Lørdagslook: Naturella

Estée Lauder Pure Color Modern Mercury

Da kollektionen ramte butikkerne i august, havde begge pudderdåser desværre så travlt, at vi aldrig fik skrevet om de lækre produkter fra looket Mordern Mercury.
Hele kollektionen er smukt sammensat og især de spændende nye produkter: Illuminating Powder Gelee og Velvet Lipstick er værd at kigge nærmere på. Det er desværre sidste udkald, hvis du vil have fat i produkterne fra Modern Mercury kollektionen, da den kun bliver i butikkerne til midt i november, så det gælder om at være hurtig. Du kan se hele kollektionen og se hvordan du laver signatur looket på Estée Lauders internationale site.

Pure Color Velvet Lipstick
Photobucket
På billedet er det Velvet Fuchsia øverst og Red Velvet nederst.

Nude Velvet, Red Velvet og Velvet Fuchsia er de tre smukke farver, som Velvet Lipstick findes i. Jeg har prøvet Red Velvet og Velvet Fuchsia og de er utrolig smukke og virkelig holdbare.
Red Velvet holdt hele vejen igennem en middag på café, hvor jeg spiste burger med det hele og drak fadøl. Ikke en gang midten af læbestiften var slidt af og jeg passede slet ikke på.
Konsistensen er ikke så tør, som jeg kender det fra andre matte læbestifter, som kan virke ret udtørrende på læberne. En god læbepomade er dog stadig et must for mig i hvert fald.
Farverne er meget smukke og hvis man er til de røde og pink farver, vil Velvet Lipstick ikke skuffe.
Nude Velvet er lige så lækker i konsistensen, men farven passede bare ikke mig.

Pure Color Illuminating Powder Gelee
Photobucket
På billedet til venstre har jeg lagt Illuminating Powder Gelee på med den tilhørende applikator og på billedet til højre er den tonet ud med en almindelig blush pensel.

Da jeg læste om konsistensen på denne highlighter første gang, blev jeg selvfølgelig meget nysgerrig, bare navnet Powder Gelee lyder spændende. Konsistensen er ikke, som jeg forventede. Mine forventninger var et mere cremet produkt og det synes jeg slet ikke det er. Konsistensen er svær at beskrive, for den virker pudret uden at være det.
Illuminating Powder Gelee giver et meget smukt og diskret shimmer og virker fint som higlighter både under øjenbrynet, på kinderne, ved amorbuen og hvor du ellers ønsker at fremhæve noget. Den er meget let at dosere, så der er ingen chance for at ligne en diskokugle, med mindre det er det look, du går efter.

Billeder og information om julelooket Cyber Eyes fra Estée Lauder er begyndt at dukke op rundt omkring og derfor har jeg også testet Illuminating Powder Gelee som øjenskygge.
De nye øjenskygger Pure Color Gelée Powder Eye Shadow kan både bruges tørre for en diskret shimmer effekt og våde for en super metallisk effekt. Begge dele giver smukke men meget forskellige looks. Både som øjenskygge og som higlighter er holdbarheden af Illuminating Powder Gelee rigtig god.

Pure Color Velvet Lip Stick koster 230 kroner og Pure Color Illuminating Powder Gelee koster 345 kroner, Estée Lauder Modern Mercury kan købes i større Matas, parfumerier og i stormagasiner.

2 kommentarer

 • Jeg er besat af Illuminating Powder Gelee – sååå smuk! Men havde også selv forventet en anden formular.. gelee er måske lige at presse citronen – den er meget pudret… men den er stadig virkelig pæn!

  http://cecilie-gry.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pudderdåse Helene

  Hej Cecilie
  Når jeg læser Estée Lauders beskrivelse, forstår jeg godt, hvad de mener med den der tre-i-én konsistens, men jeg er også helt enig i at Gelee nok ikke er helt den fornemmelse produktet giver mig :P
  Mvh. Helene

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdagslook: Naturella