Få styr på øjenbrynene med threading

09.10.11

Da jeg skulle besøge Aveda Beauty Avenue, stod det øverst på min ønskeseddel at få mine øjenbryn under kyndig behandling af Stella Nisreen Kanaan. Hun er dronningen herhjemme udi kunsten at threade bryn, og var faktisk hende, der indførte det i Danmark.

Selvom jeg plukker mine bryn selv, er det slet ikke det samme som at få dem rettet til af en professionel. Samtidig giver threading mulighed for en helt skarp kant, som du ikke kan på samme måde med andre metoder.

Stella lært som teenager at threade af sin iranske venindes mor. Threading er en meget gammel mellemøstlig metode til at fjerne hår med, og da Stella blev drillet af drengene i skolen på grund af overskæg, lærte hun af sin iranske venindes mor at fjerne det med threading.

Selvom jeg normalt passer godt på mine bryn har Stellas behandling gjort en stor forskel. De er langt skarpere, mere markerede og løfter hele mit ansigt.

Min bryn før:
Threading af øjenbryn før og efter

Mine bryn efter:
Threading af øjenbryn før og efter

Threading er også velegnet til at fjerne uønsket hår andre steder i ansigtet, som for eksempel på overlæben, hvor jeg også prøvede det. Det virker meget effektivt og skånsomt mod huden.

Da du fjerner alle hår, selv de allermindste, vil din hud blive rød, fordi den ikke har prøvet at få fjernet de hår før. Jeg var selv ret rød lige efter behandlingen, men samme aften var det væk igen.

Her kan du få det gjort
Eyebrow shaping koster 199 kroner hos Aveda Beauty Avenue. Overlæbe eller underlæbe koster 100 kroner. Det skal holdes ved lige cirka en gang om måneden alt efter, hvor hurtigt dine hår vokser.

Hvordan ordner I jeres øjenbryn?

Stella threader øjenbryn på Aveda Beauty Avenues Brow Bar

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
27 kommentarer
Guapizimo

Da du skrev om Threading forleden tænkte jeg med det samme IRAN, de er nemlig rigtig dygtige til det. Jeg har selv iranere i min omgangskreds og burde egentligt bare få lært hvordan man gør, for det er ret effektivt hvilket også kan ses på dit billede.

Pudderdåse Katja

Det er da bare om at få det lært! Bagefter må du lære mig det 🙂

Guapizimo

Det gør jeg gerne, hvis jeg altså får lært den særlige teknik 😉

Pudderdåse Katja

Jeg hepper 🙂

nanna

Gør det ondt?

Pudderdåse Katja

Ja lidt fordi det var bittesmå hår, der blev fjernet for første gang. Men ifølge Stella så går det over fremover, når huden vænner sig til det.
Ved øjenbrynene hvor jeg er vant til at plukke øjenbryn var det ingenting. På overlæben hvor jeg aldrig har fjernet hår før, pev jeg lidt 🙂 Men ikke noget værd at tale om.

Denise

Jeg klarer mine bryn med en pincet 🙂 Det fungere fint for mig, men kan sagtens se hvad threading gør for brynene, og vil meget gerne prøve det, hvis jeg lige pludselig har 200kr. jeg ikke ved hvad jeg skal bruge til 🙂

Pudderdåse Katja

Det sker sjovt nok ikke så tit for mig 😀

Denise

Det gør det heller ikke for mig 🙁 Måske man skulle spare lidt sammen 🙂

Laura

Ej, hvor fedt. Jeg slukker også mine bryn, men jeg syntes at det der ser rigitgt godt ud, det må jeg prøve:-)

Pudderdåse Katja

Det er også fedt at have prøvet. Jeg tror jeg vil blive ved 🙂

Annette

Det ser da rigtig godt ud. Jeg plejer at bruge en pincet, og af og til får jeg dem vokset 🙂

Pudderdåse Katja

Tak. Jeg er også glad for det 🙂

Lise'ness

Var det et salon, hvor man også kunne få threadet benene? Hvis det er tilfældet, så du så hvad det kostede? 🙂

Pudderdåse Katja

Det tror jeg ikke man gør, jeg tror kun man bruger det til små områder, det tager ret lang tid. Men prøv at kigge deres hjemmeside.
Ellers kan du i hvert fald få sugaring derinde.

Amalie Lund

Jeg er simpelthen en for stor pivskid og kan ikke holde smerten ud, når jeg plukker mine øjenbryn med en pincet, så nu har jeg anskaffet mig en form for barberskraber beregnet til øjenbrynene. Den er helt genial!

Pudderdåse Katja

Det er også smart! Helene elsker også sin og har skrevet om den. Men vokser de ikke helt vildt hurtigt ud igen, når man ikke får dem ud med rode.

Amalie Lund

Jo det gør de, men det tager ikke mere end et halvt minut at gøre det sådan hver tredje-fjerde dag 🙂

Ditte

Jeg har også prøvet threading, bare hos Hilala i Beautyboxen på Amagerbrogade og jeg har aldrig haft så fantastisk flotte øjenbryn før.
Men jeg er ikke så god til det med at bestille tid, så jeg har købt en pakke Veet voksstrips tilansigtet og klipper stripsene til og vokser mine øjenbryn, første gang gjorde det ret nas, men efterfølgende ikke så nas, plus at jeg dagligt vedligeholder med pincetten og jeg har altså nogle ret flotte øjenbryn hvis jeg selv skal sige det.
Damen i en Beneft Brow Bar i USA kaldte mine øjenbryn for pinup brows, de er meget skarpe og vildt flotte, hvis jeg selv skal sige det og jeg tegner dem op med enten Benefits produkter eller en MAC øjenbrynsblyant og så lidt gele til at få dem til at sidde stille 🙂
Threading styrer, voks nummer 2 og klart pincetten som nummer 3.

Mette Straa

Jeg bruger en kombination af pincet til de synlige hår og threading til de mindste, jeg gør det i øvrigt selv 🙂 Det er selvfølgelig ikke lige så godt som en professionel, men jeg er godt tilfreds 🙂

Ann Cathrine

Lidt en forsinket kommentar 🙂 Men har du evt en anbefaling til et sted i århus hvor de gør det?

Pudderdåse Katja

Desværre nej 🙁

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *