Fredagsfavorit: Bobbi Brown Illuminating Bronzing Powder i farven Antigua

INK by Dennis Knudsen

I forbindelse med udgivelsen af Dennis Knudsens efterårslook 2011 No/25 har jeg for første gang haft fingrene i Dennis Knudsens eget makeup mærke INK. Det har været en fornøjelse at stifte bekendtskab med INK, som er en serie af rigtig gode produkter til hele din makeup. Generelt for de atten forskellige produkter er, at de er uden parabener og uden parfume. Emballagen er pæn og enkel i et blankt sort materiale.
En af de ting, som allerede fra lanceringen af INK, har gjort mig opmærksom på mærket, er de tilhørende postkort med looks, som sidder på standerne. Der er blevet lavet seksten forskellige look kort med inspiration til forskellige typer og aldre, på bagsiden af kortene er der billeder af alle de anvendte produkter og en vejledning til, hvordan de skal bruges.
De produkter, jeg har prøvet i denne omgang, er Eye Shadow Primer 02 Pearl White, Palette Eye Shadow nr. 10 Dusty Green, Glitter Powder 03 Pearl, Liquid Eye Liner og Intense Volume Lashes Mascara.
Dennis Knudsen,INK,swatches

Eye Shadow Primer 02 Pearl White
En rigtig god primer i stift form, den holder øjenskyggen på plads og giver samtidigt et rigtig fint skær. Den kan fint bruges som highligter og får det bedste frem i INKs skygger.
At det er en stift gør applikationen let, du kan sagtens jævne den ud med en finger eller en pensel, men det er slet ikke nødvendigt. Den holdt øjenmakeuppen, der hvor jeg havde lagt den en hel dag og en (meget varm) nattevagt med. Primeren fås også uden perlemor: 01 Matt White.

Palette Eye Shadow nr. 10 Dusty Green
For at være helt ærlig synes jeg, denne palette så rigtig kedelig ud, da jeg først åbnede låget. Godt nok har jeg et svagt punkt for grå øjenskygger og den grå farve i denne palette er virkelig fin. Men… de to øvrige farver virkede både støvede og ligegyldige. Det tog mig da også lidt tid, før jeg fik taget mig sammen til at teste dem, men lige siden har jeg både brugt dem sammen og alene rigtig mange gange.
Den lysegrønne er virkelig smuk alene og sammen med den grå bliver den bare endnu mere interessant.
Den gammelrosa øjenskygge er meget anvendelig i globelinjen og så er den også rigtig god til at tone de to andre farver ud.
Fælles for INKs paletter er, at de er matte og det gør dem efter min mening vældig interessante. Jeg er vild med muligheden for et komplet mat look og at skyggerne samtidig er bløde, nemme at blende og utrolig pigmenterede gør ikke interessen mindre. Alle skyggerne kan også anvendes våde for større farveintensitet.
Palette Eye Shadow fås i ti forskellige farve kombinationer.

Glitter Powder 03 Pearl
Som nævnt ovenfor er alle mærkets øjenskygger matte, det er både fint og anvendeligt til alle typer kvinder, men nogen gange har man bare lyst til glimmer. Det har Dennis Knudsen selvfølgelig også taget højde for, derfor finder du også et sølv (01 Silver), et guld (02 Gold) og dette pearl glitter i sortimentet. Glitteret er helt fint og lægger sig meget flot på øjenlåget. Du vælger selv om effekten skal være helt diskret eller om du hellere vil fyre den af med total disko glimmer øjne. Som med øjenskyggerne gælder det, at effekten bliver intensiveret ved at bruge glitteret med en fugtet pensel.

Liquid Eye Liner
Sørg for at du helt sikkert har en god vandfast makeupfjerner, INDEN du tager denne eyeliner på, den er nemlig rigtig, rigtig holdbar.
Det er ikke Dennis Knudsens skyld, at jeg er et stort fjols til at bruge denne type eyeliner. Den tynde spidse pensel vil uden tvivl virke godt, for dig som er vant til denne type eyeliner, det er jeg bare ikke. Det er dog lykkedes mig at få lagt eyelineren på med et ganske hæderligt resultat mere end en gang efterhånden, så jeg går ud fra, at der er håb forude. Den holder ualmindelig godt og blev fint siddende på en regnvåd cykeltur.

Intense Volume Lashes Mascara.
Det tager mig altid mindst et par dage at blive dus med en ny børste og formlen på en mascara. Det gjorde sig også gældende med Intense Volume Lashes Mascara, men det var ventetiden værd. Der er volume for alle pengene. Børsten skiller vipperne fint, samtidig med at den fordeler mascaraen jævnt. Man kan nemt påføre mange lag, uden at vipperne samler sig i ucharmerende klumper. Jeg har ikke oplevet, at den drysser og der skal temmelig mange tårer eller en god byge til at få den til at løbe.

INK by Dennis Knudsen kan købes i Matas, stormagasiner og parfumerier og i Dennis Knudsens egen webshop. Priserne er yderst rimelige og ligger fra 110 til 220 kroner.

9 kommentarer

 • Hans bog er faktisk også rigtig god. Og den kræver ikke, at man skifter alt ud til hans mærke;-) Det lægger han slet ikke op til.

  Særligt den massive række før- og efterbilleder af helt anonyme kvinder (kun en enkelt semikendis) er virkeligt inspirerende. Man får syn for sagn for at makeup har en reel funktion og at den kan fremhæve kønne træk og tage år af et ansigt.

  Nogle gange, når jeg lægger makeup, tænker jeg, at forskellen ikke må være for markant fra uden til med, men der er nogle billeder i bogen, der understreger, at hvis man er meget lys i farverne, så er der altså et vist niveau af makeup, som man skal op på, for at der er en reel forskel – også selv om det kan føles grænseoverskridende. Men jeg er jo også en relativ makeupbegynder i en alder over de 40 år!

  Den koster 299,-, men jeg fandt min til 209,- hos boghandleren i Frederiksberg Centret.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Liselotte!
   Jeg opdagede først, at han havde skrevet en bog forleden, ups! Den ser rigtig god ud og jeg skal helt sikkert kigge nærmere på den ved lejlighed. Godt med en kort anmeldelse, jeg er sikker på at den er anbefalelsesværdig.

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er sikker på, at du kan skrive en mere fyldestgørende anmeldelse, men det var ganske kort, hvad jeg har fået ud af den. Jeg var faktisk ret skeptisk, fordi jeg i tidernes morgen købte den, som han skrev sammen med Gunbritt, men boghandleren rev folien af bogen og gav mig mulighed for at kigge grundigt i den – og det solgte den:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Liselotte!
   Uhhh jeg har en del bøger liggende, som jeg gerne vil anmelde. Jeg aner bare ikke, hvornar jeg skal få det gjort. Jeg ønsker mig en masse flere timer i døgnet, suk!

   :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeane

   Hej Liselotte

   hvad hedder bogen?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Jeane

   Den hedder Den ultimative guide til skønhed:

   http://www.shop.dennisknudsen.dk/shopdisplayproducts.asp?id=90&cat=Associeres

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ELSKER hans make up :D Det er bare superlækkert, og er især vild med den petroleums farvede eyeliner :D

  Var til et foredrag med ham i november sidste år, hvor han talte om INK kollektionen, hans hårprodukter, krydret med en masse sjove historier :D Og så var der nogle heldige kvinder, der kom i hans kyndige hænder, desværre ikke mig :(

  Det var en superfed aften, og han er super flink :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Denise

   glemte lige at tilmelde mig e-mail-servicen :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Denise!
   Det lyder som en rigtig god aften, jeg har kun set ham på tv, så jeg ved ingenting om ham.

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredagsfavorit: Bobbi Brown Illuminating Bronzing Powder i farven Antigua