Makeuppen der kunne holde til en tur i spa

Få hjælp fra La Roche-Posay, når sæsonen skifter

De fleste oplever at huden reagerer, når sæsonen skifter fra vinter til forår og fra sommer til efterår. Det er heldigvis muligt at afhjælpe problemerne med den rigtige pleje. Du skal være opmærksom på din huds skiftende behov og skifte cremerne ud, som disse behov ændres.

Toleriane Ultra
I foråret fik jeg mulighed for at teste Toleriane Ultra fra La Roche-Posay midt i den periode, hvor min hud led mest under den skiftende luftfugtighed og temperaturer. Toleriane Ultra indeholder Neurosensine, som har en dokumenteret beroligende effekt på irriteret og sensitiv hud.
Min oplevelse var, at den allerede efter få dages brug fik bugt med både rødme og irritation. Cremen er formuleret, så den kun indeholder de mest nødvendige ingredienser. Det betyder at du slipper for både parfume, alkohol og konserveringsmidler.
Konsistensen er ganske let og cremen absorberes hurtigt af huden, uden at du behøver at gnide. Da min hud generelt er ret tør (med undtagelse af næsen), er det nødvendigt for mig at tilføre noget mere fugt end Toleriane Ultra kan bidrage med. Det generer ikke mig at bruge flere cremer, men jeg vil også gå meget langt for at undgå både irritationen og rødmen, men også den ekstremt ubehagelige stramme fornemmelse af alt for tør hud.

Hydraphase Intense
I foråret var det Hydraphase Intense, som blev sat på opgaven med at tilføre den nødvendige fugt. Den føles næsten geléagtig og trænger lynhurtigt ind i huden, som efterfølgende føles både gennemfugtet og behagelig. Effekten af cremen er virkelig god og langtidsholdbar trods den lette konsistens. Det er den perfekte dagcreme, når huden hungrer efter fugt og man ikke lige orker at smøre ansigtet med en fedtet variant.

Hydranorme
Dette efterår introducerer La Roche-Posay en ekstra rig creme til den meget tørre hud.
Til præsentationen af cremen smurte jeg lidt på hånden og det føltes fantastisk behageligt. Da jeg så stod der hjemme og smurte cremen i ansigtet, oplevede jeg den som sej og fedtet at smøre ud. Hvor jeg måske godt kan blive lidt træt af konsistensen, kan man næsten høre huden sige: ”Aaahhh!!”. Og med den fornemmelse kan jeg godt overleve lidt fedteri.
Konsistensen er langt fra optimal til min fedtede hud på næsen, så den undgår jeg naturligvis under indsmøringen. Huden føles langt mere fugtet og behagelig end jeg har oplevet den før. Sædvanligvis flipper min hud helt ud særligt ved skiftet fra sommer til efterår. Huden skaller og føles rigtig tør og stram, men det har hydranorme rådet bod på.

De tre cremer kan alle købes på Apoteket. Priserne har jeg desværre glemt at få undersøgt, men de ovennævnte cremer koster ca. mellem 160 og 190 kr. stykket. Det kan generelt godt betale sig at købe La Roche-Posay i webshoppen Apo-rot.

6 kommentarer

 • Pernille

  Fedt med et link, hvor man virkelig kan spare. Har lige her til morgen konstateret at jeg snart mangler nye forsyninger af La roche posay, og så kom denne artikel- hvor heldig kan man være :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Pernille!
   Det passer jo perfekt! Håber du ender med nogen gode produkter :)

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den øverste er genial og den har jeg faktisk i ansigtet lige nu, måske skal jeg kigge lidt nærmere på de to andre.

  Jeg tror faktisk, at jeg fumlede lidt med den i midten sidst, da jeg var på apoteket. Den virkede præcist som du skriver:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Liselotte!
   Det har taget mig lidt tid at vænne mig til den, men jeg må stole på min hud og den er tilfreds :)

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lika

  Jeg bruger pt La Roche Posay Hydraphase UV Intense Riche og er ok tilfreds. Det er som om den ikke fugter lige så godt som smoothing creme fra Dermalogica. Altså følelsen er ikke den samme – men på selve huden mærker jeg nogen forskel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Lika!
   Den har jeg ikke prøvet, men jeg tror det er lidt samme fornemmelse, som jeg selv står med.

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Makeuppen der kunne holde til en tur i spa