Tirsdagstip: Sådan kan du redde en skrøbelig eller knækket negl

En fredfyldt oase midt i byen: Aveda Beauty Avenue

Aveda Beauty Avenue

Lige så skeptisk jeg er overfor den reelle dermatologiske gevinst ved at underkaste sig diverse ansigtsbehandlinger, lige så overbevist er jeg om den mentale, beroligende og afslappende effekt. Især når man træder ind et sted som Aveda Beauty Avenue.

Det, der skulle have været et kort besøg på lidt over en time, løb fra mig, og jeg kan ærlig talt ikke huske, hvor længe jeg endte med at være der. Jeg skulle tvinge mig selv derfra igen, fordi jeg var nødt til at tage hjem og forberede en middag til de gæster, jeg ventede. Ellers havde jeg sikkert siddet der endnu…

LIVs skønhedsredaktør Silke Grane endte med at være der i fem timer, fortalte hun til Helene. Det ER svært at forlade stedet, når man først er kommet ind i den behagelige og afslappede sindsstemning, man kommer i hos Aveda Beauty Avenue.

Stedet er Avedas første spa i Danmark og er et samarbejde med Beauty Avenue, som har været kendt for deres skønhedsklinikker flere steder herhjemme under kyndig ledelse af ejer Stella Nisreen Kanaan. Det nye spa er i tre etager, og indeholder alt lige fra frisørsalon, over massagerum til yoga sal.

Stemningen er unik, og det er det, der gør Aveda Beauty Avenue til noget specielt. Indretningen, duftene og lyset leder tankerne hen på 1001 nats eventyr og eksotiske lande. Efter endt behandling kan man krybe sammen i deres lounge med frugt og Avedas skønne og særlige urtete i din badekåbe, og det er her, det bliver farligt. For du har virkelig ikke lyst til at gå derfra igen.

Aveda Beauty Avenue

Aveda Beauty Avenue

Jeg prøvede to ting på Aveda Beauty Avenue. Først og fremmest var jeg nødt til at lade Stella angribe mine øjenbryn. Jeg tør godt udnævne hende til Danmarksmester i threading, som er en særlig måde at rette øjenbryn helt skarpt til på. Det fortjener sin helt egen artikel om emnet, og jeg skriver mere om det i løbet af de næste par dage.

Aveda Beauty Avenue

Dernæst tilbragte jeg cirka en time med en vidunderlig massage. En Aveda massage er noget særligt. Dels på grund af det aromaterapeutiske element og stemningen i lokalet. Duftene og omgivelserne tager afslapningen til helt andre højder. Og dels på grund af den meget dygtige massør, hvis hænder næsten opførte en koreograferet dans på min trætte ryg.

Aveda Beauty Avenue

De kraftige æteriske olier er også det, jeg vil advare mod. Har du sart hud eller er du parfumeallergiker, skal du passe på. Jeg vil dog sige, at de spørger først til allergier, så massøren var fint opmærksom på dette.

Aveda Beauty Avenue ligger på Frederiksberg ved København. Du kan læse mere om dem og deres behandlinger på deres hjemmeside her.

Læs også vores guide til skønhedsbehandlinger fra i går.

Aveda Beauty Avenue

5 kommentarer

 • Lis T

  Man kan blive helt saglig bare ved tanken – det må prøves IRL :D))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Jeg bliver det også bare af at skrive den og kigge på billederne igen :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Straa

  Den nye kollektion fra MAC (Den med Lightscapade) Var det d. 8/10 den kom ud? Eller er den kommet? – gider næsten ikke til at cykle forgæves ind til magasin og jeg vil heller ikke gå glip af Lightscapade :P

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Jep. 8/10. Ved ikke om den er kommet? Jeg er FRYGTELIGT bagud! Har slet ikke tid til andet end arbejd, arbejd… Skal fluks finde ud af det

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Mandag! På mandag! Får jeg at vide i min ørechokoladebolle :-) Og den hedder nu Fall Collection og ikke Cindy Sherman (men billederne og produkterne er de samme, lang historie som jeg vil fortælle en af de nærmeste dage)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdagstip: Sådan kan du redde en skrøbelig eller knækket negl