! ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Hvor er det sejt at du tør vise dine strækmærker!
  Jeg er 14 og HADER mine strækmærker! Jeg har nogle meget tydelige røde på mine bryster og nogle få ved mine lår.
  Det kunne være man skulle prøve Bio-oil? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Det er et forsøg værd, hvis du har lyst :) Men der er ingen garantier. Din alder taget i betragtning vil jeg dog sige til dig, at du kan lige så godt lære at slutte fred med dine strækmærker. Langt de fleste af os har dem, og de forsvinder ikke. Det er bare sådan det er :) Jeg har stadig MASSER – og der er intet der kan få dem til at forsvinde. Så lær at leve med dem som de er :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker jeres blog btw

  Det sucks at være 15 år gammel, slank og sund og så alligevel få strækmærker som den eneste i sin familie. Jeg må hellere prøve det her. Smurte du det bare på dine strækmærker en gang om dagen oder was? xoxo

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Ja det gjorde jeg :) Held og lykke – du må nok hellere lære at leve med dem.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kayla

   Hej igen – jeg kom bare lige til at tænke på et spørgsmål, jeg hellere må få svar på inden jeg går ud og køber produktet. Efter du skrev dette indlæg, har det så virket yderligere? Hvis du altså stadig bruger det. xoxo

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Jeg har ikke brugt det et godt stykke tid, fordi jeg har testet noget helt andet på min mave (ikke mod strækmærker). Men nej, jeg husker ikke yderligere effekt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stinne gry

  Ej vil så gerne prøve men er parfume allergikere, og har hørt den skulle indeholde en del parfume :-(

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Stinne
   Det har den desværre!
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • kristine

  Hej.
  jeg er en pige på 13 år og er hårdt ramt af strækmærker på armene, lårene, maven, barmen, lennen og knæene, og jeg er ulykkelig over det. jeg tør ikke at gå i shorts, sol top eller bikini. så jeg håber virkelig at denne bio oil virker. hvor meget skal man smøre på og kan de gå helt væk.

  hilsen den ulykkelige teenager.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Nej. Strækmærker går aldrig helt væk. Kristine, vi har dem allesammen. De bliver mindre tydelige med tiden – lær at fokusere på noget andet, det er mit bedste råd. Olien kan gøre dem mindre tydelige, men de forsvinder aldrig helt. :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • kristine

   tak for dit svar Katja. øv jeg havde håbet de kunne gå væk men hvis bare den hjælper lidt så er jeg glad.
   jeg ved også godt at jeg skal fokusere på noget andet men det er bare svært når man er 13 år og gerne vil kunne kigge sig selv i spejlet uden at tænke hvorfor mig.
   men tak for dit råd. :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Jeg forstår dig godt Kristine :) Men jeg ved at alle 13-årige tænker sådan med en eller anden del af deres krop. Hvad enten det er strækmærker, næsen eller brysterne. Prøv at huske på det – det hører med til at være ung, og det bliver bedre med årene.
   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • cecilie petersen

  Jeg vil kraftigt fraråde biooilen i ansigtet. Jeg lider meget af gamle acne ar. og efter ca 2 måneders brug af oilen, blev min hud tør og fik noget eksemligende omkring munden, næsen og hagen. Har undersøgt sagen nærmere og er ikke den eneste der fik samme slags tørhed/eksem nøjagtigt samme sted. Min hud har aldrig været mere tør og ødelagt. Jeg er rigtig træt af situationen og vil bare advarer folk om olien.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Har så brugt den fast i ansigtet i 2 år og min hud elsker den! Pas på med generaliseringer, alle har forskellig hud. Men øv at din hud reagerede sådan!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Det er sgu modigt sådan at tage et billede af sine strækmærker! Jeg har nogle på begge sider af hofterne + et på maven, og selvom det ikke er så slemt, så har det altid generet mig. Jeg har selv lige købt den samme bio oil og jeg glæder mig sgu til at se resultaterne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina K.

