Myten om æterisk olie

Life-saver: Bobbi Brown Long-Wear Cream Shadow

 

Jeg har sygt travlt for øjeblikket med at arbejde. Det er jo et luksusproblem, når man er selvstændig, men det er også benhårdt. Jeg står tidligt op, kommer sent hjem og går sent i seng.

Men jeg kan jo ikke gå på kompromis med det gode look på mit arbejde, og her er Bobbi Browns Long-Wear Cream Shadow en life-saver. Den minder på alle mulige måder om MACs Paint Pots og kan akkurat det samme – farveudvalget er bare større. Husk på at MAC og Bobbi Brown er samme firma.

Med denne (og MACs version) kan jeg – selvom jeg skal ud af døren før Fanden får sko på – godt nå at lægge en hæderlig makeup, fordi det kun tager et splitsekund at lægge en øjenmakeup. Et lag Bone helt op til brynet og Slate på låget for eksempel, så er øjnene klar og det tager kun et øjeblik. Og så holder det hele dagen, selv på de dage, hvor jeg underviser i mange timer, hvilket er hårdt, varmt og går hårdt ud over makeuppen.

En god cremeøjenskygge er alsidig og kan peppes op til et super fedt look. Men på en hektisk hverdag kan den også være den 30 sekunders øjenmakeup, der gør, at du ser godt ud, selvom du løber ud af døren.

Her kan du købe det
Bobbi Brown Long-wear Cream Shadow koster 195 kroner stykket og kan købes i Magasin og på Magasin.dk.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

2 kommentarer

 • Cille

  Jeg er en trolig læser på jeres blog, og sætter virkelig stor pris på den! :-D – Men det irriterer mig at jeg ikke kan se hvem af jer der skriver når i har lavet et nyt indlæg. – Jeg ved ikke om det har noget at gøre med bloglovin at gøre? – Men det er det eneste der mangler for at den kan blive fuldstændig fantastisk :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Hej Cille. Tak for de pæne ord, og det skal du da selvfølgelig kunne se! Det har du helt ret i, det er blevet væk, det havde jeg slet ikke opdaget. Jeg melder det ind som en fejl, for det skal selvfølgelig stå der. Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det.

   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Myten om æterisk olie