Green People Oy! Organic Deodorant

Tirsdagstip: Sådan undgår du at lipglossen bløder

Glossede læber er super flot. Desværre er det ikke så lækkert, når glossen begynder at bløde. Det er det man kalder det, når glossen begynder at krybe ud i linjerne omkring læberne eller i mundvigene. Dette problem løses ved hjælp af en lipliner. Det ændrer looket, siger du måske.
Ja, det gør det, hvis du bruger en farvet lipliner. Bruger du derimod en ufarvet lipliner, kan man ikke se lineren.
Du tegner hele vejen rundt i læbekanten (også i mundvigene), derefter tager du glossen på. Og der skulle den meget gerne blive siddende.
Jeg har ikke selv et problem med blødende læbestift eller gloss. Det er dog et grundigt testet trick, da jeg ofte har brugt ufarvet lipliner på kvinder, som netop oplever denne problematik. Resultatet har altid været virkelig godt til stor glæde for kvinderne, som endelig har fundet løsningen på dette irriterende problem.

De mærker jeg oftest bruger er Aveda Nourish-Mint Lip Definer, Elf Lip Lock Pencil og Bodyshop Lip Line Fixer.

Billedekilde: Makeupandbeauty.com

13 kommentarer

 • Åse

  Har I et bud på, hvor man kan skaffe sådan en? Jeg har aldrig hørt om det før…
  Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Åse
   Som jeg har skrevet i artiklen har både Aveda, Elf og Bodyshop en sådani sortimentet. Klik på navnene i artiklen, så kan du se hvordan de ser ud.

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åse

   Hah
   Ak ja, så er man også ved at blive blind :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Det går nok :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har lige købt lip lock pencil’en fra e.l.f. Men på pakken står der den skal lægges rundt om ens læbelinje, hvilket jeg forstår som på huden og ikke læben. Er det mig der er en idiot her?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Linda-lykke
   Nej, det er du ikke! Du kan både bruge den på læberne, men også rundt om munden (på huden). Jeg bruger den på begge måder.
   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Fedt! Det kunne jeg virkelig bruge :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Helene.
  Jeg skrev til dig i slutningen af juli, fordi jeg var på jagt efter en concealer og en farvet dagcreme.
  Min jagt er gået ganske godt, og jeg skriver med en lille update. Jeg bevægede mig mod min lokale Matas kort efter jeg havde skrevet med dig, og mødte den eneste rigtige servicemindede person, jeg nogensinde har mødt i Matas. Vi fandt en concealer fra maybeline, som ikke vælter mit budget, og som holder rigtig fint, og blender helt ind i huden! (yes!)

  Hvad angår den farvede dagcreme har jeg kigget en del og har forelsket mig i Estee Lauder Daywear. Kombinationen af den og A-Derma Exomega cremen gør at mine kinder blev HELT bløde og meget dejlige. Tror du det kan skyldes at der er agurk i dagcremen? Hvis det skyldes det, tror du så der kan findes et billeger alternativ, for hun er ærlig talt en lidt dyr dame.
  Hvad angår A-Derma Exomega er den for fed til resten af min hud, så hvilken dagcreme vil du anbefale til t-zonen?
  Jeg har også efterhånden skiftet mit renseritual ud, og bruger nu Neutrals face wash, og som skintonic bruger jeg aloe vera first, som er et sandt mirakel for mine bumser.
  Mvh Sandra

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Sandra!

   Hvor er det en fantastisk update!
   Har du prøvet Neutrals dagcreme? Den er meget lettere end Exomega, så jeg tænker at den kan være en mulighed :)

   Jeg tvivler på at det er agurk, der gør den store forskel, men Elf har en rigtig god farvet dagcreme her:
   http://www.eyeslipsface.co.uk/product~prodID~237.htm

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg har været ude at spise med min mand i aften, og havde til lejligheden iklædt mig knaldrød glos fra Chanels julekollektion! Glossen blev siddende fuldstændig hvor den skulle, takket være den omtalte liner fra The Body Shop :-) Tusind tak for tippet, nu skal den bare ha’ gas med de røde læber resten af vinteren!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Ihhh! hvor er det dejligt at det lykkedes Julie!

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej igen, jeg er glad for at du blev glad for updaten, og kunne huske mig :)
  Jeg har fået fat i neutrals dagcreme, og den virker rigtig god! Jamen jeg tror helt sikkert at jeg skal have fingrene i ELF’s version, for den er noget mere budgetvenlig ;)
  Tak for hjælpen!

  Mvh Sandra

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Green People Oy! Organic Deodorant