Fredagsfavorit: Vanity X og Bioeffect

07.10.11

Verden er fuld af anti-age produkter og rynkecremer, der ikke virker, andet end på producenternes pengepung. Og så er der den lille håndfuld produkter, der rent faktisk har en dokumenteret effekt på rynker og andre aldersforandringer. Vanity X og Bioeffect er to af disse.

Det er to firmaer men stort set identiske produkter, og det er det produkt, jeg nogensinde har brugt, der har gjort størst forskel for min huds udseende. Mine fine linjer er blevet strammet op, mine pigmentpletter er blevet mindre synlige, ujævnheder og små misfarvninger efter bumser er mindsket og mit ansigt har fået mere glød. Kort sagt: Min hud ser bare bedre ud.

Den aktive ingrediens i begge produkter er Epidermal Growth Factor, som kan an stimulere delingen af celler og dermed stimulere dannelsen af nye sunde hudceller. Det er unikt for et stof indenfor hudpleje, og der ligger faktisk en nobelpris i 1989 bag opfindelsen.

Jeg skifter ansigtsprodukter som andre skifter undertøj, simpelthen fordi jeg skal teste dem til Pudderdåserne. Men Vanity X og Bioeffect holder jeg fast i, lige gyldigt hvad jeg ellers putter i mit ansigt. Fordi det gør en kæmpe forskel.

Læs mere i den tidligere anmeldelse her.

Her kan du købe det
Vanity X kan du købe flere steder, blandt andet på Vanity X egen webshop. Bioeffect er for eksempel til salg på Completeme.dk. Du kan også få oplyst nærmeste forhandler på 26823011.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
35 kommentarer
Lotte

Hvor langt strækker sådan en madamme sig? Altså, hvor ofte skal du købe en ny flaske?

Pudderdåse Katja

Jeg er i gang med en på 15 ml. lige nu og den har jeg brugt i 3 uger og der er kun lige taget et lille lag i toppen.
Jeg brugte en på 5 ml. på cirka en måned vil jeg tro.

susan

VanityX 15 ml har holdt i 4 mrd for mig,

Pudderdåse Katja

Det tror jeg også bliver deromkring for mig 🙂

Majbrit

Hvad koster det for en 15 ml ?

Pudderdåse Katja

Vanity X Koster 1178 og Bioeffect koster 749 . Så det er dyre produkter.

susan

Jeg har prøvet begge, men syntes vanity X er bedre, men der er også E og C vitamin i, så det gør også en fordskel.

Tina T

Hvad så med den fra Clinique havde du ikke også testet den. Jeg har købt den i tirsdags og gik straks igang og jeg er meget positiv overrasket, det som jeg har lagt allermest mærke til er at min t-zone ikke skinner mere efter jeg er begyndt på den her serum, det godt nok dejligt.

Pudderdåse Katja

Den er også virkelig virkelig virkelig god. Jo jeg har testet den i en periode, og Helene bruger den fast 🙂 Der er en anmeldelse på vej. Den virker! Rigtig godt. Ingen tvivl om det 🙂
Kan du allerede se forskel nu? Hvor er det vildt!

Tina T

Ja det er ret vildt jeg har altid haft problemmer med at skinne i ansigtet og det er virkelig så grimt især når jeg fx. er til fest eller lignede og der bliver taget billeder af mig så skinner jeg i hele bæret nøj hvor er det hæsligt! Om det er serumens skyld skal jeg ikke kunne sige 100% eller om jeg bare har et par gode huddage HI HI men jeg køre bare videre med serumen.

Pudderdåse Katja

Vildt. Det må du gerne holde mig opdateret på, den effekt har jeg ikke selv overvejet.
Anti-age effekten burde være optimal efter 2 måneder (men du kan selvfølgelig se den før)

Ida

Hej! 🙂 Jeg faldt tilfældigvis over denne tråd samt kommentar og blev nysgerrig over hvilken specifik Clinique serum der snakkes om her? 🙂 Ved det er længe siden både indlæg og kommentarer er skrevet, så håber i kan huske det 🙂
Mvh Ida

Lis

Jeg har brugt Bioeffect i cirka 3 uger nu, og jeg oplever regelmæssigt, at jeg smører det på om aftenen, og næste morgen vågner jeg med en bums eller to. Ofte steder jeg aldrig har haft eller sjældent får uren hud. Det er en lidt træls sideeffekt. Ved I hvorfor det sker? Skal jeg tage det som et positivt tegn, eller betyder det bare, at den slags serum ikke virker på min hud?

Pudderdåse Katja

Hej Lis.
Det er helt normalt, som jeg også skrev om i min første artikel. https://pudderdaaserne.dk/2011/09/06/vanity-x-og-bioeffect-epidermal-growth-factor-anti-age-der-virker/ Det går over efter den første tid. Jeg oplevede det selv i starten, men det forsvandt igen. Der står også om det på både Bioeffect’ og Vanity X’ hjemmeside.
Hvis det ikke forsvinder igen snart, skal du selvfølgelig ikke blive ved med at bruge det, men i de første par uger er det helt normalt.
Kh. Katja

Pernille

Jeg har fået 6-7 bumser efter 2 ugers brug af Bioeffect. Hvorfor går det over? Kan jeg være sikker på det? Eller risikere det at gå helt amok. Jeg har fedtet hud, der nemt får bumser, hvis jeg ikke holder mig til de rigtige produkter. Nogen erfaringer?

