Look: Marrakesh Chic møder Lightscapade

Essie vinterkollektion 2011: Cocktail Bling

Seks virkelig smukke farver inspireret af forskellige smykkesten og metaller. Match neglene med dine accessories og lad dem stråle om kap til årstidens fester. Kollektionen indeholder nogle farver, som jeg aldrig havde troet skulle finde vej til mine negle, men det gør de. Generelt er jeg nemlig ikke til lyse lakker, da de ofte giver min lyse hud et sygt skær. Essie har formået at blande nogle farver, som også passer til lys hud, så 2011 bliver året, hvor de lyse nuancer finder vej til mine negle igen.
De fleste af farverne er lidt skæve og er svære at placere. Essie har beskrevet alle farverne i Cocktail Bling kollektionen ved hjælp af den smykkesten, som de er inspireret af. Det synes jeg er rigtig fint, så det valgte jeg at holde fast i.
På alle billederne har jeg et lag neglelak på langfingeren og to lag på alle de andre fingre.

Cocktail Bling
Photobucket
En lys gråblå kalcedon, en meget fin og sart nuance.

Bobbing for Baubles
Photobucket
Den smukkeste dybe safirblå nuance.

Size Matters
Photobucket
Sæsonens lækreste rubinrøde nuance.

School Of Hard Rocks
Photobucket
En rigtig fin mørkegrøn malakit. Mørk og lidt mælket grøn nuance.

Brooch The Subject
Photobucket
En lækker cremet kamé. En smuk og anvendelig nude nuance.

Bangle Jangle
Photobucket
Lys lavendel ametyst en let støvet lys lilla nuance

Essies vinterkollektion Cocktail Bling kan købes i Matas, stormagasiner og parfumerier i løbet af november. Lakkerne koster 99,95 kroner stykket. Essies vinterkollektion kan også købes på Beauty Bay, men det varer nok også et par uger, før den kommer til salg der.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

2 kommentarer

  • Julie

    Jeg synes nu de er fine og ikke nogle farver, som jeg har i mine KÆMPE neglelakkollektion, så de står allerede på min ønskeliste :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Uha, Bobbing for Baubles måtte godt snige sig ind i min “bette” samling! Synes mange af de mørkeblå farver er supersofistikerede! :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Look: Marrakesh Chic møder Lightscapade