Briller til et grødhoved med grønne øjne

Fredagsfavorit: Illusion D’Ombre

Den blev allerede nævnt i Tirsdagstips, for Illusion D’Ombre er en unik og efter min mening ret fantastisk øjenskygge. Konsistensen er meget svampet og nærmest som mousse. Først prøvede jeg med den medfølgende pensel, men den var jeg ikke rigtig gode venner med (det er helt sikkert en vane sag). Illusion D’Ombre er nem at lægge på og holder rigtig godt hele dagen. Jeg har to farver:
Photobucket

Illusoire 83
En lækker gråbrun nuance med rigtig meget glimmer. Da jeg læste om skyggerne første gang, var det Illusoire 83, som fangede min opmærksomhed. Som jeg har nævnt et utal af gange på bloggen, har jeg noget med grålige farver og denne er ingen undtagelse. Indtil videre har jeg kun brugt den sammen med en sort flydende eyeliner og som effekt oven på sort øjenskygge.

Emerveillé 82
En meget sart rosa nuance. Emerveillé 82 er rigtig fin til et neutralt look, den er ikke helt så glitret som Illusoire 83, når den kommer på og kan fint bruges som del af et look med andre farver eller alene. Oftest bruger jeg den med en mat rosa skygge i globelinjen (Saga fra Make Up Store) eller som del af et mørkere look.

Illusion D’Ombre fås foreløbig i seks smukke nuancer og koster 240 kroner, de kan købes i udvalgte Matas, stormagasiner og parfumerier.

Billedekilde: Chanel

14 kommentarer

 • Julie

  Hvor sjovt, jeg købte Illusoire i går og har den på for første gang i dag :-)
  Den er bare så smuk!!!
  Jeg kan heller ikke finde ud af penslen, så har brugt fingrene i dag, det virker rigtig fint!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Julie
   Det lyder fornuftigt :D

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Illusion D’Ombre er helt klart også en favorit i min makeup samling! Jeg har farverne Mirifique og Épatant og kunne godt finde på at købe et par mere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er vild med deres moussede tekstur, og jeg syntes faktisk at penslen er ret god til at pakke skyggen på og gøre den mere intens! Blende kan den ikke, men det er der jo heldigvis andet værktøj til ;) God fredag!

  Kig forbi hos mig, hvis I har tid:

  http://cecilie-gry.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Cecilie
   Fedt at de virker for dig :) Jeg gav nok ikke penslerne den helt store chance :P Når nu jeg har så gode erfaringer med min sædvanlige pensel.

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ved du hvor på nettet man kan købe dem?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Puha, jeg fik lagt en quick-makeup i Matas i sidste uge (som blev kaldt “hverdagsmakeup”, hmpf) med de to øverste farver (hvid og rødbrun) – det var godt nok et glimmerhelvede :( Hun lagde det i en radius af 2 cm rundt om mine øjne og kunne nærmest ikke få det af igen, havde stadig glimmer i hovedet næste morgen. Der var lidt for meget drag-feel over det til mig.. Men tror at de kan være rigtigt flotte i de rigtige mængder ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Sarah!
   Ja, det lyder mildest talt uheldigt :(
   Det er desværre ikke alle Matas-damerne der er lige gode til at lægge makeup. Håber ikke det har afskrækket dig helt, for som du selv siger er de rigtig fine i de rette mængder.

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Hej Helene
  Har du nogen erfaringer med Chanels øjenskygger og sarte øjne? Jeg drømmer om at prøve dem, men det er jo ærgerligt at investere de mange penge hvis de er meget skrappe. Jeg har ikke decideret parfumeallergi, men jeg kan på ingen måde tåle parfumerede mascaraer.
  Mvh Christine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Christine
   Hvis jeg var dig, ville jeg slå et smut forbi en Chanelforhandler og få en lille bitte prøve. Forklar dem situationen, de må have forståelse for din bekymring. Frit efter hukommelsen er der ikke duft i denne øjenskygge. Mine meget sarte øjne kan godt tåle dem.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Briller til et grødhoved med grønne øjne