Make Up Store: Show Girl Fall Look 2011

Deborah Lippmann efterår 2011

 

Det er nogle underskudsramte Pudderdåser, I har for tiden. Helene arbejder som en gal og har meget at tænke på, og jeg selv har haft så travlt den sidste måned, at jeg nu har været nødt til at holde et par dage HELT fri for at min krop ikke skulle sige helt stop. At have travlt er jo et luksusproblem som selvstændig, men det kan også blive for meget skulle jeg hilse at sige.

Så jeg har brugt dagen i går og i dag på at lave ingen verdens ting for første gang meget længe og tvunget mig selv til heller ikke at blogge. Jeg var nødt til at bruge fysisk magt overfor mig selv for at holde mig væk fra Pudderdåserne, og nu har jeg endelig fået tiltvunget mig adgang igen, men kun for et kort øjeblik.

Så derfor får I bare dette billede. Men det er da nok til at falde lidt i svime over. Deborah Lippmanns efterårskollektion. Nams! Jeg har stadig ikke fået armene ned over, at man nu kan købe Deborah Lippmann i Illum, og denne kollektion er ingen undtagelse. Den består af:

Billionaire Moody hunter green (Creme)
Brick House Shimmering rust (Shimmer)
Single Ladies Flirtatious red (Creme)
Stormy Weather Edgy granite (Creme)

Her kan du købe det
Deborah Lippmann kan købes i Illum i København for 139 for creme-lakkerne, 148 for shimmer-lak.

 

19 kommentarer

 • Sofie Jørgensen

  Damn de ser nice ud!! Pas på jer selv!! Så vil vi hellere vente lidt på jer end at I lukker!!
  Gad vide om de findes i tax-free når jeg alligevel skal kigge MAC inden jeg flyver til Paris og har i andre tips til must-buys denede. Arbejder på apotek så bbehøves ikke så meget der kan købes på de danske slagsen..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Brick House Shimmering rust (Shimmer)
  Single Ladies Flirtatious red (Creme)

  Those 2 look good!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Nu har jeg fulgt jeres blog i et stykke tid, og synes det er på tide at komme med min uforbeholdne mening: Hold op, hvor gør I et godt stykke arbejde!
  Jeg er selv journalist, og er ofte blevet irriteret over det lave niveau i skønhedsjournalistikken. Det er jo umuligt, at vide hvad der er ærligt arbejde, og hvad der er skjult reklame, når man åbner et dameblad.
  I ved derimod hvad I taler om, I er grundige, ærlige og dejligt uhøjtidelige. Bliv ved med det – jeg glæder mig til at følge med fremover også.
  Ps. Og pas nu godt på jer selv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Årh tak Sophie! Hvor er det pænt sagt. Det betyder rigtigt meget :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Sophie!
   Mange tak skal du have! Det betyder meget for os at vores dejlige læsere anerkender vores arbejde, det gør, at det er alt “sliddet” værd.

   Når der er stille på bloggen, er det fordi, vi gør et ihærdigt forsøg på at passe på os selv :) Vi prøver…

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria S

  Godt at høre, at I passer på jer selv.
  I er altid værd at vente på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Århhh hvor er du sød! Tak Maria <3

   mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Make Up Store: Show Girl Fall Look 2011