Tirsdagstip: Brug Bronzer

Gosh efterår 2011: The Magic Forrest

Gosh’ efterårskollektion er lander i butikkerne i disse dage, og selvom det er en blandet fornøjelse, så er der god grund til at kigge nærmere på den. Der er både produkter at holde øje med og ting, vi synes, du skal gå uden om.

Velvet Touch Eyeliners
Gosh Velvet Touch Eyeliner efterår 2011
Først og fremmest er og bliver Gosh Velvet Touch Eyeliners bare den bedste eyeliner, der findes. Læs anmeldelsen her. Længere er den ikke. De tre nye farver er fine, og man kan ikke få for mange supergode eyelinere, når de nu ikke koster mere end 69,95.
Gosh Velvet Touch Eyeliner efterår 2011

Nail Lacquer
Gosh Neglelak efterår 2011
Da jeg pakkede pakken ud på kontoret kastede mine kolleger sig begejstrede over neglelakkene med det samme, og jeg forstår dem godt. Det er nogle fine farver. 602 Mystical er, som jeg skrev om i sidste uge, en tro kopi af Chanels Paradoxal.

Gosh Neglelak efterår 2011

584 Deep Purple er en fed meget mørk dyb blålig lilla og 601 Fairytale er en mørk petrol. Jeg er fan af Gosh’ neglelak, og disse er ingen undtagelse, omend farverne måske ikke er helt i tråd med de trends, vi ser i dette efterår. Men så er det rart med lidt afveksling.

Light’n’shine Lip Glaze
Gosh Light'N'Shine Lip Glaze
Det, der slår en først, når man prøver Gosh’ Lip Glaze er indpakningen. Lipglossen kommer nemlig med spejl på siden og lys i applikatoren. Især spejlet fungerer meget fint. Man kan fint se læberne med det. Lyset irriterede Helene, jeg synes, det var ok, men det ikke en feature, jeg har brug for, men jeg kommer nok heller ikke på så mørke steder længere. Der er sikkert mange unge, der vil elske det. Jeg er vild med spejlet og ikke mindst glossen, der er blød, behagelig og ikke-klistret. Jeg ville bare ønske, den var mere pigmenteret.

Gosh efterår lip glaze

Quattro Eye Shadow
Gosh Quattro Eyeshadow efterår 2011
De positive ord holder desværre ikke igennem til øjenskygge-kvartetterne. For det første synes jeg, at farverne er rædselsfulde. De ser billige og overglimrede ud, og ligner noget, der hører til i Fætter BR’s børnemakeup. Gosh plejer at have udemærket smag? Jeg ved ikke, hvad der er sket her? Derudover så har de en virkelig ubehagelig kemisk lugt, når man dufter til dem. Der er ikke noget på ingredienslisten, der bør kunne fremkalde den, så mit bedste bud er, at det er en rest fra presningen eller noget fra indpakningen, men de dufter virkelig ikke særlig godt.

Kvaliteten af 54 Crystall Ball (de brune, lilla og turkise farver) er sådan set ok. Den er pigmenteret og nem at blande. Men farverne er bare overhovedet ikke pæne, og det går helt galt for 55 Magic Tricks (den grøn/lilla). Jeg tror, Gosh har været lidt for forhippede på at spare penge her.

Gosh Quattro Eyeshadow efterår 2011

Gosh Quattro Eyeshadow efterår 2011

Så konklusionen er: Gå (som altid) efter eyelinere og neglelak, når det kommer til Gosh. I denne omgang ville jeg klart springe over øjenskyggerne. Tjek lipglossen ud, hvis spejlet og lyset tiltaler dig, det fungerer helt fint.

I kollektionen er der også en mascara og et brow kit, som vi vil kigge særskilt på.

Her kan du købe det
Gosh er til salg i Matas, stormagasiner og større supermarkeder og produkterne her koster mellem 59,95 og 99,95.

 

14 kommentarer

 • Julie

  Tak for anmeldelsen!
  Jeg synes faktisk ofte at deres øjenskygger halter i kvaliteten!
  Men deres eyelinere og deres bronzer er geniale produkter!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Teresa

   Jeg skulle lige præcis til at skrive det! Jeg ved ikke hvorfor de bliver ved med at lave øjenskygger i så dårlig kvalitet. Jeg tester dem tit, men de bliver bare aldrig bedre.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Synes som Julie også at deres øjenskygger har en ringe kvalitet – jeg er i hvert fald stoppet med at købe dem, efter udelukkende dårlige oplevelser.

  Er også ret glad for deres neglelakker.

  Lipgloss med lys og spejl *lol* – det er nu set før hos det engelske mærke W7. Lyset kan jeg nok godt undvære, men det er da smart med et spejl – selvom jeg ikke plejer at bruge et spejl, når jeg påfører lipgloss.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det kan faktisk godt være, at I har ret? Jeg kan heller ikke huske at have set en lækker øjenskygge fra Gosh, nu jeg tænker efter. Det er under alle omstændigheder aldrig noget jeg køber fra Gosh. Det er sært, når nu de har så gode andre produkter. Disse er i hvert fald ingen undtagelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   De nye singleshadows ser altså gode ud, jeg har prøvet dem i Matas flere gange. Pigmenteringen er god og de blender fint.

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Fedt, dem må jeg kigge op

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Asha

  Jeg er glad for at I anmelder Gosh. Gosh findes i næsten alle Matas,det er billigt, indpakningen pæn, men man hører aldrig nogen falde i svime over Gosh. Mærket er aldrig nævnt i de danske modemagasiner og sjældent på blogs. Jeg har faktisk savnet info om mærket. Jeg synes, at de laver mange funky produkter, som de andre high street mærker ikke tilbyder, men jeg frygter ret meget for kvaliteten… Godt med lidt fif her.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Tak skal du have Asha, der er også mange af vores favoritter i blandt

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • I like nail polish ^ eyeliner pencil from Gosh, but not eyeshadow…coz it doesnt have enough pigment for me. But of course great pigmentation doesn’t always mean great quality. So maybe it’s better to use eye bases before u apply Gosh eyeshadow…^^^…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   It definitely is. I always use eye primer. But I just wouldn’t wear these, they don’t appeal to me. I’d go for the liners and polishes.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jytte Bøje

  Jeg har på denne side set GOSH neglelak nr. 601 Fairytale og 584 Deep Purple, jeg har også set dem i flere ugeblade, men jeg har endnu ikke været heldig at kunne finde dem i nogen af de butikker jeg har været i, heller ikke i Matas-butikker eller på Matas web-salg, eller i større magasiner. Er der nogen derude som ved, hvor de kan købes, så vil jeg blive meget glad for at hører fra Jer. På forhånd TAK.
  Hilsen Jytte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Jytte,
   Jeg tror du skal give det et par uger. Måske kan du få dem i Matas til at ringe til dig, når de kommer :D
   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tusind tak for en rigtigt fin gennemgang! Gosh er noget af det eneste makeup jeg har råd til – og jeg har faktisk stået og set på øje skyggerne og funderet over om det var muligt at bruge lige de farver – uden ar det lignede man havde fået et sæbeøje;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Rigtig dejligt at du kunne bruge den! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdagstip: Brug Bronzer