  http://www.med24.dk/hudpleje/kropspleje/hud-og-massageolie/bio-oil-200ml/product_info.php/cPath/50_334_335/products_id/10776

  bio oil er virkelig billig herinde lige nu, hvis man køber to eller derover er stk prisen 149 kr. pr. stk på 200 ml. :O
  Det kan min SU godt lide!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Celine

  Hej:)
  Hvor længe brugte du olien, før du kunne se et resultat?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • E.L

  Hej jeg har lige købt det, men vil gerne hører hvordan skal jeg gøre for jeg har nogle “akne ar” balderne men hvis jeg massere bio Oil ind der så bliver jeg næsten nød til at vente med at tage tøj på, for tænker hvis man tager tøj på at det bare bliver tørret ind i tøjet og så er det vel bare spildt?:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej E.L
   Du skal nok skrue lidt ned for mængden, hvis du ikke kan tage tøj på efterfølgende :-)
   Det er ikke meningen, at huden er fedtet bagefter.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] har hørt så meget godt om bio olie; så nu har jeg simpelthen selv købt det. Blandt andet har pudderdåserne rost produktet! Jeg er så ked af mine strækmærker på min mave, så hvis de kan fjerne bare lidt […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Når man som 15 årig teenager står og studerer nogle streger som oludselig er der begynder man at gå lidt i panik. Det seneste år har jeg været grædefærdiges bare af at kigge på min krop. Så nu ved jeg hvad jeg skal have fingrende i. Håber virkelig det duer.
  Jeg er taknemmelig for at du skriver om det på jeres blog. Og jeg syntes det er skide sejt at du ligger billeder op af din mave. Hold da op det har hjulpet på dig. Så nu krydser jeg fingre.
  -Caroline

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Tak Caroline. Jeg håber, det virker for dig. Men HUSK – vi har alle – hver som en af os – strækmærker et eller andet sted på kroppen. Det er en helt normal del af det at blive ældre. Sådan er det bare :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hej Katja.

  Jeg kan se at dette er en gammel artikel, men jeg håber at du alligevel vil svare på mit spørgsmål.

  Jeg har selv forsøgt mig (dog kun kort) med bio-oil på både strækmærker og ar. På mine ar kan jeg se at den fungerer rigtig godt, men da jeg i en periode dagligt smurte olien på mine strækmærker, fik jeg knopper og nærmest bumser der hvor jeg smurte olien på. Er det noget du har oplevet? Og ved du hvordan jeg kan undgå at få røde knopper, når nu jeg gerne vil bruge bio-oil, da jeg kan se at den virker? :)

  Forøvrigt utrolig flotte resultater du har fået og meget modigt at du poster dem :)

  Mvh. Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Kære Rikke

   Tusind tak :) Jeg har KUN brugt Bio Oil på maven og jeg oplevede ingen knopper, bumser eller lign. Jeg ville også have været overrasket hvis jeg havde fået det på netop maven. Jeg har ikke brugt den andre steder, fx. i ansigtet. Men det ER en fed olie, og hvis du bruger den på et sted, der har tendens til fedtet hud eller akne – ja så er det ikke sært, hvis det sker. Den er også kraftigt parfumeret, det kan også have været en reaktion på det?

   Hvor på kroppen fik du de knopper?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Katja.

   Mange tak for svaret!
   Jeg fik knopper på hofterne (på mine kære “lovehandles”) og på mine inderlår :/ Ikke lige det smukkeste, så stoppede med at bruge biooil efter et par uger. Jeg har ret sart hud, så det kunne måske godt være en reaktion på parfumen, men jeg har dog brugt den på min hånd, hvor jeg har et ar og der har ikke været nogen reaktion? :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karen

   Jeg fik også knopper på lår, hofter og inderlår af at bruge olien. For mit vedkommende er det ikke parfume, det kan jeg godt tåle. Jeg gik ned i Matas for at klage, og de sagde det kunne være en reaktion på mineralske olier. Desværre kunne jeg ikke få pengene retur. Træls!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • I

  Hej…. Floooot resultat!!!
  Nu er der gået noget tid; har det hjulpet endnu mere eller er der kun resultat efter det første lille stykke tid???

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Efter billederne blev taget holdt jeg (af en grund jeg ikke lige husker) op med at bruge det lige så jævnligt, og det er jo en del tid siden. Så det kunne måske være blevet endnu pænere :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • I

  Lige et spørgsmål mere….
  Har nu bestilt produktet, men kom til at tænke på hvor lang tid efter mærkerne havde sat sig at du begyndte at bruge olien.
  Er en ung teenage-pige der har fået strækmærker samt ar efter lang tids sygdom og operation, og jeg vil bare have dem til at gå VÆK VÆK VÆK!!!! Især dem på overarmene der ‘forhindre’ mig i at gå i kortærmede bluser. Mine er på nuværende tidspunkt en smule mere utydelige end dine var da du tog det første billede. Tror du jeg kan fjerne dem helt på nogen som helst måde – for; for fanden de hæmmer mig hver eneste dag :-(

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Hej I. Der gik temmelig lang tid. De stammer fra min graviditet med min første søn som er fra 2008, og ja – du kan se, hvornår indlægget er fra.
   Jeg tror på, du med tiden kan gøre dine strækmærker meget mindre synlige. Men de forsvinder næppe nogensinde helt. Jeg har lært at være ligeglad, jeg håber for dig, du kan det samme :)
   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Katja.

  Fantastisk resultat. Jeg har en dreng på 3 og lige født en pige som giver mig uendelige glæder. Desværre har jeg fået strækmærker fra begge fødsler og vil derfor spørge dig om du kender til Dermaroller? På hjemmesiden skriver de at Bio Oil er fantastisk med en dermaroller. Derfor ville jeg hurtig smide en besked og spørge om du kender noget til det, eller om Bio Oil alene kan gøre det?

  Hav en god dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Hej Frederikke

   Jeg har faktisk en liggende selv som jeg skal prøve så snart jeg har født. Gider ikke rigtig imens jeg er gravid, det føles bare som sisyfos arbejde. Men i teorien burde det virke – dermarolleren får alting til at trænge dybere ned i huden. Så hvis du bruger den sammen med en hvilken som helst aktiv ingrediens burde den øge effekten af den – i teorien i hvert fald :) Det er et godt bud synes jeg.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Vil lige give et tip omkring denne fantastiske olie. Jeg har nemlig fundet den i den nye butik Normal, hvor prisen næsten ligger på 40% mindre. Det er da værd at tage med :)

  Tak for et meget ærligt og inspirerende indlæg (selvom jeg godt ved at det er længe siden) ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Nanna
   Tak for dit tip! Og tak for ros!

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva K.

  Ville du anbefale det, selv om man har meget lys hud i forvejen (og dermed også meget lyse strækmærker)?
  Jeg er gravid nu, og bruger egentlig bare Mellisa olie og Locobase fedtcreme. Jeg har fx nogle strækmærker på lårene, efter jeg havde tabt mig ret meget, men de er meget lyse. Og er i 3. trimester og har ikke endnu fået strækmærker på maven, selv om den er stor. Regner egentlig med at få nogle, men når du nu skriver, at dine er mest af alt blevet lysere, tror du, at jeg stadig ville få gavn af olien? Jeg forventer ikke mirakler, men en lille effekt ville være dejligt :) Mvh Eva

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Eva
   Strækmærker er kun lyse, når de er gamle. De er røde og mildest talt ikke så flatterende, når de er helt nye og derfor tror jeg bestemt, at du vil have en effekt. Min mave var så fin og uden strækmærker, lige indtil weekenden før jeg fødte… jeg krydser fingre for, at du ikke får strækmærker!

   Held og lykke med det hele <3

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis man kan komme med et anmeldelses-ønske, kunne det være virkelig fantastisk, hvis I havde tid og mulighed for at teste og anmelde Dermaroller. Jeg synes kun jeg kan læse positive anmeldelser… men jeg stoler ikke på nogen ligeså meget som jeg stoler på jer :D Jeg synes Bio Oil har fungeret ok på mine strækmærker. Meeeeen hvis nu sådan en nålepude som en Dermaroller er mere effektiv, kunne det jo være skønt (men tør ikke “bare lige” at springe ud i det – det må I gerne gøre for mig, haha :D)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Carina
   Jeg skal meget snart til at teste en rulle på et temmelig grimt ar efter blindtarmsoperation.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh, hvor lyder det godt! :D

   Hav en god weekend :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   :-*

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Er lige begyndt på bio Oil, er heller ikke typen der helt tror på den slags mirakler, men er så ulykkelig over mine strækmærker at jeg er villig til at prøve lidt forskelligt, så hvorfor ikke prøve en olie??

  Har netop Googlet bio Oil for at finde debatter eller anmeldelser omkring produktet bare for at se om folk skrev positivt eller negativt. Er ikke så god til at gøre det hver dag eller to gange om dagen og har prøvet at smøre det på 3-4 gange på en hel uge og jeg fornemmer allerede en lille forandring! Det er dejligt.,
  I Silkeborg er der en butik der hedder Normal
  De sælger produktet til indkøbspris ca, og gør det generelt med alle deres produkter. Så der kan den fås billigt og i to størrelser.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Ved I, om den duer til hyperpigmentering?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Jeg synes ikke jeg har set nogen særlig effekt

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hej Katja, tak for anmeldelse. Har behandlingen varig effekt – altså er mærkerne bedret en gang for alle, eller skal du blive ved at smørre for at holde resultatet ved lige? KH Sara

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Jeg har jo netop været gravid igen, så det er meget svært at sige. Men jeg synes nok at effekten holder.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Hvor lang tid skal man massere?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Hej!
  Kan man bruge kokosolie i stedet? Og er poloer bedre end cremer hvad angår strækmærker? Ih det kunne jeg godt tænke mig at vide! :) tak.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Hej!
  Kan man bruge kokosolie i stedet? Og er olier bedre end cremer hvad angår strækmærker? Ih det kunne jeg godt tænke mig at vide! :) tak.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Hej! Hvor mange gange om dagen smurte du dine strækmærker? og skal man gøre det inden man ligger sig til at sove eller hvordan fungere det? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Det virker nok bedst at gøre det 2 gange dagligt. Det lykkedes mig sjældent. Jeg plejede at gøre det før sengetid. Bio-Oil har også en god beroligende mængde lavendel.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super fedt at du tager før og efter billeder og viser resultatet på din egen krop :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca

  Bio olie kan fås i “normal” butikkerne meget billigt! 60ml 100kr. 125ml 169kr ! Man kan lige så godt spare penge ❤️☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] at den kan mindske synligheden af ar og strækmærker. I kan læse mere om den og så billede hos Pudderdaaserne, olien kan købes til 135 kr. her. Ellers kan den findes i Normal […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Hej Katja, virkelig godt indlæg! Er pt igang med en isotretinoin behandling, og har kun ar tilbage. Kunne godt tænke mig at forsøge at bruge bio-oil til at fjerne disse, men må jeg godt det når nu jeg er i denne behandling? Det er vist noget med at man ikke må bruge olier under behandlingen, men er ikke sikker?
  Håber på at høre fra dig:)
  Mvh Lærke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Lærke
   For at være helt sikker, slog jeg op på Netdoktor, der står ikke noget om brugen af olie i forbindelse med behandlingen. Hvis din hud er sart, ville jeg nok forsøge mig med en anden olie en Bio-Oil, der er temmelig parfumeret. Min søn har haft god effekt af vores Ansigtsolie på hans ar.
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Hej Katja. Selvom det er et gammel indlæg, håber jeg, at du vil svare. Hvad tænker du/I om indholdet i Bio-oil? Jeg spørger, fordi kemiluppen har angivet, at der er hormonforstyrrende stoffer i.

  Dbh. Nicoline

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Jeg tænker at de hentyder til BHT. BHT er et udemærket konserveringsmiddel. Det ville jeg ikke være bekymret for.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette EB

  1000 tak for testen.
  Jeg vil fluks købe det til en ven, der døjer med virkelig grimme strækmærker.
  I øvrigt – i Normal, er det rigtig billigt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kristin

  hvor lang tid er der mellem billeder

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Kære Kristin. Indlægget er meget gammelt, jeg kan desværre ikke huske andet end hvad der står. Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan man tager 35 kilo på og taber dem igen