Fredagsfavorit: M Magazine fra Make Up Store

04.11.11

Det er altid med store forventninger, en rigtig god kande te og mindst en time for mig selv, at jeg kaster mig over M Magazine, når jeg endelig får fingrene i bladet. Som jeg har nævnt tidligere, kommer inspiration i mange forklædninger. M Magazine er Make Up Stores inspirations magasin, som kommer to gange om året. Der er altid fyldt med masser af virkelig lækre billeder, gode beskrivelser af makeuppen på billederne og vejledninger til forskellige looks og teknikker.
I dette nummer (16) er nogle af billederne fotograferet i 3D, de er meget smukke og det er en meget fin effekt (briller følger selvfølgelig med bladet). Bladet er inddelt i forskellige temaer, som følger nogle af de kollektioner og looks, som Make Up Store har i butikkerne.
Sidste år fik jeg desværre ryddet ufrivilligt op (skybruddet i august) og mistede alle mine gamle blade, derfor er jeg ekstra glad for, at de gamle numre ligger online på Make Up Stores internationale site. Det er selvfølgelig ikke det samme, men man kan zoome ind for at se detaljer, det kan papirversionen alligevel ikke hamle op med.

M Magazine koster 35 kr. og kan købes i Make Up Stores butikker, som du kan finde på Sillebroen i Frederiksund, i Kolding Storcenter, i Bruuns Galleri i Aarhus, på Fisketorvet og i Fields i København.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
1 kommentarer
Julie

Fedt! Det blad har jeg aldrig hørt om, men vil straks tjekke det ud!! 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *