Bobbi Brown Marrakesh Chic kollektion efterår 2011

Look: Marrakesh Chic møder Lightscapade

I går var jeg til housewarming hos nogle gode venner, og det var en perfekt lejlighed til at prøve de nye Marrakesh Chic farver fra Bobbi Brown, som jeg har skrevet om her. Samtidig har jeg længe lovet jer et billede af MAC Lightscapade Mineralize Skinfinish i brug, så jeg slog to fluer med et smæk. Der er nu heller ikke gået en dag, uden jeg har brugt den, siden jeg købte den.

Øjnene
Bobbi Brown Marrakesh Chic Rich Color Eyeshadow Rich Kashmir og Pink Silk look

Bobbi Brown Marrakesh Chic Rich Color Eyeshadow Rich Kashmir og Pink Silk look
Jeg har brugt de to øjenskygger Pink Silk og Rich Kashmir til at lave et smokey eye. Jeg lagde først Pink Silk i den inderste øjenkrog og op mod brynet. Dernæst lagde jeg en brun eyeliner (Gosh Velvet Touch i Truly Brown) langs den øverste vippekant men stoppede der, hvor jeg havde lagt Pink Silk. Med en MAC 219 pensel, som er den bedste til Smokey Eyes, smudgede jeg den brune eyeliner ud med Rich Kashmir og lagde den på midten af låget og den yderste del af låget og op i globelinjen, blendet ind mod Pink Silk. Til de større arealer brugte jeg pensel E55.

Under øjet lagde jeg Pink Silk i den inderste øjenkrog, og langs resten af den nederste vippekant har jeg lagt den brune eyeliner og smudget ud med samme Rich Kashmir på MAC 219.

Under brynet har jeg highlighet med MACs øjenskygge Brule.

Læber
Boobi Brown Lip Color Desert Plum

På læberne har jeg Bobbi Brown Lip Color i Desert Plum, også fra Marrakesh Chic kollektionen.

Kinderne
Bobbi Brown Marrakesh Chic

Det er fuldstændig håbløst at se og fange på billederne. For ja, Lightscapade er en superdiskret highlighter. Den giver ikke glimmer, men derimod et superfint sheen, der hvor du lægger den. Det er derfor, jeg er så vild med den.

Derfor kan du heller ikke se det på billederne, som er taget i dårligt lys, fordi vores kontor, som vi normalt bruger som studie stadig er lagt ned af vandskaden fra den berømte regnvejrsdag i sommers.

Men jeg lægger den øverst på kindbenet, på næseryggen, i panden og en lille smule på hagespidsen for at fremhæve de steder, hvor lyset falder og for på den måde at lysne ansigtet og give ekstra liv. Hvis du gør det med en highlighter med glimmer, så ligner du en diskokugle. Hvis der er en farvetone i, bliver du pink eller ferskenfarvet i ansigtet. Denne er perfekt til formålet.

Som blush har jeg den virkelig lækre (og billige!) Mellow Wine fra Wet n Wild, som jeg vil skrive nærmere om snarest. Den er lagt på med ultra let hånd med en MAC 187 duo fibre pensel.

Her kan du købe det
Du kan købe produkterne fra Bobbi Brown og MAC i Magasin og på Magasins webshop. Lightscapade er limited og udsolgt på webshoppen, men kan stadig købe i butikkerne.

Du kan købe Gosh i Matas, stormagasiner og større supermarkeder. Wet n wild forhandles i Bilka og Føtex.

PS. Undskyld garnet. Bliv ved med at komme med anbefalinger på frisører i Århus, så jeg kan få gjort noget ved det!Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Apo-rot.dk - Ellos - Nelly - Flere links

16 kommentarer

 • mia

  fantastisk look… hvis du skal bruge en fantastisk frisør, så tag ned til identita på klostertorv. ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, hvor ser det fint ud! De er virkelig lækre, de øjenskyggefarver! Læbefarven er også lækker; kan dog godt mærke, at jeg skal vænne mig til at se mig selv med mørke(re) læber, men du bærer det så flot, at man kun kan blive inspireret! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Tak Conni :-) Tro det eller ej, men det har også taget tid for mig at vænne mig til.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh hvor godt du kom med en brugsanvisning på Lightscapade – nu hvor jeg havde hamsteret den fra magasin’s webshop (og modtaget den dagen efter :))
  Du ser godt ud. Jeg var vidste ikke du boede i Århus:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Hej Maiken. Det var godt, du kunne bruge den. Jeg bor heller ikke i Århus, men i København. Men min mand er fra Århus og mine svigerforældre bor i Århus og vi skal derover i løbet af efterårsferien. Og jeg når ikke at blive klippet hverken før eller efter ferien på grund af alt for meget arbejde, så nu er min plan B at blive klippet mens jeg er i Århus. :-)
   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maiken

   Det er derfor! Det lyder som et godt efterårsprojekt:) En dejlig by. Rigtig god ferie.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Tak skal du have :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  SMUKT – intet mindre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Det klæder dig virkelig godt det øjenmakeup! Super flot :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Ihh hvor er det dog en fin kolektion fra BB – og en smuk makeup du har lagt! Jeg må hellere slå et smut forbi BB, når jeg alligevel skal forbi MAC i morgen :-)
  (og nu har jeg endelig fået kommenteret et af jeres indlæg efter i flyttede over til Bloggers Delight… Langsom er jeg ;-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Bedre sent end aldrig! Velkommen med herover :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hej Katja,

  Er selv kæmpe-fan af Lightscapade – bruger den over min pudder som finisher!

  Hvis du kan få tid, kan jeg kun anbefale P-E-R Intercoiffure på Store Torv. Hvis han har tid, skal du vælge at blive klippet af Tim. Han er fantastisk dygtig og medejer af salonen.
  Jeg bliver ikke klippet alt for tit i tiden, da jeg er i gang med “projekt langt-hår” men har været kunde i over 10 år, med gennemsnitligt 3 klipninger om året – og er aldrig gået derfra utilfreds. Og det bedste ved Tim’s klipninger – selvom om håret vokser og bliver længere og mere slidt, ja så vokser det ikke ud af frisure!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bobbi Brown Marrakesh Chic kollektion efterår 2011