Katja Moikjær

Min egen erfaring var at jeg selv fik nogle bumser, som gik over igen. Det burde gå over og akne kan også bedres med EGF. Men jeg kan naturligvis ikke love noget.

Suzette

Helt enig! Fantastisk produkt der giver ungdommelig glød og friskhed i ansigtshuden! Jeg forstår dog ikke helt den store prisforskel på over 400,- på de 2 produkter, hvis de er ens?

Pudderdåse Katja

Hej Suzette
Hvor er det godt at høre! Og nej, det er der ikke rigtigt nogen god forklaring på. Faktisk er Bioeffects til samme pris i udlandet som vanity X men billigere på det danske marked. Mit bud er, at de prøver at vinde markedsandele.
Kh. Katja

Nana

Hej Katja,
jeg læste din geniale anmeldelse d 7 Sept af Vanity X, og strøg hen på deres website og købte den, jeg lovede dig, st skrive tilbage og fortælle hvordan den virker på mig, og HOLD DA OP, jeg er igang med min 4 uge og har ikke brugt noget som helst af de produkter jeg plejer, mine veninder er rystede over den forskel Vanity X har haft på min hud, de siger jeg stråler som en sol, og jeg er sågar blevet spurgt om jeg er forelsket, ha ha det syntes jeg er sjovt, og JA jeg er forelsket i Vanity X… og i pudderdåserne.dk 😉 så endnu en gang TAK for den fantastiske anbefaling. Kærlig Hilsen Nana

Pudderdåse Katja

Ej hvor er det godt at høre Nana. Tak for tilbagemeldingen!
Kh. Katja

Helle

Tak for en fed blog. 🙂
Er disse serummer sammenlignelige med Cliniques Laser Focus, eller har de forskellige virksomme ingredienser?
Foretrækker I disse frem for Cliniques?

Pudderdåse Helene

Hej Helle!
Jeg har opnået fine resultater med Repair Wear Læser Focus, men kan endnu ikke sammenligne de to.
Så indtil videre er det Clinique, som vinder hos mig 🙂
Mvh. Helene

Camilla

Hej KAtja.
Vil du mene, man også skal smøre det på hals og bryst? Eller er der noget andet du vil anbefale der?
På forhånd tak for hjælpen
Hilsen CAmilla

Thea

Hej Pudderdåser.
Super blog I har lavet
Jeg har et lille spørgsmål til brugen af EGF.
Jeg har en bha lotion fra Paula’s choice som jeg foretrækker kun at bruge om natten. Jeg har dog også en EGF som jeg selvfølgelig også gerne vil bruge. Men jeg kan jo ikke bruge de to produkter sammen, så hvordan anbefaler I at jeg gør det? Skifte mellem de to hver anden dag? Bliver det ikke for meget skiften, eller er det en skrøne at huden kan blive forvirret?
På forhånd mange tak

Pudderdåse Katja

Hej Thea. Du kan sagtens bruge dem begge, det er en meget fin hudpleje-rutine. Du starter med din BHA og bruger derefter EGF-produktet. Det er lige præcis det, jeg selv gør 🙂 Kh. Katja

Sofie

Hej pudderdåser!
Ved godt det er lang tid siden i postede det her indlæg, men ville lige høre om disse serummer også vil være gode, hvis man er 22 år, og ikke ligefrem har mange rynker osv?
Jeg synes virkelig bare at min hud mangler glød! Den er ikke rigtig tør, og ikke rigtig fedtet. Synes bare den virker træt og slidt, (og lidt rød/sart) og som om den bare mangler en masse vitaminer og glød, for synes absolut ikke jeg har en fin hud når jeg kigger mig i spejlet!
Jeg har en god creme med solfaktor jeg bruger hver dag, som fungerer rigtig godt sammen med min makeup, så tænker at en god serum er lige det jeg mangler!
Håber i har tid til at hjælpe mig, og tak for en fantastisk blog!!
Knus fra Sofie!

Pudderdåse Helene

Kære Sofie
Mange tak for ros og tillid :-*
Jeg tænker, at det er lige tidligt nok at kaste sig over denne type serum. De er virkelig effektive og især gode her om efteråret/vinteren, når huden er lidt slidt, men jeg synes også at det er en dyr løsning.
Hvordan passer du ellers din hud? Husker du at eksfoliere? Hvilken creme er det, du bruger?
Langt de fleste mærker har efterhånden sådan nogle primeragtige cremer, som giver glød, måske er det løsningen?
Lad mig endelig høre mere 🙂
Kh. Helene

Sofie

Tak for hurtigt svar!! 😀
Jeg exfolierer min hud, og bruger en god natcreme fra clinique, som matas-damen anbefalede mig.
Har derudover brugt Aderma Repairing Cream, som jeg også mener jeg læste om herinde? Den har hjulpet lidt 🙂
Efter adermacremen (som ikke rigtig fugter min hud nok) bruger jeg en solcreme fra biotherm, som ikke rigtig lover andet end at være en solcreme, men synes bare konsistensen er meget god.
Har du evt en god forebyggende serum du kan anbefale mig at prøve, som kan give mig lidt glød og forebygge med rynker o.l.?
Knus Sofie! 🙂

Pudderdåse Helene

Hej Sofie
Jeg kigger lige på det senere.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *