Fra afbleget til mørkeblond

18.10.11
Katja Moikjær med mørkere hår

Katja Moikjær med mørkere hår

Så lykkedes det endelig at komme til frisøren. Det var virkelig tiltrængt som sjældent før. Jeg lignede virkelig noget, der var løgn.

Det betød farvel til blondinen Katja. Noget, jeg har taget tilløb til længe. I takt med, at jeg prøver at lade mit hår vokse langt, vil jeg gerne væk fra det affarvede. Simpelthen fordi det er for hårdt ved håret, når det ikke er kort. Så vi endte i en mørkeblond, der ikke ligger ret langt fra min naturlige hårfarve og en klipning, som er en jeg-er-ved-at-lade-mit-korte-hår-vokse-langt-men-det-skal-stadig-se-pænt-ud frisure.

Jeg er meget tilfreds og endte med blive klippet hos Birthe Gleerup i Badstuegade.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
39 kommentarer
Line

Kære Dåser 🙂
Fik ved juletid farvet mit hår his frisøren, men frisøren fik farvet min blonde hår gult!! hun farvede det om i januar, men det blev ved med at være gult, nu har jeg været inde hos en anden frisør, for at få farvet det om igen, hun siger så at jeg kan vaske det med en lilla hårshampoo, som skulle kunne få det gule til at gå væk , ved i om det passer ? 🙂
Kh Line 🙂

Pudderdåse Katja

Det har hun helt ret i. Lilla shampoo – der står typisk på dem at de er til blond eller gråt hår (der også har en tendens til at blive gult på en uheldig måde). Jeg brugte dem selv, da jeg var afbleget. Joico, L’Oreal mfl. har dem hos frisørmærkerne. De kan også være sølv-farvede. De virker rigtig godt. Pas på ikke at overdrive – det kan også gå over til et lilla skær. Skift mellem den og din almindelige shampoo, det virker for mig.
HVIS dit hår er meget gult, så kan det ikke gøre det alene. Så skal du tilbage til frisøren og have det farvet igen.

LIne

Tusind tusind tak katja 🙂 Hvad skulle man gøre uden jer ;P

Pudderdåse Katja

Selvtak Line 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *